Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani kia gül alın sahibi akraba anadolu grubunun sahibinin evindeki çocuklara özel ders veren abimin eşiydi tekkarda şatış elemanı komşumuzdu ben bu arabayı artık indirimli alamazsam böyle işin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hevdem

yani kia gül alın sahibi akraba anadolu grubunun sahibinin evindeki çocuklara özel ders veren abimin eşiydi tekkarda şatış elemanı komşumuzdu ben bu arabayı artık indirimli alamazsam böyle işin :)

GÜLALı bugün aynı mevzudan bahsederek en az 3 kişi aradı galiba.
    Onlar da dik durup, çizgilerini bozmayıp, fiyatı 78den aşağı inmediler sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 16 Kasım 2016; 21:06:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla biz 3-4 kere aradık :) kayınpeder aradı onlardır kesin adamla bayada yakınlar yani konuşmalarını duysanız yinede yapmadılar vay anasını şaşkınım bu arada siz nereden biliyorsunuz siz almamışmıydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hevdem

valla biz 3-4 kere aradık :) kayınpeder aradı onlardır kesin adamla bayada yakınlar yani konuşmalarını duysanız yinede yapmadılar vay anasını şaşkınım bu arada siz nereden biliyorsunuz siz almamışmıydınız.

Biz aradigimizda Sezgin bey 1 saat sonra dönüs yaptiginda, dediki "sanırım aynı kisiler, 10 arac icin fiyat istediler" dedi.

Yani bugün GÜLALı toplu alım icin epey birileri aramış

• quote:

Orijinalden alıntı: Class teacher

Hocam bildiğim kadarıyla sen ibiza ile ilgileniyordun. Neye karar verdin?

Evet hocam benim için değil eşim için Polo,Fabia,Ibiza bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Whatsapp grubuna ekler misiniz? Comfort için ne fiyat var acaba?

Özelden yazarsanız bilgi verebilirim. Whatsapp grubu için de telefonunuz lazım

Hocam yazdım

• Forumun böyle hareketlere ihtiyacı var başlatan arkadasa teşekkürler

• Konuyu popüler konular arasında görüp girdim. Araba ve fiyat süper valla. Param olsa ve sıfır araba alacak olsam hiç düşünmeden alırdım bu arabayı. Dizel otomatik ve full bu fiyata alınabilecek bir araba bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: th3_majestik

Forumun böyle hareketlere ihtiyacı var başlatan arkadasa teşekkürler

Teşekkürler. İnşallah güzel bir sonuca kavuşur.
  • Laaan

Valla iyi iş yapmışsınız. Bu tarz konuları çok okuduk, sonu hep hüsran oldu. Becerirseniz helal olsun, içim gitmedi değil Ama yeni aldım takayı.

75 civarına bu döviz kurları için mükemmel fiyat. Ben de birini ayarlayabilirsem yazarım yarına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 16 Kasım 2016; 22:5:3 >
  • Arkadaslar gazaniz mubarek olsun

• turkeril kullanıcısına yanıt
    nie becerilmesinki?aslinda bu konu 307ce de olabilseydi sizde dahil olmak uzere 65binden piyasaya cikan araci satisa gelene kadar 70ekadar cikarak satin almak durumunda kalindi ki snrm sizde o kafiledensnz ben okonuda da yazmistim anck herkes kendi cebinden bakiyordu sanki kiran girmiscesine saldiriyordu araclara.bu frmdan hic almadiysa enaz 20kisi aldi bu araci bir araya gelinip baski yapilsaydi bastaki rakamlara ineceklerdi ztn bence bu konu cok faydali hem alici hem de saticilar icin toplu hareket etkili ve sonuc verici olur sncta hedef belli gidilecek olan yol belli neyse takipteyiz bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun arkadaşlar

Benim aracı bugün ekspertiz aldı baktı götürdü

Yeni aracımı yakında alıyorum

Faizsiz 90 bin tl kredi de ilaç gibi geldi

Herkes istediği aracı alması vesilesiyle iyi geceler

• Arkadaşlar araçla ben de ilgileniyorum. Fiyat konusunda pm atabilir misiniz?
  • Aynısını 1.2 TSI DSG Leon için yapsak katılan olur mu?
  • Benzer bir organizasyonu 308 için yapabilecek yetenek ve zamana sahip bir babayiğit çıksa ne iyi olurdu?...Ticaret odası, İlksan vs kampanyaları ile olmadık fiyata araba satıp, bireysel müşteriye dirsek gösteriyor nomıssızlar!. Denenmiş midir bilmiyorum ama...
  • O değilde, Ceratonun ne çok seveni varmış meğer

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Aynısını 1.2 TSI DSG Leon için yapsak katılan olur mu?

vw grubundan birşey çıkmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

O değilde, Ceratonun ne çok seveni varmış meğer

f/p olduktan sonra sevilmez mi..

Gül-Al ile dünden bu yana 3-4 telefon görüşmesi yaptım,geri dönüşte yaptılar 10 araç için teklif alan Eyüp Bey arkadaşınız mı diye :) Bu isim forumdan mı acaba?
  • Bu kampanyayı kaçırırsam eğer alacağım bir araba için mutlaka böyle bir konu açıcam, aynı şekilde bir grup oluşur diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.