Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huskozzzz

whatsapptan grup da kurabiliriz

Hocam whatsapp çok mantıklı. Buradan takibi ve cevabı yavaş oluyor. Gerçekten almaya niyetliler bana özelden telefonunu göndersin. Ben grubu kuracam.
  • sudkaldo kullanıcısına yanıt
    whatsapp isine fln girmeyin derm konu ozmn cok icine kapaniyor, burdan dvm edersek daha cok kisiye ulasma sansimiz var, benzinli manuel olarak naçizane araya beni sokusturursunz cnm nolck yani o kadar hukukumz var konuda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Hocam ben teli gönderdim burdan takibi zor oluyor.Whatappstan daha detaylı konuşuruz.Niyeti ciddi olan sudkaldoya nosunu göndersin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

whatsapp isine fln girmeyin derm konu ozmn cok icine kapaniyor, burdan dvm edersek daha cok kisiye ulasma sansimiz var, benzinli manuel olarak naçizane araya beni sokusturursunz cnm nolck yani o kadar hukukumz var konuda

Hocam whatsapp grubunu kullanalım. Ciddi kararlar da foruma yazılır.
  • quote:

Hocam ben teli gönderdim burdan takibi zor oluyor.Whatappstan daha detaylı konuşuruz.Niyeti ciddi olan sudkaldoya nosunu göndersin bence.

Grup kurulmuştur hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkaldo

quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

quote:

İstanbul'dan kimler var? Kim sorabilir fiyat? Neler yapmalıyız? Yazalım kararlaştıralım arkadaşlar.

ben istanbuldayım kartalda

Hocam siz fiyat alabilir misiniz? Şimdiden 11 kişi olduk bile. 74-75 bin fiyatlar iyi gibi gözüküyor

hocam ben ancak h sonu fiyat alabilirim h içi yoğun çalışıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstanbul'dan kimler var? Kim sorabilir fiyat? Neler yapmalıyız? Yazalım kararlaştıralım arkadaşlar.

ben istanbuldayım kartalda

Hocam siz fiyat alabilir misiniz? Şimdiden 11 kişi olduk bile. 74-75 bin fiyatlar iyi gibi gözüküyor

hocam ben ancak h sonu fiyat alabilirim h içi yoğun çalışıyorum

Anladım hocam sağolun

• quote:

quote:

Grup kurulmuştur hayırlı olsun.

4 kişi olduk
  • Kia yetkili servisinde çalışıyorum fiyat için bi çalışma yaptırabilirim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan5408

Kia yetkili servisinde çalışıyorum fiyat için bi çalışma yaptırabilirim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

Hocam biz de grupta tam onu konuşuyorduk.
  • whatsapp kullanmadgm icin konudan kopmak durumundaym

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

whatsapp kullanmadgm icin konudan kopmak durumundaym

Hocam biz sizi bilgilendiririz
  • PM atamıyorum, neden acaba?
  • arkadaşlar bende düşünüyorum almayı uygun fiyat ayarlayabilirsek. yarın bursa oto fuarına gidecem bir arada bayiye uğrarım bursada bakalım ne diyorlar.
  • bende dusunuyorum bu araci

• alpermaths kullanıcısına yanıt
    sor tabi hcm fuar ayagina guzel rakamlar olabilir de bu ara btn fuarlarda bursada heralde.gcnlerde de hatrladgm kadariyla mobilya fuarimi ne vardi, ne is cozemedim bursayi?istanbulu gecti heralde sanayi anlaminda?

• Whatsapp grubu sayısı 6 oldu.
  • Hakan5408 grubumuza katılmıştır.Ordan fiyat pazarlığı yapacağız.Onu saymazsak 6 kişiyiz alıcı olarak grupta.Hızla sayımız artıyor
  • Alacağınız aracın tüm donanım listesini, opsiyonlarini ve alınması istenen fiyatı konu başına ekleyin belki daha çok birileri çıkabilir. ÖTV indirimi zamanım gelmediği için şimdilik sizi sadece destekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.