Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz ABD'de değiliz, bizim 2016'da satın aldığımız yeni kasa forte ( cerato ) ABD'de yoktu, satışta değildi. Benim geçen yıl sonu araştırıp öğrendiklerim bunlardı, anlatabildim mi bilemiyorum, buna dayanarakta ülkemizde satışa sunulan 2016-2017 ceratolar arasında yıl harici fark yok yazdım, kimseyi yanıltma niyetinde de değilim, yoksa bana ne..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlamourSS

Biz ABD'de değiliz, bizim 2016'da satın aldığımız yeni kasa forte ( cerato ) ABD'de yoktu, satışta değildi. Benim geçen yıl sonu araştırıp öğrendiklerim bunlardı, anlatabildim mi bilemiyorum, buna dayanarakta ülkemizde satışa sunulan 2016-2017 ceratolar arasında yıl harici fark yok yazdım, kimseyi yanıltma niyetinde de değilim, yoksa bana ne..

Ben resmi aciklamaya bakarim. Insallah sizin dediginiz gibidir.

Ben de ÖTV indirimli Cerato alirken bayi, Elantra ile yni sasiye sahip demisti satis elemani.

Ben inanmadim tabi orasi ayri mevzu.

55bin lira butcemiz vardi, Elantrayi o fiyatlara inmediler. Biz de 54e Cerato dizel otomatik full almistik.

• Konuyu en başından beri takip ediyor ve aracın sahibi olduğunuzu biliyorum.

Çelik motor ve üreticinin kendisinden teyit amaçlı bilgi talebinde bulunabilirsiniz.

Böylesine bir yazı,

ülkemizde doğruluğu ıspatlı olmayan bilgiler ile

2016'da araç almış kişilerin araçlarının değer kaybetmesine, satılamamasına

ve aracı alma niyetinde olan insanlarında

2017 modeli için bütçelerini zorlamasına veya haybeye fazladan para vermesine sebebiyet verir.

• GlamourSS G kullanıcısına yanıt
    Bu konuda Çelik Motorun ufacık dahi bilgisi oldugunu sanmiyorum.

Celik Motorki 2017 Sportageları 2 airbagli satmaya calisan bir distiribitör (Comfort ve Consept)!
    Hatta bilgi istedigimde kendileri bile ne cevap verecegini bilemediler.
    Guvenlik paketli araclarimiz 6 airbag dediler. Baska biri yan havayastigi var ama perde airbag yok dedi. vs vs vs

Onlar icin zerre kadar bizim guvenligimizin onemi oldugunu sanmıyorum.

Ayrica merak etmeyin oradaki insanlarin sizin bizim kadar bilgileri olmuyor otomobiller konusunda.

Onlar sadece iş olarak göruyor otomobilleri.

Biz ise hobi olarak keyif aldigimiz icin daha fazla bilgi sahibi oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 17 Ağustos 2017; 21:11:46 >
  • 2017 Kia Cerato Consept Plus DCt ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhann_75

2017 Kia Cerato Consept Plus DCt ile aranıza katılmış bulunmaktayım.

hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Dokunmatik ekran nasıl? Kalitesi tatmin edici geldi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    2016'lardan farklı olarak orta konsolda büyük bir ekran var. 7 inç sanırım, biraz kurcaladım, navigasyon gayet iyi, diğer fonksiyonlar da tatmin edici. Arabanın icindeyken dizel sesi yok gibi bir şey. Sport modda araç dehşet -i vahşet. 😃😃😃

Depoyu fulledim, tabanca atınca 760 km gider gösterdi, İstanbul' dan Düzce' ye klima açık 120 civarında 5,2 yaktı, çeyrek depo bile yakmadı. Kullanımı kolay.

• Ne renk aldınız?

• gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    yeni dokunmatik ekranla alınabilirlik oranı daha da artmış. Tekrardan hayırlı olsun.

• quote:

Kaca aldiniz ?

• hakankaran kullanıcısına yanıt
    temiz bi 100bini vardir..!

• gokhann_75 G kullanıcısına yanıt
    Yeni ekranın bi fotoğrafını atsanız ne güzel olur.. Sitesinde dahi yol.. Donanımlarda yeni 7inc ekrandan bahsediyor.. Görsellerde hala eski ekran.. Adamlar kendi sitelerine bakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

Yeni ekranın bi fotoğrafını atsanız ne güzel olur.. Sitesinde dahi yol.. Donanımlarda yeni 7inc ekrandan bahsediyor.. Görsellerde hala eski ekran.. Adamlar kendi sitelerine bakmıyor.

ilan olarak 2017 model yeni ekranlı concept plus lar var. Oradan da bakabilirsiniz.

• Müsait bir zamanda fotoğraf atmaya çalışacağım, renk olarak vişne çürüğü aldım. Daha önce siyah ve beyaz araçlar kullanmıştım. İstanbul Tek -Kar 'dan 96 bine aldım. Internette sahibinden.com sitesinde Oğuşlar 'da 95.500 yazıyor, fiyatlara aldanmayın, bazı araçlar dolu yemiş, yapıp satıyorlar, dikkatli olun. F /P olarak bana mantıklı gelen bir araç. Focus 1.5 Titanium Powershift 121 lira. Aralarında fark yok gibi bir şey. Dokunmatik ekran çok güzel. Kia 'nin sitesinde yazmıyor, standart mı değil mi bilmiyorum Refakatçi Aydınlatma var.

• quote:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah...
  • quote:

Hayirli olsun bakalım. Yeni i30 topicinden hatirliyorum sizi ama kararinizi Ceratodan yana verdiniz demekki.

Biz de Yeni Ceratoyu ilk alan furyalardaniz.

Ben bu grupla toplu alim yapmadim ama tam olarak ayni zamanda ÖTV indirimli almıstım.

Biz görme engelli kuzenimizin üzerine aldık ve onun hizmetinde kullaniyoruz aracı.

Simdiye kadar ben dahil diger kullanicilar bir sorun yasamadık.

15bin bakiminda önce Volan sesi diye tabir edilen bir ses duymustum. Bazilari garantiden volan degistirdiler Ama yazn gelmesiyle aracimizda bu ses kalmadi ve bakimda degismesine gerek olmadigini söyledi servis.

Aklinizi takilan bisey olursa buradaki arkadaslar yardimci olacaktir.

Keyifli surusler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 18 Ağustos 2017; 12:37:59 >

• Resim eklemeye çalıştım.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/893012/b3cdac2c-3294-44ff-96d1-e9

Kia Cerato için Toplu Alımd

Kia Cerato için Toplu Alım05459bf66.jpg[/simage]

• Kia Cerato için Toplu Alım

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.