Şimdi Ara

kia cerato iyi bir araçmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
9.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu anda pejo 2008 var bundan önce 2006 model kia cerato vardı 2 araç oldu diye ceratoyu sattık şu anda cerato burnunda tütüyor. Pejoyu satıp model düşürmeyi düşünüyorum ve baktığım araç yine cerato. Malesef binende binmeyende konuşuyor. Bu arada temiz araç her zaman satılır bu işler kısmete bakar. Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Antalya şehir içi 5,5 litre yakan araba nasıl çok yakıyor diyorsunuz.

Eger 5.5 yakiyorsa cok iyi Antalya'da. Benim boklu Corsa 5 litre yakiyor. Gerci dur kalk trafige cok denk geliyorum ise gidiste ve geliste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Ben megane 4 sedan dizel otomatik kullanıcısıyım,Adanada yaşıyorum araç şehir içi 6 litre yakıyor.Elentra 5,5 yakma iddası Nirvana adlı kullanıcıya ait.

• quote:

Orijinalden alıntı: arda2007

Ben megane 4 sedan dizel otomatik kullanıcısıyım,Adanada yaşıyorum araç şehir içi 6 litre yakıyor.Elentra 5,5 yakma iddası Nirvana adlı kullanıcıya ait.

Biraz zor o degerler hele hele de CRDI motor icin. Bendeki 1.3 CDTI(95 HP Easytronic sanziman) sabah ve aksam trafigine takilinca 5 litrelerde geziyorsa (ortalama hiz 20-25 km/s) Cerato bir miktar daha fazla yakar dusuncesindeyim.

Her neyse vaktinizi aldim. Saglicakla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • danGerfuLL kullanıcısına yanıt
    Babamda accent blue 1.6 crdi 7 ileri dct var,60 yaşında adam,çok sakin araba sürer,dümdüz şehir,kırmızı ışık süresi Antalyaya göre daha düşük,yakıt ortalaması şehir içi 7-7,5 litre,Adana Mersin arası dümdüz otoban 120 sabit hız 5,5 litre.İyi akşamlar.

• arda2007 A kullanıcısına yanıt
    Hep 100 liralık alırım ve km yi sıfırlayıp ölçüm yaparım.zamlardan dolayı litre bazında alınan yakıt azalıyor malum.yazın 100 liraya 380-400 km yol yapıyordum.son ölçümüm şöyle:100 lirayla 355 km gitti.yani 100 km de 28 lira,yani 5,6 litre şehiriçi tüketimim.

• Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Hocam,mükemmel değer,Zaten elentra güzel bir araç,ben de megane ile elentra arasında kaldım ve megane aldım.Allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Ağız tadıyla bineriz inşallah.sizin megane 100 lirayla şehiriçi kaç km götürüyor,hiç ölçtünüz mü?

Adana şehir içi.

kia cerato iyi bir araçmı ?

Yol bilgisayarı değilde km sıfırlayıp ,yani benim tekniğimle hiç hesapladınız mı? Daha gerçekçi bir sonuç alınıyor.

Şehir içi 1 litre mazot 16-17 km götürüyor,şehir dışında 27 ile 30 km arası gidiyorum.

• up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.