Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carpediem2012

quote:

Orijinalden alıntı: mob411

hiç ankara da alan yok mu ? uygun olursa fiyat şöyle güzel bir indirim olursa bende belki düşünebilirim.

Yalnız düz vites ve dizel seçeneği yok o çok kötü olmuş. Benzinlide var ve comfort. Concept plus da olsaydı iyiydi.

Ankara'dan 15 araç için fiyat istedim, teklifi hazırlayıp iletecekler, dönüş yapınca yazarım buraya..

fiyat aldığınız zaman beni de haberdar edebilirseniz çok sevinirim

aslında bana dizelde şu aşamada çokta şart değil ama donanıma önem verdiğim için concept plus düşünebilirim. Kendi aracım corsa donanım fakiri

• Bende araba alacağım ancak bütçem 70lere çıkmıyor malesef, çıksaydı ismimi yazdıracaktım. Ama bence hyundai elantra bakın arkadaşlar, daha güzel araç bana kalırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

Yüzde 0 faiz veriyorlar mı kredi ?

0 faiz kampanyası yok hocam kia da
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosun79

Arkadaşlar 75.000 Çok iyi fiyat bende Peugeot 308 blue hdi var 2015 model otomatik bunu versem cerato alsam diyordum çokta kararsız kalmıştım.Malum sitede fiyatlar 66-72 arasında gidiyor.Benim araçta çizik yok takasta nasıl olur acaba?Yada maceramı arıyorum acaba nedersiniz?

aracınız allure mu yoksa active donanımmı hocam.
  • Benzer ya da varsa daha ust donanım Elantra için fiyat alan var mı acaba?

Eğer yakın fiyatlara gelirse Elantra bence de daha iyi bir seçenek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosun79 kullanıcısına yanıt
    Macera arıyorsunuz tamamen.en azından motor şanzıman olarak ceratodan ustun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75.000 e bu araç bedava diyorum başka da bir şey demiyorum. Adamlar vazcaymadan hemen kapın ceratoları ellerinden
  • Allah sizi bildiği gibi yapsın. inşallah amacınıza ulaşırsınız arkadaşlar. Sedan hiç düşünmediğim bi araç.
    Ama geçen hafta sıfır araç almamış olsam kesinlikle 73 bine kia cerato c. Plus aracını alırdım.

Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Avtive donanım 17 jant ilave var.
  • Arkadaşlar bundan sonra alımın detaylarını özelden paylaşacağız. PM atınız
  • Hocam faydali bir konu olmuş populerliktende belli zaten. Umarim saglam indirimli bir sekilde araclariniza sahip olursunuz ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar kaç liralık bir indirim yaptılar toplu alıma?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradim telefonu acmiyorlar. İsim yazdiracaktim
  • Ben Egea alırken nerdeydiniz

alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Aradim telefonu acmiyorlar. İsim yazdiracaktim

Hocam meşgul olsa bile dönüş oluyor. Ben de öyle oldu.
  • Dallamos D kullanıcısına yanıt
    Benzer donanım için hyundai elentra 1.6 dizel (otomatik vites hediye) elite donanım 81 bin tl fiyat aldık cevizlibağ hyundaiden. En fullünden start stop katlanan dikiz aynası park sensörü eksik sadece. Aslında ordan toplu alım için fiyat sorsak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeturan -- 16 Kasım 2016; 17:59:41 >
  • Concept Plus mı 75?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Concept Plus mı 75?

Evet Cerato DCT dizel 1.6 concept Plus için bu hafta bu fiyat oluyor.....oldu gibi.Keşke bende olsaydım.
    Bu hafta bu iş olursa olur bir daha da olmaz bu kadar insan bir araya gelemez

• Kısa sürede büyük iş başardık herkesi tebrik ederim
  • Bursa autoshowda kiaya ugradim hususi sizin icin sordum. 77 bine kadar verebiliriz dediler full u. Dahada yapacak gibi duruyor indirim tekrar donerim dedi. Kia inallar ve 74 lu rakamlar olur gibi duruyor. Bursa inallar kia +905542899333 buda autoshowda beni arayan adamin nosu
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.