Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elimde 2014 model FB7 Civic var. AÇıkçası 10000 km de bir bakıma sokmaktan bıktım. bunun gibi donanımlı bir tek kia ceratoyu görüyorum. Eldeki Civic i satıp kiaya geçilir mi?
  • akyildizemre A kullanıcısına yanıt
    En yakın Kia bayiine gideceksin, yetkili biriyle konuşacaksan, inciğini cıncığını soracaksın,satış yapan konu mankeni bayan (gerçekten bayıyorlar ) satış elemanlarıyla konuşmayacaksın, test edeceksin. Aklına yatarsa alacaksın. Bir satış elemanını (bayan ) Kia genel merkeze isim soyisim verip şikayet ettim, insanı enayi yerine koyuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirkete cam tavan dizel sw ceed aldik. o da guzel tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

sirkete cam tavan dizel sw ceed aldik. o da guzel tavsiye edilir.

Fiyat/donanım nedir?
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    otomatik haric full.. 93 bin tl.. 4-5 ay oluyor
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    Consept Plus manuel sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurmaurer

otomatik haric full.. 93 bin tl.. 4-5 ay oluyor

Manuelin full olanı Concept Plus olmalı. Güzel fiyat aslında, 100'den inmişler, HB olsa demek 90'ı zorlayacakmış. Filo/şirket indirimi var mı?
  • Merak ediyorum geçen yil 75 bine almadigimiz araci 105 -110 bine alacakmiyiz yürürüm daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

En yakın Kia bayiine gideceksin, yetkili biriyle konuşacaksan, inciğini cıncığını soracaksın,satış yapan konu mankeni bayan (gerçekten bayıyorlar ) satış elemanlarıyla konuşmayacaksın, test edeceksin. Aklına yatarsa alacaksın. Bir satış elemanını (bayan ) Kia genel merkeze isim soyisim verip şikayet ettim, insanı enayi yerine koyuyorlar.

Teşekkürler. En güzeli gidip test etmek.
  • 15 gün evvel rasgele uğradığım bayrampaşa baykara peugeot tam üç gündür arıyor 1.2 308 bluehdi için. 104 bin liste fiyatından 84’e düştük buyrun gelin diye. Kia neden yapmasın ? Nasıl bu kadar inebiliyorsunuz diyorum, “aradaki farkın bir kısmı yılın son çeyreği olduğu için kampanya.geri kalanıysa distribütör ödüyor Türkiye satış hedefleri adına” diyor satışçı eleman.

Açıkçası 0 aldığı fiyatın üzerine dünya para koyup ilan boyunca 2 günde bir 1000 lira inen insanların arabalarını incelemekten sıkıldım ben. Mecburen acil satan birilerini bakıyorum. O bile anca ederine yaklaşabiliyor. Bazı uyanıklar da var. Adam ölücüler aramasın diyor,kendisi 20 bin lira fiyat bindirip şu an liste fiyatı 100 küsür diyor. İşte sen ölücüler kralısın diyorum içimden. Çünkü senin araban hem geçen yılki liste fiyatı 80 binden misal 75’e inerek satın alınmış hem şu an bir yaşında ve 10 bin km’de. Ne bayi listesinden bahsediyorsun. 90 bin küsür yazmanın esprisi ne? Biz zaten bayi liste fiyatındaki saçmalıklara itiraz ediyoruz seninki neyin listesi be adam. İki kez araç sattım(Mercedes 2006 Vito,2011 Auris) inanın muadili sahiplerinin 4-5 bin aşağısını yazdım. Bir hafta beklemedi ve satarken 500 lira bile inmedim. sattığımda aynı km/yıl ilk ilanlar hala askıdaydı ve ufak ufak süpürmeye başlıyorlardı.kaldı ki pazarlık var,sünnet münnet yazıyorlar. Lan neyin sünneti? O kadar imanın varsa ederini iste damdan düşme 10 günde 6-7 bin lira.

Her aracın bir ederi vardır ama araç filo mu? Ulan diğerleri 80 küsürken bu niye 74 diye diye kafayı şişirdim. Halbuki adam 73’e inmeyecek ve insan gibi satıcıyı kaçırıyoruz belki. Biriyle anlaşıyorum buluşucam, cart diye abi ben vazgeçtim diyor her detayı sorduğumda. İki gün sonra boyasız arabasını birden boyalı diye ilana koymuş yeniden.

Konuyu biraz uzattım ama fiyat/performans değil performans/fiyat aracını alıp uzun süre kullanmak istiyorum ben. Ya benzinli otomatik mazda 3 ya cerato dizel otomatik alıp önüme bakmak istiyorum. Bu ülkede herşey belirsizken, fiyatlar absürd şekilde bu kadar artmışken zor ama ne yapalım.Hani c4 aracımın şanzıman silkelemesi olmasa 5 yıl daha araba almam ama bize de 3 kuruş arttırdığımız para batıyordur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopolo34 -- 13 Ekim 2017; 9:23:7 >

• Cerato almayı düşünen varsa 1 arkadaşım var bilginiz olsun. Ciddiye binerse artabilitesi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.