Şimdi Ara

Kia Cerato için Toplu Alım (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.271
Cevap
40
Favori
81.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel bir fikir, uygulaması da kolay.

Hadi o zaman, bizde 35-40'a donanımlı bir b sınıfı araç alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplu alıma bir adet sportage sıkıştırabilir miyiz 1.6 conceptplus

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Toplu alıma bir adet sportage sıkıştırabilir miyiz 1.6 conceptplus

Pm ile iletişim kurmuştunuz sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: byerdem68

Aksaray bayi 82500 pazarlık etmeden bıraktı 1 aya alacam kaça alırız en son acaba...

Gül-Al 78.000
  • SAKIN BÖYLE BİR HATA YAPMAYIN!!!

Yahu arkadaş şirketimize 4 tane kiraladık hayatımda bu kadar fazla yakan bir dizel araca binmedim . Bende mi hata arabada mı dedim diğer arkadaşların içinde en az yakan benmişim meğer . Sadece uzun yolda kullanılıyor araçlar. Ortalama 110-120 ile 6,6 dan aşağı düşmedi. 7000 km de şu an benimki . Diğer arkadaşlar da 7-7,5 falan yakıyor. Tekrar ediyorum uzun yol verisi bunlar.

Özetle 7 ileri DCT de kurtaramamış Hyundai Kia grubunu . Meğer 6 ileri klasik otomatik viteste değilmiş sorun. Kardeşi elantra da 7 ileriye geçti ama sorun devam ediyor.

11 yıldır üyeyim bu foruma her konuya cevap yazmam ama bilip de yaşayıp da yazmamak yanlış olurdu. ALMAYIN.

Ayrıca yol tutuş da kötü. Diğer aracım olan Bravodan sonra ciddi bir biçimde tedirgin oldum.

Özetle Hyundai Kia grubu kağıt üzerindeki verilerle göz boyama stratejisini bırakmalı artık. 136 hp alabilmek için çok taviz vermişler tüketimden. 105 hp lik Bravom samimi söylüyorum daha güçlü hissettiriyor.

Bir diğer husus arabanın kapıları acayip ses yapıyor. 4 kapı da aynı.

Güzel yanı ise baya sessiz bir araç ve kısa far aydınlatması baya iyi. Başka bir olumlu yönü yok. Arka koltuk diz mesafesi çok önemliyse o da iyi.

Velhasılı ucuz olmasının sebepleri bunlarmış meğer yaşayarak anladık . 1 yıllığına kiraladık ama kira avantajı yakıt farkına gidiyor.

• Evet sakın böyle bi hata yapmayın,
    gidin 100bin TLye A3 Sedan 1.0 DSG alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 23 Kasım 2016; 23:43:16 >
  • Vaay 😁 meyve veren ağaç mode ON.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bi ekran gördüm paylaşmam gerek bence ☺

• 7000 km kullandım ve uyardım . Siz fiyata aldanıp alın. Hevesiniz geçince okursunuz tekrar bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

7000 km kullandım ve uyardım . Siz fiyata aldanıp alın. Hevesiniz geçince okursunuz tekrar bunları.

Ben almıyorum, aksine 7. Kia'mı yeni sattım (4'ü crdi idi). Bence sizin kullanımınızda bir sorun var. Şehir içi karışık veriler olmasın sizinkiler? Ya da ş.dışı ise 120 ile olduğuna emin misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

7000 km kullandım ve uyardım . Siz fiyata aldanıp alın. Hevesiniz geçince okursunuz tekrar bunları.

Ben almıyorum, aksine 7. Kia'mı yeni sattım (4'ü crdi idi). Bence sizin kullanımınızda bir sorun var. Şehir içi karışık veriler olmasın sizinkiler? Ya da ş.dışı ise 120 ile olduğuna emin misiniz?

