Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhann_75

2016'lardan farklı olarak orta konsolda büyük bir ekran var. 7 inç sanırım, biraz kurcaladım, navigasyon gayet iyi, diğer fonksiyonlar da tatmin edici. Arabanın icindeyken dizel sesi yok gibi bir şey. Sport modda araç dehşet -i vahşet. 😃😃😃

Depoyu fulledim, tabanca atınca 760 km gider gösterdi, İstanbul' dan Düzce' ye klima açık 120 civarında 5,2 yaktı, çeyrek depo bile yakmadı. Kullanımı kolay.

Hayırlı olsun, Ceedi beklemediniz demek

İstanbuldan düzceye ben de 120 sabit gitsem manuel 308 ile benzer yakıyorum. Yakıt sıfır araç için iyiymiş.

Ben de yakıt olarak manuel ceedi özlüyorum özellikle uzun yolda. Az bi nostalji yapayım :) (257 km eş rakım, hız ort 101 kmh)

Kia Cerato için Toplu Alım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 18 Ağustos 2017; 14:11:55 >

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Ceed 'i bekleyemedim çünkü sattığım araçta beni belki biraz sıkıntıya sokacak sorunlar olacaktı. Yeni kasa Ceed Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarında sergilenecek. Türkiye' ye gelmesi ise i30 gibi nisan gibi olur sanırım. Ocak ayından sonra da araçlara zam geleceğini düşünürsek Ceed de 110-120 bin fiyat aralığında olur diye düşünüyorum. Bu da benim aldığım araca göre nereden bakarsan 25 bin eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun ceed tabi 110-120den aşağı alınacak donanımda olmaz. Cerato fiyatı hala iyi piyasaya göre. Comfort da sormuş muydunuz? Bi arkadaşım düşünüyor gibi biraz daha az bütçe ile..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kişi hayırlı olsun demiş,insan bi teşekkür eder!

• Bu alıma ne yazık ki maddi pürüzler nedeniyle katılamamıştım. Şimdi yine Cerato düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var. Bayiden Concept Plus için 100 bin TL fiyat aldım. Kullanıcılardan ya da piyasaya hakim arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Çıkmazda kaldım çünkü.

1. 100 bin TL verip sıfır almak mı yoksa 2016 model, düşük kilometreli ikinci eli 85 bin TL'ye almak mı? Aralarında ekran dışında fark yok biliyorum ama 4-5 yıl kullanmak üzere alacağım için sıfır almak istiyorum.

2. 100 bin TL'ye sıfır Cerato mu yoksa ortalama aynı miktara ikinci el D segmenti araç mı? Dizel otomatik 2014-2015 model Passat, 2015-2016 model Opel İnsignia Cosmo aklımı çeliyor. Bunlar dışında C segmenti araçları eledim.

Elimdeki 2014 CRDİ Accent Blue'dan sonra Cerato'ya o kadar verip çok bir fark hissetmeyeceğim, pişman olacağım gibi şüphelere de kapılıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum çünkü ciddi anlamda kararsızım.

• 100 bin buyuk para ben olsam d sinifi bakardim temiz bir insignia mesela.. bakmayin simdi para bollugu var .. yakinda nakit kral olacak ..hem arabaniz da varmis

• altahiir A kullanıcısına yanıt
    Dizel AccentBluedan Ceratoya geçerek mutlu olamazsınız bencede.

• Teşekkür ettiğimi düşünmüştüm, bu aralar çok yogunum, kafam bir milyon.

İlk defa dizel otomatik bir araç kullanıyorum, dizel sesi içeride yok. Ben İstanbul/ Kartal Kia Tek -Kar 'dan (Yeşim Hanım ) 96'ya aldım, renk farkı yok. Alt donanımını sormadım, bana hitap etmiyor. Hiç 2. El aracım olmadığı için diğer seçenekler için bir şey diyemeyeceğim. Ama binici iseniz "0" almak her zaman avantajdır.

