Bildirim
seat mı toyota mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.2 tsi motor kesinlikle 1.33 toyota eski nesil motorundan çok çok daha iyidir yakıt olarak ta biraz daha az yakar ve daha iyi gider . Toledonun sıkıntısı piyasası yok 1.33 corolla nin da piyasası yoktur aklınızda bulunsun her kiralama şirketinin önünde 1.33 corolla doludur . Toledo yerine piyasası daha iyi ve c segmenti olarak artik skoda tarafından , rapide bakin ayni paralar hemde daha iyi piyasası var .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler işin doğrusu 5 yıl bineceğim aile ve bagayı geniş olsun istedim bide rapiee bakayım...
Skoda toledo ile corollayı kıyaslamak bile hatalı.
İkisi arasında toledonun üstün olduğu konular biraz performanslı olması, vergi avantajı ve bagaj hacmi. Onun dışında her şey için corolla.
Corolla daha geniş, daha konforlu, daha kaliteli, dah sessiz, daha güvenlidir.
Motoru lpg ile uyumludur ve lpg ile çok daha ekonomik olur. İkinci el olarak toledo ile kıyaslanmaz.
Corolla yerine de astra sedan, focus 1.6 gibi araçlar düşünülebilir. Fiyatları biraz daha yüksek ama performans olarak daha iyidir. -
5 sene sonra aracı satarken corollanın kıymetini anlarsınız.Kaç kişi toledo alıyor da burda onu öneriyorlar.Corollanın tek kötü yarı 1.33 motorun 1.6 sınıfından vergilendirilmesi.Toledo ile corolla arasında sınıf farkı bile var.Benim seçimim corolladan yana olurdu. -
12 yillik seatci olarak toyota diyorum maaleaef.ikinci el deger Kaybindan biktim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genışlik önemliyse octavia nın 1.2 tsi nada bak 2.el her yönden daha iyidir corolladan 1.33 e göre 1.2 tsi octavia nın 2. El piyasasıda gayet iyidir sahibinden e bak kardeşim 1.33 corolla nın piyasasına bak octavia nın piyasasına kiralama şirketlerinin araçları hep piyasada ne kadar çok 1.33 corolla satılık olduğunu gir gözlerinle gör her mesajında da toyota öneren insanlarada bakma .
Yorumlarınız için tesekkurler bugun içinde 1.33 test surusu yapacam ondan sonra 1.2 rapid karsılaştıracağım octavia guzel arac ama ben sıfır alacağım için 50 bıne kadar limitim var aslında ilk basta accent blue diye yola cıktım 50 bin fiyat verdiler bende o para o araca verılmez dıye baska araclara yoneldim hayırlısı bakalım toyota ve rapid arasındayım su an toledoyu eledım bazı arkadaslar ısrarla leonada bak dıyor ama bagaj hacmı sanki kucuk gıbı geldı bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byerdem68 -- 23 Temmuz 2015; 11:58:36 >
1.33 test aracı bulmanız çok zor. Test araçları genelde 1.4 dizel ve 1.6 cvt oluyor. Gitmeden önce bayiiye bir sorun bence.
1.33 auris kullanıcısı olarak önceliğiniz ekonomi ise ve performans beklentiniz yoksa bu motoru öneririm. Ama sert kullanan biriyseniz hem zevk hem de verim alamazsınız. -
Corolla daha mantıklı seçim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans niyetim yok ancak yokusta bayirda uzun yolda da sollama yaparken uzmez degil mi dediginiz gibi test araclari 1.33 yokmus.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Toyota ile seat kalite olarak aynı kefeye konulabilecek araçlar değil bir de sınıf farkından dolayı boyutlar çok fark edecektir. Aile arabası olarak alacaksanız corolla'nın iç genişliği ve bagaj hacmi sizi daha memnun edecektir.
1.33 dağ bayır çıkar ama performanslı bir şekilde olmaz. Toyota corolla bölümünde 1.33 kullananlardan bu konudaki deneyimlerini sorarsanız daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: byerdem68
Performans niyetim yok ancak yokusta bayirda uzun yolda da sollama yaparken uzmez degil mi dediginiz gibi test araclari 1.33 yokmus.
Bu araçla daha fazla vites değiştirmeniz gerekiyor. Yokuşa gelmeden vites düşmeniz, yüksek devirde çıkmanız vs gerekiyor. Onun dışında çekmeme, yokuş çıkamama, sollammaa vs sıkıntılar olmaz. Atmosferik motor yüksek devirleri daha çok seviyor. Performans lazım olunca vites küçültüp gaza basacaksınız.
0 - 100 hızlanması 12.4 saniye. O kadar kötü sayılmaz, piyasada ne arabalar var 14 saniyenin üzerinde olan.
Yakıt olarak da lpg kozu her zaman cebinizde. Lpg taktırmasanız bile aracın lpg li olması ikinci elde büyük avantaj sağlıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X