Şimdi Ara

kia rio vs i20 vs auris (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani hyundai 10 senede araba yapmayı öğrendi. 10 sene önce her açıdan kusurlu ürettikleri araç bir anda kendinden üst sınıf modeller ile rekabete başladı. Sınıf atladı. Bunu mu söylüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli düzgün bakımlı araçta yaşın sadece yürüyen aksamda parça yenilemesi durumu için önemi var bence. Bu dediğiniz araçlar arasında ben aurisi seçerdim. Fakat arkadaşların dediği gibi yeni b segment araçlar da konforlu ve kore grubu birkaç yıldır en sorunsuz markalar olarak karşımıza çıkıyor.
    Toyota motoru lpg ye en uyumlu ve sorunsuz motordur der lpg takan ustalar.
    Bence bu araçları kullanmadan karar vermeyin. Çünkü ihtiyacınıza göre kafanızda şekilleniyor ve karar vermeniz kolaylaşıyor.
    Arkadaşımda benzin lpgli otomatik, bende dizel otomatik ve babamda avensis lpgli toyotalarımız var.
    Konfor konusunda herhangi bir vw değil hiçbirisi. Fakat bunun başlıca sebebi toyotalarda oynar elemanlar ve birleşim yerleri daha uzun ömürlü olsun diye demire demir şeklinde birleşmesinden kaynaklı. Vw grubu bu kısımları keçe ve sert plastik malzemeler kullanarak direk çözmüş fakat bu da zamanla parça değişimine sebep oluyor.
    Sanayide takılmayı seviyorum ve kaportacılardan edindiğim bilgiler bu şekilde.
    Avensisten önce passat vardı bizde. Babam hiç yorulmadan 1000km den fazla yol yapıp akşam oturmasına gitmiş gibi çayını içerdi.
    Avensiste durumlar öyle değil. İkisi de D segmenti ama Avensis yolda olup biteni içeri daha çok yansıtıyor.
    Biz de komple arabalara yalıtım yaparak bu işi bayağı bi çözdük.

Neyse çok uzattım kısacası arabaları mutlaka kullanın öyle karar verin ama şunu da unutmayın benim gözlemim toyotalar sanayiye bakım ve modifiye için gidiyor :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gidin test edin, belki CVT yi sevmezsiniz veya Aurisin sürüşünü beğenmezsiniz veya Rio dar gelir i20 konforsuz gelir yani kağıt üstünde değerlendirme yapmayın. Aurisin karşılaştırılması gereken araba i30 ama o dönemin i30u da 10 numara arabaydı aurisin o araca karşı şansı yok

• 2014 Auris e 100 bin km lpgli bindim. Kuzenimde 2016 sı var. Yalıtım olarak 2016 çok daha iyi bir otomobil. Makyajla çağ atlıyor araç. Alacaksanız 2015 ve üzeri makyajlı kasa alın. İc hacim olarak da sınıfının en iyilerindendir. Boyut mu önemli yoksa bol oyuncaklı turbolu yeni kasa bir model mi istiyorsunuz.

İ20 ve rio yu atmosferik alacaksanız direkt Toyota derim. 1.6 132lik motor atmosferiklerin en iyisi. Hem az yakar, üst devirlerde performanslıdır, hem lpgde sorunsuzdur. Ona göre tercihinizi yaparsınız.

• uzun yol olacaksa. B segmenti direk eleyin derim. Auris en mantıklısı aralarında. 2010 dizelini kullandım çokta memnun kaldım.

• B sınıfı araçla uzun yol çekilmiyor

• Turbo motorlu olabilecekse i20 diğerlerinin içinden geçer, etrafında rumba yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanEmir411

Gidin test edin, belki CVT yi sevmezsiniz veya Aurisin sürüşünü beğenmezsiniz veya Rio dar gelir i20 konforsuz gelir yani kağıt üstünde değerlendirme yapmayın. Aurisin karşılaştırılması gereken araba i30 ama o dönemin i30u da 10 numara arabaydı aurisin o araca karşı şansı yok

cvt çok sevdiğim bi şanzıman biraz da o çekiyo beni aurise... ben normalde manuel daha çok seviyorum eşim için otomatik tercih edicem... auriste sanal da olsa manuel mod olması hoşuma gidiyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.