Şimdi Ara

KİA MI PROTON MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben kaza sonucu 17 yıldır engelliyim araç almak istiyorum 2 tane araç buldum biri bu kiahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-sahibinden-temiz-sifir-km-motor-kia-sephia-lpgli-isli-79424729/detay

diğeride bu protonhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-proton-acil-satilik-otomatik-proton-81588024/detay ben araçlardan birini vadeli alacağım ama bu araçlar hakkında fazla bilgi sahibi değilim hatta hiç bilgi sahibi değilim desem yeridir bu araçlardan hangisini bana önerirsiniz bu araçlar hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim saygılar

• kia daha diri duruyor bence tercıhını bu yönde kullan
  • düşüncen için çok teşekkür ederim kia hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim
  • proton 7000 vadeli kia da 7250 oda vadeli sizlerin görüş ve düşüncelerine göre alacağım inş hayırlısı olur
  • bence proton daha iyi. hem daha genç, hem ABS, klima (Kia'daki arızalıymış), hava yastığı gibi donanımları var, hem de 2. el piyasası biraz daha diri. yazılanlar ne derece doğru bilemem, ama ben olsam proton alırdım :)
  • Ben olsam proton alırdım araç ful+ful.yorumlarada baktım araçlardan şikayet yok
  • Bende Proton Diyorum,Yanlış Hatırlamıyosam Mitsubishi Carisma İle Aynı Platform.Kullananlar Sorunsuz Diyolar.Donanımıda İyi.

Ama Bence Başka Bi Proton Bulun Bu Arabaya Hayvan Gibi Binmişler Sanki Çok Bakımsıza Benziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kia için gittim buluştuk satan arkadaş arabada boya falan yok dedi araç komple boyalı çıktı motor % 50 ayrıca araç şaşelerden girmiş bende vaz geçtim iyikide götürüp baktırdım yoksa bayağı başım ağrırdı protona gelince evet proton da biraz masraflı ama ben onu vadeli alacağım param yetmior başka seçeneğim ollsa param fazla olsa başka bir marka düşünürdüm ben zaten bunu satma niyeti ile almıyorum satacağım zaman 1000 tl 1500 tl zarar etsem onuda bindiğime sayarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT_06

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kia için gittim buluştuk satan arkadaş arabada boya falan yok dedi araç komple boyalı çıktı motor % 50 ayrıca araç şaşelerden girmiş bende vaz geçtim iyikide götürüp baktırdım yoksa bayağı başım ağrırdı protona gelince evet proton da biraz masraflı ama ben onu vadeli alacağım param yetmior başka seçeneğim ollsa param fazla olsa başka bir marka düşünürdüm ben zaten bunu satma niyeti ile almıyorum satacağım zaman 1000 tl 1500 tl zarar etsem onuda bindiğime sayarım

hocam odtüde öğrenciyim bende aracı alırken nereye baktırtınız ankarada yol yordam bilmiyorum pek yardımcı olursanız sevinirim alakasız oldu biraz kusura bakmayın

• arkadaşlar engelimden dolayı ben mecburiyetten birde maddi olanaksızlıklar yüzünden bu aracı aldım alalılı bu ay itibari ile 1 yıl oldu bir yıl zarfında ankaradan hatay erzine gittim ve ankara içinde binlerce km yaptım maaşallah adamlar araba yapmış banamısın demiyor aracın masrafı vardı ama bana inanın kulladığım zaman kuruş masraf çıkartmadı boyası soluk güneş yanığı var onun haricinde motor % 50 olmasına rağmen gram yağ eksiltmiyor 1200 km yol gittim geldim gram yağ eksiltmemiş halende yağ eksiksiz duruyor

kia sephia yı aceba alsammı almasammı diye çok tereddüt etmiştim ama aldım kullandım performans kullanış ve arabanın yol tutuşu muhteşem ilk kalkışı olsun yokuşlarda olsun gaza bastığım anda öndeki arabaların üstünden atlıycak sanki temiz kia sephia almak isteyenlere inanın tavsiye ederim adamlar araba yapmış yani birde şunu düşünün bendeki eski model 96 kim bilir yeni modelleri nasıldır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.