Şimdi Ara

KİA SATIŞ-SERVİS-YEDEK PARÇA VE DİĞER TÜM KONULARDA (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
55.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba 2009 kia sorento aracım için sustalı anahtar satılıyor mu? varsa fiyatı ne kadar? Şahin anahtarı gibi anahtarı var yanımda taşıyasım gelmiyor; İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  • bildiğim kadarıyla sustalı anahtar malesef yok..sanırım sadece ceed modelide var, ama emin değilim yinede..
  • Kamil Bey merhaba;

2005 model Kia Rio 1,5 HB (benzinli) aracım var. Debriyaj sert olduğu için bir ustaya götürdüm ve debriyaj setinin değişmesi gerektiği bilgisini edindim.

Debriyaj seti değişimi, klima için polen filtresinin fiyatı(parça+işçilik) nedir?

Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Merhaba 2009 kia sorento aracım için sustalı anahtar satılıyor mu? varsa fiyatı ne kadar? Şahin anahtarı gibi anahtarı var yanımda taşıyasım gelmiyor; İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

merhaba
    sustalı anahtar yapılabiliyor,200 tl civarı bir maliyeti var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakresc

Kamil Bey merhaba;

2005 model Kia Rio 1,5 HB (benzinli) aracım var. Debriyaj sert olduğu için bir ustaya götürdüm ve debriyaj setinin değişmesi gerektiği bilgisini edindim.

Debriyaj seti değişimi, klima için polen filtresinin fiyatı(parça+işçilik) nedir?

Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi çalışmalar.

merhaba
    600 tl civarında masrafınız söz konusu,
    fakat değiştirmeye karar vermeden önce uğrayın bi kontrol edelim gerçekten değişmesi gerekiyor ise değiştirelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: esin65

quote:

Orijinalden alıntı: kecekece

quote:

Orijinalden alıntı: 06tms72

sayı kecekece 2005 model 15,250 kmde cerato advance modeli benzinli aracım var.merak ettiğim benim aracımda triger kayışı mı var yoksa araç zincirli midir?triger kayışı varsa ilk değişim kaç km de yapılmalıdır?saygılar.

merhaba
    triger kayış,90,000 km de değişmesi gerek
    yani daha çoooook var...

2005 46.000km de benzinli cerato hb aracım var, aracı 42.000km de satın aldım, istanbuldan vana geldi ilk geldiğinde çok sessiz çalışıyordu,özellikle rölantide çalıştığı sırada çok ses gelmeye başladı (dizel araç gibi açlışıyordu, hatta benzincideki pompacılar inanmıyordu benzinli olduğuna o derece..), bugün ustaya götürdüm egzantirik kayışında boşluk olabileceğini belirtti, pzt sökülüp bakılacak..kayışın durumuna göre gerebileceklerini yada değişebileceklerini söylediler. Sorun triger kayışındanmıdır gerçekten bukadar ses yaparmı yoksa başka birşey olabilirmi?

merhaba,
    kontrol etmek gerekiyor,birbirine entegre birçok parça var,hangisinden geldiğini tahmin etmek zor olur
    iyi anlayan bir usta var ise güvenebileceğiniz bi baktırın,bir de servisten fikir alın ve sonrasında onarımına başlamanızı tavsiye ederim.

• ekteki resimdeki stop lambası ithal edebiliyormusunuz.

KİA SATIŞ-SERVİS-YEDEK PARÇA VE DİĞER TÜM KONULARDA
  • sayın kecekece pzt tiriger kayışına bakıldı sorun yok, ses hala dvm ediyor sanırım servisten fikir alacağım sizinde önerdiğiniz gibi, ilginize tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramoglu38