Bahsettiğiniz crdi leri biliyorum ama bu 136 hp olan yeni bir motor malum. İleri teknoloji ile verimliliği artıracaklarına yakıta yüklenmişler . 20 senelik sürücüyüm. Aynı kullanım tarzı ile hangisi fazla hangisi az yakıyor ayırt edebiliyorum . Dediğim gibi 1 değil 4 araç kiraladık ortak görüşümüz bu. Herkes birbirine ne kadar çok yaktığından bahsediyor. Daha da vahimi yukarıda yazdığım 6,6 lt lik verinin yol bilgisayarı verisi olması . Gerçek tüketim hesabında 7 lt ye varıyor .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

quote:

Bahsettiğiniz crdi leri biliyorum ama bu 136 hp olan yeni bir motor malum. İleri teknoloji ile verimliliği artıracaklarına yakıta yüklenmişler . 20 senelik sürücüyüm. Aynı kullanım tarzı ile hangisi fazla hangisi az yakıyor ayırt edebiliyorum . Dediğim gibi 1 değil 4 araç kiraladık ortak görüşümüz bu. Herkes birbirine ne kadar çok yaktığından bahsediyor. Daha da vahimi yukarıda yazdığım 6,6 lt lik verinin yol bilgisayarı verisi olması . Gerçek tüketim hesabında 7 lt ye varıyor .

O zaman tüm forumdaşların huzurunda bir teklifim var;

Siz yakıtından memnun olduğunuz dizel otomatik bir sedanla gidin, ben de sizi Ceratoyla takip edeyim, en az 150 km yol yapalım (İstanbul-İzmit olur vs), rotamız tamamlandığında tüketimlerimizi karşılaştırıp buradan paylaşalım.
    Ne dersiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 24 Kasım 2016; 0:19:16 >

• quote:

Evet hocam bilginiz çok kıymetli..100 km.de 1 litre fazla yakacak olması önemli..aynı donanımlı oto.vites dizel bir sıfır araç için 20 kusur bin daha fazla vermek dahada önemli..

• Olur tabi . En kısa zamanda yapalım. Çok uzun güzergaha gerek yok 100 km de belli olur durum . Megane edc veya jetta dsg kiralayıp ararım . Ama sonuç belli bariz fark var öyle 0,2 0,3 lt farklardan bahsetmiyorum.

İnanılmaz yakıyor araç.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    cerato çok yakacaktır. en az 1 litre. daha az yakan zibille araç var.
  • Arkadaş 7000 km kullandım diyor, ayrıca 3 aracın daha yakıtını yakından takip ediyor.
    Sizin için kullanıcı yorumları önemli değil mi ?
    Dikkate almak yerine niye tepki gösteriyorsunuz onu anlamıyorum...
  • quote:

Olur tabi . En kısa zamanda yapalım. Çok uzun güzergaha gerek yok 100 km de belli olur durum . Megane edc veya jetta dsg kiralayıp ararım . Ama sonuç belli bariz fark var öyle 0,2 0,3 lt farklardan bahsetmiyorum.

İnanılmaz yakıyor araç.

ben cerato daha az yakar diyorum. keşke bir araya gelip test edebilseniz.

gülal'da hem ceratoyu hem de ceed'i test ettim.

oradaki arkadaş cerato ve ceed'de aynı motor şanzıman olmasına rağmen ceratonun daha az yaktığını hatta bu kombinasyonla efsane az yaktığını söylemişti.

test sürüşünde aracın performansını gayet iyi sürüşünü ise gayet keyifli buldum.

motor şanzıman çok iyi ancak şahsen iç mekan kalitesi ve konsoldaki saçma dalga efekti hoşuma gitmedi. iç mekan ceed kadar kaliteli olsa harika bir araç olurdu.

satıcı eleman da sanırım ceratoların uzak doğudan geldiğini ceedin ise avrupadan geldiğini kalite farkının bundan kaynaklandığını söylemişti.
    bir sonraki gelecek ceratolar çok daha kaliteli olacak demişti.

fakat heves kaçıracak bir durum olmasın uygun fiyata alınırsa cerato özellikle motor şanzıman kombinasyonuyla çok çok memnun edecek bir araç.