Hyundai accent blue ile kıyaslamanız manidar olmuş. Kullandığınızda nekadar fark olduğunu anlayacaksınız. Ben toplu alımda ilk alanlardanım ve aracımdan çok memnunum. Fiyatlar bu seviyedeyken sıfır almanın çok akıllıca olduğunu düşünmüyorum. Ben şuan yaşadığım yer itibariyle aracımı satmak zorundayım. Örnek veriyorum kendi aracım 12000 kmde ekstra boya koruma seramik kaplama motor koruma bagaj havuzu vs. bir sürü masraf yaptım. Tek bir çizik yok. 5 yıl garantisi devam ediyor. 2017 den tek eksiği ekranı daha küçük. Kaza hasar boya gibi sıkıntıları olmadıktan sonra göz göre göre 15000 TL fark vermek nekadar mantıklı sizce?

• Aracı defalarca test ettim Accent Blue'dan elbette fazlasıyla iyi. Ama sıfır alsam, ödeyeceğim aradaki 45 bin TL'ye değer mi diye şüphe ediyorum ben. Evet arada ciddi bir fark yokken 15 bin TL fazladan verip sıfır almak da çok makul değil. Bir yandan da araca uzun süre binmeyi düşündüğüm için sıfır almayı, kafamın rahat olmasını istiyorum. Aslında ilk başta ikinci el Cerato bakarak başlamıştım ama yakın çevrede temiz bir araç bulamadığım için bu noktaya geldim.

• Temiz araç bulma konusunda düşüncelerinize katılıyorum. Özellikle büyükşehirlerde bu konuda sıkıntılar yaşanıyor. Konunun açıldığı ilk günden beri aracın takipçisi olarak naçizane tavsiyem kesinlikle çekinmeden cerato alın ve araştırın temiz ikinci el alın. Araç hakkında soracagınız konular olursa yardımcı olmaya calışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: altahiir

Aracı defalarca test ettim Accent Blue'dan elbette fazlasıyla iyi. Ama sıfır alsam, ödeyeceğim aradaki 45 bin TL'ye değer mi diye şüphe ediyorum ben. Evet arada ciddi bir fark yokken 15 bin TL fazladan verip sıfır almak da çok makul değil. Bir yandan da araca uzun süre binmeyi düşündüğüm için sıfır almayı, kafamın rahat olmasını istiyorum. Aslında ilk başta ikinci el Cerato bakarak başlamıştım ama yakın çevrede temiz bir araç bulamadığım için bu noktaya geldim.

Kısa süreli test ile olmuyorsa birkaç günlüğüne kiralayın boş zamanınıza göre, gözünüze kestirdiğiniz 2-3 araç hangileri ise artık, hangisi ile birkaç yıl mutlu olacağınıza inanıyorsanız onu alırsınız.

• Hyundai Accent Blue benim bildiğim kadarıyla C sınıfı nir araç değil B+ olsun diyelim. Gerek Hyundai Elantra ve gerekse Kia Cerato C+ sınıf araçlardır. Kıyaslamayı bu şekilde yapamayacağınız gibi, donanım ve kalite manasında da eşleştiremezsiniz. Hangi tür araç alırsanız alın mutlaka araştırın. Ben aracı alırken kötü özellikleri nedir diye birçok kişiye sordum. İyi olanlar zaten iyidir.

O araçlar neye göre c+ ?

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Kesin bir şey demedim sadece eğer Hyundai Accent Blue için C diyen olursa Hyundai Elantra ve Kia Cerato kesinlikle C+'dır.

Kişisel yorumlara gerek yok aslında, accent blue b+, elantra ve cerato da c segment araçlar. Hayırlı olsun bu arada aracınız bu piyasada güzel fiyata güzel araç almışsınız

Öncelikle teşekkür ederim, ben okuduklarimdan yana söylüyorum, tek savunacağım nokta Hyundai Accent Blue ile Kia Cerato aynı sınıfta araç değiller. Misal VW Polo B, Hyundai i20 B+ gibi..

Blue ile Elantra, cerato tabii ki aynı sınıf değil, mesajıma belirttim zaten. Ama İ20 de b+ değil, normal b.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 19 Ağustos 2017; 20:48:25 >
    Polo gibi bir kibrit kutusuyla i20 'yi karşılaştırdigimda bu konuda sana katılamayacağım.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.