Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhann_75

Polo gibi bir kibrit kutusuyla i20 'yi karşılaştırdigimda bu konuda sana katılamayacağım.

Yanlış hatırlamıyorsam polo 2018 modeliyle sınıfının en geniş aracı olucakmış o zaman c sınıfına mı atlatıyor poloyu i20 b+ ise. Polo evet kibrit kutusu kadar olabilir donanım seviyesinde çok geride olabilir ama sürüş konforu rahatlık bakımından daha üstün olduğu gerçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Ben 2017 için konuşmuştum, 2018 gelince bakacağız artık...

Sürüş konforu ve donanım, araç sınıflarını sanırım belirlemiyor biliyorum, yanlışım varsa lütfen düzeltin.

• gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Boyutlar belirliyor doğru biliyorsunuz demek istediğim i20, polo, corsa aynı sınıfın araçları i20 boyut olarak geniş olsada polo bu grubun lideri ne kadar boş tenekede olsa

Polo da nasıl bir sürüş kanforu var acaba? Taş gibi koktuk orta sert süspansiyonla i20 den iyiyse tmm. 208 sahibiyim alana kadar polo yu 3 kere test ettim kırk kere bindim inceledim hiç binmediğim 208 i aldım iyiki de almışım. Benzinli alacağım için atmosferik i20 almadım t-gdi dct olsaydı i20 alırdım. Yeni polo da full sert plastik kervanına geçti özlenen trim seslerine kavuşur millet.

• quote:

Sürüş konforu ve donanım, araç sınıflarını sanırım belirlemiyor biliyorum, yanlışım varsa lütfen düzeltin.

Gökhan kardeşim , pm ne cevap yazamadım. Özel mesajın kapalı

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    PM nasıl kapanıyor, ben bile bilmiyorum, ilk defa senden duymuyorum. Benim mesajım sana geldi mi ?

Polo hiç rahat değil

• quote:

PM nasıl kapanıyor, ben bile bilmiyorum, ilk defa senden duymuyorum. Benim mesajım sana geldi mi ?

Evet geldi. Eğer siz kapatmamışsanız , mesaj kutunuz dolmışta olabilir. Tüm mesaj geçmişinizi silin , belkide açıkacaktır.

Buarada aracın hayırlı olsun , güle güle eskitin. Senin mesajından sonra akşam bi ceratoya göz atayım dedim , içinde ceedten birçok esinti gördüm. Çoğu parçası ceed ile ortak kullanılmış. Direksiyon zaten direk ceed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 20 Ağustos 2017; 14:6:52 >
  • Arkadaşlar, yakıt verimliliği ve sorunsuzluğu açısından hangi yakıtı tercih etmeliyim ? Tercihlerim Total ve Shell.

Sürüş konforu polo da ne arar? İçine binince ne zaman inerim diye düşündüğüm araçtır kendisi. Fiesta ile birlikte sınıfında içine binince daral gelen bir araç. Aldığın fiyata bakınca nerdeyse donanımsız geliyor. Boş modeli cidden boş oğlu boş.

Corsa, Fiesta, polo, ibiza hepsini tek tek kullandım en son i20 yi sürünce doğrudan araba bu dedim. Yalıtım, konfor, donanım, genişlik, bagaj vs gayet tatminkar ve nerdeyse benzinli polo fiyatına dizel i20 alıyorsun ve 5 yıl garantili öyle fosfagen gibi 2 yıl garanti verip, garantili olmasına rağmen her şey kullanıcı hatasıdır demiyor.

Güzide ülkemde çok iyi araç olduğu için değil fosfos bu araç yeaaa şeklinde konuşmak için alınır kendisi

• gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Cevap verecek olan yok mu ?

• quote:

Arkadaşlar, yakıt verimliliği ve sorunsuzluğu açısından hangi yakıtı tercih etmeliyim ? Tercihlerim Total ve Shell.

Ben yıllardır total'in excellium unu kullanıyorum memnunum ama mazot konusu markadan çok bayi ile alakalı bence. Bu ilde total iyidir, başka ilde üç kağıtçı biri işletebilir. İlla üçkağıtçı olması da gerekmiyor, tankları temizdir pistir, bayi ile alakalı bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap benim için yeterli oldu.

• quote:

Doğrusun usta ana kriter boyut

• fiesta,polo ve i20 birbirinin muadili araclar hepsinin kendine gore avantaji var. herkes kendine uygun tercihi yapar. digerlerine camur atmanin anlami yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Seat Leon donanım haber konu başlığına baktım, adamlar 2600 küsür sayfa yazmışlar, her gün bir şeyler paylaşıyorlar. Buraya bakıyorum, 62. Sayfa zar zor...

• quote:

Geçen Seat Leon donanım haber konu başlığına baktım, adamlar 2600 küsür sayfa yazmışlar, her gün bir şeyler paylaşıyorlar. Buraya bakıyorum, 62. Sayfa zar zor...

Valla pek takip ettiğim bir grup değil ama tahminimce sorun yaşanıyorsa sayfalar hızlı ilerleyebilir. Mesela bnm modelin bir whatsap grubu var , ya modifikasyonla ilgili muhabbetler döner ya da bilgisayarlar , cep telefonları vs. ile ilgili muhabbetler. Çok şükür pek problem yaşayanımız yok, dolayısı ile kendimiz konu üretiyoruz

Şİmdi burda da aracında sorun yaşayan gelip bir şeyler yazar ama sorun yaşamayan pek uğramaz diye düşünüyorum

• Navigasyon güncellemesini nasıl yapıyorsunuz, bilgisi olan var mı?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.