şanzıman çift kavram olmasına rağmen dsg gibi patlamaz ve kia'nın servisi açgözlü doğuş grubuna göre çok daha müşteri ve çözüm odaklıdır.

• kkvan kullanıcısına yanıt
    Aslan besliyorsan yemini düşünmeyeceksin !

• quote:

SAKIN BÖYLE BİR HATA YAPMAYIN!!!

Yahu arkadaş şirketimize 4 tane kiraladık hayatımda bu kadar fazla yakan bir dizel araca binmedim . Bende mi hata arabada mı dedim diğer arkadaşların içinde en az yakan benmişim meğer . Sadece uzun yolda kullanılıyor araçlar. Ortalama 110-120 ile 6,6 dan aşağı düşmedi. 7000 km de şu an benimki . Diğer arkadaşlar da 7-7,5 falan yakıyor. Tekrar ediyorum uzun yol verisi bunlar.

Özetle 7 ileri DCT de kurtaramamış Hyundai Kia grubunu . Meğer 6 ileri klasik otomatik viteste değilmiş sorun. Kardeşi elantra da 7 ileriye geçti ama sorun devam ediyor.

11 yıldır üyeyim bu foruma her konuya cevap yazmam ama bilip de yaşayıp da yazmamak yanlış olurdu. ALMAYIN.

Ayrıca yol tutuş da kötü. Diğer aracım olan Bravodan sonra ciddi bir biçimde tedirgin oldum.

Özetle Hyundai Kia grubu kağıt üzerindeki verilerle göz boyama stratejisini bırakmalı artık. 136 hp alabilmek için çok taviz vermişler tüketimden. 105 hp lik Bravom samimi söylüyorum daha güçlü hissettiriyor.

Bir diğer husus arabanın kapıları acayip ses yapıyor. 4 kapı da aynı.

Güzel yanı ise baya sessiz bir araç ve kısa far aydınlatması baya iyi. Başka bir olumlu yönü yok. Arka koltuk diz mesafesi çok önemliyse o da iyi.

Velhasılı ucuz olmasının sebepleri bunlarmış meğer yaşayarak anladık . 1 yıllığına kiraladık ama kira avantajı yakıt farkına gidiyor.

Merhaba,

Ben de şirketimde pazarlama müdürüne bir tane cerato kiraladım.
    İzmir'de çevre yollarında ve şehir içinde kullanılıyor. Arada bir yere giderken ben de alıyorum, kullanıyorum.
    3000 km'yi geçti. .
    Araç geldiğinde yol bilgisayarını sıfırlamıştım. Dün kullandığımda Ortalama tüketimi 5.7 lt/100 km idi.
    Ama yakıt alırken bir hesap yapmadım, çünkü araç devamlı bende değil, dediğim veri yol bilgisayarı.

Öyle aman aman bir tüketimi yok bizdekinin.

Sevmediğim yanı rüzgar sesi var, bir de yüksek hızlarda geziniyor.
    Sevdiğim yanı, rahat, konforlu ve oturma pozisyonu güzel.

Selamlar

• Valla ben de kaçıncı kez yazıyorum. 128'lik crdi'ler çok müsrif, 112-115'lik hdi/eHdi/tdci'ler çok ekonomik diye yazıyor her yerde. 128'lik ceed'i satıp 115 eHdi 308 aldım. Şikayet maksatlı yazmıyorum yeni arabamdan da çok memnunum. Sadece araçlarımın tüketimlerini gayri ihtiyari hassas takip ederim. Her yakıt alışta, her yolculukta hesabı yaparım. Bu ehdi'da 25. aracım. Kiralamadım, hepsi kendi araçlarımdı.

Şimdi iddia ediyorum, hatta manuel 128 sahibi bi arkadaş çıkarsa seve seve teste de çıkarım. Aynı uzun yola aynı anda başlayıp bitirecek şekilde çıkalım. Crdi, e-Hdi'dan daha az yakacak. Fark 0.2 0.3 lire Crdi'den yana olacak. Şehir içi de benzer bir fark olacak. Test için araç varsa ben hazırım 308'im ile.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.