Kamil bey ilgi alakanıza teşekkür ederim,bende bir kia cı oldum 2004 model carens aldım 2,0 crdi otmtk 125000 km de servis kaydı enson 52000 de bakım yapılmış bunun netür bakımlarını yaptırmalıyım ücreti nekadar tutar otomatik şanzuman yağı ve filitresi
    değişmesi gerekir yandın çok tutar diyorlar gerçekten öylemi şanzuman filitresi değişmek için şanzuman inmesi gerekirmi trigeri varmı değişimi kaçlira tutar, şöyle adam akıllı bir bakım yaptırsam ben askeri personelim görevim gereği sürekli şehir değiştiriyorum fazla uzağa gitmeden bu bakımları yaptırmam lazım yardımcı olursanız sevinirim birde aracın ön tamponu kırılmış tamir etmişler sis lambalırını iptal etmişler sis lambalarının olduğu bölüm ve lambaları kaçliradır eğer uyarsa 2006 modellerin tamponunu taksam o kaçliradır ilgilenirseniz sevinirim alakanıza şimdiden teşekkürler.
    Daha öncede yazdım ama zanedersem fark etmediniz.

aracın bakımları yetkili serviste yapılamamış ise bakımları düzene sokmak için motor yağı, yağ filitresi, hava filitresi, polen filitresi, yakıt filitresi otomatik
    şanzuman yağı fren hidroliği, triger seti v kayışı değişemsi gerek şanzuman filitresi değişimine gerek yok bakım maliyeti 1480 tl dir 2 iş günü bakım süresi
    vardır ön sis farları fiyatı işçilik dahil 425 tl dir
    geç cevap verdiğim için özür dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: esin65

sayın kecekece pzt tiriger kayışına bakıldı sorun yok, ses hala dvm ediyor sanırım servisten fikir alacağım sizinde önerdiğiniz gibi, ilginize tşk ederim.

rica ederim
  • Merhaba forumda olduğunuzdan dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunarım...
    sorum şöyle olacak

2.el Kia Cerato 1.5 2006 model 69.000 km crdi digital klima olmayan modeli kia pek kullanmadım arkadaşımın aracı vardı cerato bunu görünce niyet ettim hız ve yakıt açısından çok iyi bir araç olduğu için....

bu aracın sol kapı ve hemen altından kaporta darbesi var pek önemsenecek bir durum söz konusu değil fakat nihayetinde hasarlı araç ve bu aracı hasarından dolayımıdır vs vs satışa sunmuştur ben diyarbakırda ikamet etmekteyim araç ise istanbulda kısmet olursa eğer hem kız kardeşimi ziyarete gelip hemde almayı düşündüğüm aracı servisinize getirmeyi düşünüyorum bana orda alınırmı alınmaz diye en iyi kararı sizler verirsiniz alınır ise gerekli masrafları yapıp servise bakımını yaptırım diyarbakıra dönmek isterim tşk ederim.
  • merhabalar 2006 1,5 dizel kia cerato sahibiyim dün aracımı hem 75.000 bakımı hemde aracım sehir halindeyken sola çektiği için ve rölantinedeyken titreme yaptığı için servise götürdüm 75.000 bakımı haricinde araçta değişmesi gereken parçalar varmıs 4 lastik değişmesi gerekiyor, enjeksiyonlar şişmiş 4 enjeksiyon ve debriyaj baskı balatasının değişmesi gerekiyor denildi 3 milyar küsür fiyat çekildi sizce bu rakam çok deilmi aracın sadece 75,000 bakımı bittiginde servisten aracımı teslim aldığımda araç bariz bir şekilde teslim ettiğimden daha fazla sola çekmeye ve titremeye başladı bu normal bir şeymi servis personelinin söyledigine göre araca rot balansta tutmamıs yapamamışlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_sefa61 -- 26 Mart 2010; 8:42:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefret_1984

Merhaba forumda olduğunuzdan dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunarım...
    sorum şöyle olacak

2.el Kia Cerato 1.5 2006 model 69.000 km crdi digital klima olmayan modeli kia pek kullanmadım arkadaşımın aracı vardı cerato bunu görünce niyet ettim hız ve yakıt açısından çok iyi bir araç olduğu için....

