Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyebilirsiniz ama 70 bin tl veririm. Zaten maliyeti 55 bin tl falandır. 15 bin de bayi kazansın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

Beni de ekleyebilirsiniz ama 70 bin tl veririm. Zaten maliyeti 55 bin tl falandır. 15 bin de bayi kazansın.

ötv kdv saymıyorsun herhalde
  • cebinde parası olan ölücüler toplanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Beni de ekleyebilirsiniz ama 70 bin tl veririm. Zaten maliyeti 55 bin tl falandır. 15 bin de bayi kazansın.

Ceratonun üretim maliyeti 5-6 bin euro civarı. Vergi şu bu 55 bin tl oluyor.
  • quote:

Araç almaya sizinle gitmek lazım, üste para bile alırız belki :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Ceratonun üretim maliyeti 5-6 bin euro civarı. Vergi şu bu 55 bin tl oluyor.

Yanlız KIA için görülmemiş kampanya yapıyorsunuz şuan.KIA'ya da bol şanslar.

Hocam 70bine alamazsınız,75 olursa 5binde ihtiyaç kredisi çekersiniz olur biter.

• Ham fiyat 45 civarı.
    Üzerine ÖTV+KDV geliyor

• 5 yıl garantiyi biliyorum. Benim merak ettiğim DSG gibi sabokalı bir şanzımanmı yoksa yıllarca problem olmadan kullanabilirmiyiz.

• Selam arkadaşlar.Sizin için İstanbul Topkapı Eresin Oto. ile görüştüm. Fakat adamlar genelde elindeki 2.el stoklarını bitirmeye çalıştıklarını, sıfırı özel sipariş üstüne getirdiklerini söyledir.Pek umursamadılar açıkçası.Diğer fiyatları ortaya attığımda en fazla 78 binden verebileceklerini söylediler.İstanbul pazarından uzak durun kısaca.
  • Bu aracın arkası bildiğin focus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Concept Plus donanımda adaptif hız sabitleyici ve otomatik acil fren sistemi var mı acaba?

Eğer varsa listeye beni de ekleyebilirsiniz, ciddi alıcıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir uygulama yaptığınız.keske ben8mde param olsa size katılsam.En son 27 kişi mi oldunuz?Ne kadar fiyat aldınız acaba öğrenebilirmiyim?

• sudkaldo kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkaldo -- 17 Kasım 2016; 12:42:37 >
  • Başlık sakıncalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

Arkadaşlar
    0555 9699371'i (Kia Mercanlar) arayıp isim yazdırıyorsunuz. İsime göre daha da indirim olacak gibi. Şimdilik 75.450 fiyat

Biz gecen hafta almakla hata mı ettik naptık

• quote:

Arkadaşlar
    0555 9699371'i (Kia Mercanlar) arayıp isim yazdırıyorsunuz. İsime göre daha da indirim olacak gibi. Şimdilik 75.450 fiyat

kaç kişi için 75450 dedi?
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    kaça aldınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: TC34

quote:

Arkadaşlar

kaç kişi için 75450 dedi?

Kaç kişi oldu bilmiyorum ama sayı arttıkça pazarlık şansımız artıyor. Yanına hediye filan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.