Bildirim
kia cerato iyi bir araçmı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
O paraya dizel o model arac icin fena diil
Yanliz yakiti diger dizellere gore biraz yakar -
Cerato harika bir seçim olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 3 Kasım 2017; 22:13:37 > -
Günümüzde her araç iyi ancak kullanacak insanın kriterlerine göre uygun olup olmadığını söyleyebiliriz. Siz araçtan beklentilerinizi yazın bilenler bilgilendirir -
2.eli kötü diye gitsin Polo alsın demi hocam?Ömründe hiç herhangi Kianin icne oturdunmu?Tok kapı sesi yok ama,oldukça sorunsuz sağlam araba!!!! -
Güzel arabadır , tasarımı hoşuna gittiyse alabilirsin. Sağlamlık olarak iyidir , parça fiyatı ucuzdur. Güney kore dost ülkedir. -
İyi de siz d2 onun kardeşi sayılan tipsiz 2.ELİ zayıf çok yakan elantra almamış mıydınız ? Bu ne yaman çelişki -
Şahıs aracı çok nadir, genelde filo çıkması araçlar. Şahıstan bulunursa alınır bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana333
Dışı fena değil içi çok tipsiz.yakıtı yüksek,2.eli çok zayıf.yaramaz.
Elantra ile aynı araba, madem cerato bu kadar kötü niye Elantra aldınız? Motor-şanzıman aynı, sizin aracınız az yakarken cerato nasıl çok yakıyor? 2.elde de cerato daha uygun fiyatlı olduğu için daha iyi olacağını düşünüyorum. İç tasarım olarak da özgün en azından, leon kopyası değil -
Cerato hem az yakar hem çok kaçar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 3 Kasım 2017; 22:15:1 > -
quote:
Benim ilk kriterim estetiktir.elantrayla cerato arasında estetik açıdan çok fark var.motor şanzımana laf etmedim.elantra bile ort.üzerinde yakarken cerato daha da fazla yakar.2.elde marka algısı hyundai büyüktür kiadan.bu sebeplerden elantrayı seçtim.
2.el algısı hyundaide iyi iken , işçilik ve malzeme kalitesi kia da iyi. Siz ceratoyu eleştirip elantraya biniyorsanız konulara bu saatten sonra yorum yapmamanızı öneririm. Tecrübenizi alenen ıspatlamış oldunuz , bari insanları yanlış yönlendirmeyin. -
Cerato f/p aracıdır bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 3 Kasım 2017; 22:16:18 > -
quote:
Dışı fena değil içi çok tipsiz.yakıtı yüksek,2.eli çok zayıf.yaramaz.
Sizede -
Yakıt tüketimi 1.6 benzinli otomatik için konuşuyorum gayet iyi. Şehiriçi akıcı trafikte 5-6 litreleri yakalamak zor olmadı. Otobanda ise 120-130 civarlarında 7-8 civarı yakıyordu. Kullandığım araç yeni ve iyi kondisyondaydı.
Yanal rüzgarlardan tatlı şekilde etkileniyor. Korkutucu veya güvenlik sorunu yaşatacak seviyede değil.
İç mekanı bence güzeldi ben kendi adıma beğendim.
Aracın dış tasarımı, özellikle arkası çok çirkin bence ama önü güzel sayılabilir.
Konfor olarak iyi buldum ama tuhaftır ki aynı model rio'yu çok daha konforlu buldum. Önemli bir kusur olarak arabanın süspansiyonunun yol birden yükseklik kaybedince çakılması. Evet arabanın süspansiyonu ani yükseklik düşüşlerinde afallıyor ve konforu yerle bir ediyor, üstüne üstlük çok da tedirgin ediyor. Araba bu gibi durumlarda resmen yere çakılıyor. Bu çakılmalar arabaya da zarar verecek türden çakılmalar benim fikrim...
-
Valla nirvana hocam baltayı bu sefer taşa vurmuşsun -
Antalya şehir içi 5,5 litre yakan araba nasıl çok yakıyor diyorsunuz. -
Cerato iyidir iyi! -
Herkes Vw mi alacak 2. eli iyi diye?
Bırakın gözüne hoş geleni alsin adam kafa kurcalamayin daa... -
up -
2.ELİ n arabanın iyiliği ile hiç alakası olmaz, satacak olan zaten araba almaz, biraz aşağı verirsen satılmayan araba olmaz, 2.ELde de satışı fiyatı düşürmekle ilgili, arabada kalite başka bir şey, kullanmadım bilmiyorum. sadece 2.EL mevzuna açıklama getirdim.
Benzer içerikler
- lastik tamir kiti lastiğe zarar verir mi
- egzoz patlatma
- opel 1.5 dizel motor
- direksiyonu çevirince gelen küt sesi
- monroe amortisör yorum
- rifter 2024 fiyat listesi
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- mg 7
- byd seal lion
- l200 mitsubishi 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X