Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhancher

kaça aldınız acaba?

ÖTV indirimli 54000 TL (Hediye yok)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkacak fiyata göre bende olabilirim. Ben çok anlamam ama bu model segment'de diğer markaların hangi modelleri ile karşılaştırabiliriz acaba.? onlara göre fiyat daha mı iyi olur.
    Hafta sonu aracı inceleyeceğim Antalyadan fiyat almamı istermsiniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloves -- 16 Kasım 2016; 16:0:42 >
  • Helal olsun. Zaten liste fiyatı piyasaya göre makul olan bir aracı neredeyse 10.000 daha indirdiniz.
    Araç almamış olsam bende girerdim.
  • Şu anda 75 bin ve hediyeler garanti gibi hedef daha aşağı fiyat takibe devam

Ben Çorludaki bayii aradım adam beni İstanbula yönlendirdi bakalım neler olacak daha
  • arkadaşlar arka stoplar led mi bilgisi olan varmı
  • Astra Sedan için düşünsek nasıl olurdu ?

@lapry @TC34

15 kişi için araç almaya gitsem teslimde dansöz bile isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

arkadaşlar arka stoplar led mi bilgisi olan varmı

Bu videosunda led gözüküyor

https://www.youtube.com/watch?v=ysUOr2Dfmgo
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

arkadaşlar arka stoplar led mi bilgisi olan varmı

Led değil malesef yurt dışı versiyonunda led
  • Burada alınan fiyatlar yeni cerato 1.6 dizel DCT Concept Plus için değilmi? Liste fiyatı 85bin gözüken araç için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Burada alınan fiyatlar yeni cerato 1.6 dizel DCT Concept Plus için değilmi? Liste fiyatı 85bin gözüken araç için?

evet
  • Hafa sonu aracı inceleyeyim duruma göre bende alabilirim. İstanbuldayım bir bayiye ugrayıp fiyatta isterim.
  • Her alıcı daha yüksek indirim demek. Ama 1 TL bile olsa bu tüketicinin göstermesi açısından çok olumlu bir olay emeği geçen herkese teşekkürler.
  • İnsanın niyetini bozduruyor bu başlık, ben de arayıp ismimi yazdırdım. Distribütör ile alakalı görüşmeleri devam ediyormuş yani netleştirmeleri gereken birkaç adım daha var ama iş ciddi. Hep denenip yapılamayan bir işi galiba ilk defa bu grup başaracak.
    İşi organize edene günün anlam ve önemini ifade eden "BAŞÇOBAN" ünvanı gönlümden koptu, büyüksün abi
  • hiç ankara da alan yok mu ? uygun olursa fiyat şöyle güzel bir indirim olursa bende belki düşünebilirim.

Yalnız düz vites ve dizel seçeneği yok o çok kötü olmuş. Benzinlide var ve comfort. Concept plus da olsaydı iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

Çıkacak fiyata göre bende olabilirim. Ben çok anlamam ama bu model segment'de diğer markaların hangi modelleri ile karşılaştırabiliriz acaba.? onlara göre fiyat daha mı iyi olur.
    Hafta sonu aracı inceleyeceğim Antalyadan fiyat almamı istermsiniz.?

Kia Cerato kompakt sedan bir araçtır, c segmenti dediğimiz yerin içine girer.
    focus,jetta,octavia,corolla,elantra,fluence,civic,megane sedan gibi araçlar ceratoya eşdeğerdir.

Alınan tekliflere(75.000) yukarıdaki modellerin benzinli-otomatiği alınabiliyor. hatta bazılarında full değil,orta-baz paketi alınabiliyor(benzin+otomatik)
    F/P açısından cerato çok iyi bir alternatif. C segmenti dizel-otomatik seçeneği ile en uygun araç durumunda şuan. Mazda 3 ler, meganeler,focuslar 95-100.000 civarındayken 75.000e cerato bedava.

• Yüzde 0 faiz veriyorlar mı kredi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mob411

hiç ankara da alan yok mu ? uygun olursa fiyat şöyle güzel bir indirim olursa bende belki düşünebilirim.

Yalnız düz vites ve dizel seçeneği yok o çok kötü olmuş. Benzinlide var ve comfort. Concept plus da olsaydı iyiydi.

Ankara'dan 15 araç için fiyat istedim, teklifi hazırlayıp iletecekler, dönüş yapınca yazarım buraya..
  • Kartal tek-kar otomotiv de fiyat alabilirsiniz alavaklara hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 75.000 Çok iyi fiyat bende Peugeot 308 blue hdi var 2015 model otomatik bunu versem cerato alsam diyordum çokta kararsız kalmıştım.Malum sitede fiyatlar 66-72 arasında gidiyor.Benim araçta çizik yok takasta nasıl olur acaba?Yada maceramı arıyorum acaba nedersiniz?
  • Konuyu dikkatle okudum amacım tamamen parayı değerlendirmek açıkça belirteyim. Eğer gerçekten uygun bir fiyata (70-74 arasında) alınırsa bende değerlendireceğim. Bu nedenle whatsapp grubuna dahil olmadım. Eğer sizi rahatsız etmezse olabilirim.

Bu arada 10 yıl kia cerato kullandım hala da duruyor araç. 1,5 crdi olan versiyonlarından çok yakmasından başka hiç sıkıntı çıkarmadı.(Bir kez de turboyu yaptırmak zorunda kaldık) Ciddi manada sağlam ancak iç döşemeleri de bir Alman kalitesinde olmayan ortalama bir aile aracıdır. Bu nedenle yenisine karşı algım eksi yönünde. Ancak elimizde ki parayı değerlendiririm diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.