bu aracın sol kapı ve hemen altından kaporta darbesi var pek önemsenecek bir durum söz konusu değil fakat nihayetinde hasarlı araç ve bu aracı hasarından dolayımıdır vs vs satışa sunmuştur ben diyarbakırda ikamet etmekteyim araç ise istanbulda kısmet olursa eğer hem kız kardeşimi ziyarete gelip hemde almayı düşündüğüm aracı servisinize getirmeyi düşünüyorum bana orda alınırmı alınmaz diye en iyi kararı sizler verirsiniz alınır ise gerekli masrafları yapıp servise bakımını yaptırım diyarbakıra dönmek isterim tşk ederim.

merhaba,
    aracı servisimize getirin,teknisyen arkadaşlar bir kontrol etsinler ve size maliyet çıkartsınlar,sizde buna göre alıp almamaya karar verisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_jbl

merhabalar 2006 1,5 dizel kia cerato sahibiyim dün aracımı hem 75.000 bakımı hemde aracım sehir halindeyken sola çektiği için ve rölantinedeyken titreme yaptığı için servise götürdüm 75.000 bakımı haricinde araçta değişmesi gereken parçalar varmıs 4 lastik değişmesi gerekiyor, enjeksiyonlar şişmiş 4 enjeksiyon ve debriyaj baskı balatasının değişmesi gerekiyor denildi 3 milyar küsür fiyat çekildi sizce bu rakam çok deilmi aracın sadece 75,000 bakımı bittiginde servisten aracımı teslim aldığımda araç bariz bir şekilde teslim ettiğimden daha fazla sola çekmeye ve titremeye başladı bu normal bir şeymi servis personelinin söyledigine göre araca rot balansta tutmamıs yapamamışlar .

merhaba,
    bu tarz sorulara cvp vermek zordur,
    eğer istanbul da iseniz uğrayın servisimize kontrol ettirelim,maliyet çıkartalım
    başka bir servise de gösterebilirsiniz,bir yerden hemen karar vermeyin
    enjektörler-baskı balata ve lastikler değişmesinden bahsettiğinize göre,3,000 rakam oldukça normal görünmekte
    balans tutmaması ise lastiklerin aşırı derecede yıpranmasından ileri gelir.

• merhaba

KİA Pro Ceed 2010 1.6 CRDi 115ps alacam ama üstünde sis farı, park sensörü, kol dayama yok sizde bunlar dahil fiyat ne olur acaba fiyat bilgisi verirseniz sevinirim. yada parça fiyatlarını tek tek verirseniz sevinirim. iyi günler
  • merhaba,PM den gönderdim..
  • Kolay gelsin Kia Cerato 1.5 2006 dizel için debriyaj seti + işçilik toplamı fiyat nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_jbl

Kolay gelsin Kia Cerato 1.5 2006 dizel için debriyaj seti + işçilik toplamı fiyat nedir acaba

merhaba,
    pm den gönderdim..
  • 2006 kia cerato advant diesel aracım var yedek anahtarın kumandası yok yurt dışında kumandalar ucucz alsak bunu nasıl tanıtabiliriz yardımcı olursanız çok memnun olurum.

KİA SATIŞ-SERVİS-YEDEK PARÇA VE DİĞER TÜM KONULARDA
  • Merhaba Sn Kecekece
    Ben yaklaşık 10 gün önce 2007 model 26000 km de bir otomatik kia picanto aldım...
    Bir kaç sorum olacak size...araç daha önce hiç serviste bakım görmemiş...araçtan herhangi bir şikayetim yok sadece biraz fazla yakıyor gibi geldi 50 tl lik benzinle şehiriçi 150 km yol gidebildim bu normal mi?
    Bakımdan sonra bu düşer mi ayrıca uzun yola çıkıcam nasıl bir bakım yaptırmalıyım sadece 30000 km bakımı yaptırsam yeterli olur mu? 30000 km bakım maliyeti nedir ayrıca yapılan uygulamalar nelerdir?
    Yardımcı olursanız sevinirim
    Tşk
    syg.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.