Şimdi Ara

KİA SATIŞ-SERVİS-YEDEK PARÇA VE DİĞER TÜM KONULARDA (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
55.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde aracı teslim alırken herhangi bir servis periyodu kitapçığı ve yada kullanım klavuzu almadım
    servisinizden temin edebilirmiyim?
    Syg.
  • kumanda işiyle ilgili yardım edecek yokmu arkadaşlar..............
  • 2004 rio arka tampona servis 480+200 tampon ve boya parası istedi iyimi.. yuhhh dedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssn

Merhaba Sn Kecekece
    Ben yaklaşık 10 gün önce 2007 model 26000 km de bir otomatik kia picanto aldım...
    Bir kaç sorum olacak size...araç daha önce hiç serviste bakım görmemiş...araçtan herhangi bir şikayetim yok sadece biraz fazla yakıyor gibi geldi 50 tl lik benzinle şehiriçi 150 km yol gidebildim bu normal mi?
    Bakımdan sonra bu düşer mi ayrıca uzun yola çıkıcam nasıl bir bakım yaptırmalıyım sadece 30000 km bakımı yaptırsam yeterli olur mu? 30000 km bakım maliyeti nedir ayrıca yapılan uygulamalar nelerdir?
    Yardımcı olursanız sevinirim
    Tşk
    syg.

merhaba,
    aracınız hiç bakım görmediğine göre,fazla tüketmesi normal,ancak şunu unutmamak gerekir,bakımlı olmasıya da olmaması tüketimi etkileyen kriterlerden yalnızca birtanesidir.
    bakımını yaptırdıktan sonra,aynı şartlarda kullanmaya göre daha az yakıt tüketirsiniz.
    serviste gerekli olan değişim ve kontroller yapılacaktır zaten.
    uzun yol bakımı diye diye ayrıca uygulanan bir bakım yoktur,uzun yola çıkarken tavsiyem,aracınızın içinde bulunacak olan yük durumuna göre lastik basınçlarını kontrol etmeniz olacaktır,

• quote:

Orijinalden alıntı: ssn

birde aracı teslim alırken herhangi bir servis periyodu kitapçığı ve yada kullanım klavuzu almadım
    servisinizden temin edebilirmiyim?
    Syg.

her araç için bir tane geldiğinden bizden temin etme ihtimaliniz bulunmamaktadır..
  • Orijinalden alıntı: akeb

2006 kia cerato advant diesel aracım var yedek anahtarın kumandası yok yurt dışında kumandalar ucucz alsak bunu nasıl tanıtabiliriz yardımcı olursanız çok memnun olurum.

KİA SATIŞ-SERVİS-YEDEK PARÇA VE DİĞER TÜM KONULARDA

[/quote
    servisimize gelmeniz yeterli olacaktır,50 tl civarında bir masrafınız olur
  • Cee'd Hb ön sis farı montaj dahil ne kadar acaba?
  • Kamil Bey merhaba,

Lambda sensörü ile ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Check ışığı yanıyordu ve sensörü serviste sildirince söndü. Fakat 30-40 km sonra tekrar yandı. Hem de 2 sefer aynı şey oldu.

Aracın altını serviste bende gördüm ve daha önce değiştirildiği anlaşılıyor. Sıkıntı başka bi yerde olabilir mi yoksa Lamda sensörünü değiştirince sorun kesin olarak çözülür mü?

Bu arada yakıt sarfiyatım normal değerlerde. Araç 2005 Rio 97.000 km.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gen_61

Cee'd Hb ön sis farı montaj dahil ne kadar acaba?

merhaba,
    300 tl civarında
  • kecekece iyi günler,
    Kia Picanto aracımın orjinal lastik jant boyutları ; 165 X 60 X 14 şeklinde,
    Ben bunu yol tutuşunu biraz artırmak amaçlı 175 X 60 X 14 yaptırmak istiyorum,
    Bu durumda yakıt sarfiyatı artarmı ve jant(çelik değil) değişimi gerekirmi ?

Teşekkürler şimdiden.
  • Slm bişey sorcam Pro_ceed için logosuz ön panjur almam gerekiyor acaba nerden nasıl temin edebiliriz yapan yaptıran varmı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYR

kecekece iyi günler,
    Kia Picanto aracımın orjinal lastik jant boyutları ; 165 X 60 X 14 şeklinde,
    Ben bunu yol tutuşunu biraz artırmak amaçlı 175 X 60 X 14 yaptırmak istiyorum,
    Bu durumda yakıt sarfiyatı artarmı ve jant(çelik değil) değişimi gerekirmi ?

Teşekkürler şimdiden.

merhaba,
    lastiklerinizi genişlettiğinizde,yüzey ile teması arttıracağınızdan dolayı,yakıtı tüketiminde bir miktar artış olacaktır.çok fazla değil ama.zaten hava sıcaklığından,trafik durumundan,önümüzdeki bir aracı sollamaya karar verip de gaz pedalına yüklendiğimizden ne kadar artıyorsa,o kadar artacaktır.
  • serviste pasta cila yapmayı düşünüyorum...sizce servis pasta cila konusunda iyi mi ve maliyeti ortalama ne kadar tutar...
  • Kamil bey merhaba.
    2004 model magentis sahibiyim. acaba cruise control takılabilirmi? ne kadar bir masraf açar?
    çalışmalarınız için teşekkürler.
  • acaba rio 1.5crdi lara cruise control takılabilirmi
  • Kamil bey iyi günler. Kia Cee'd ile Hyundai İ30'un kapı kolları ve cam çıtası gözlemdiğim kadarıyla aynı.Bu gözlemim doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhizarcioglu

Kamil bey merhaba.
    2004 model magentis sahibiyim. acaba cruise control takılabilirmi? ne kadar bir masraf açar?
    çalışmalarınız için teşekkürler.

merhaba,
    maalesef takılmamaktadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: binbasi

acaba rio 1.5crdi lara cruise control takılabilirmi

merhaba,
    maalesef takımamaktadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gen_61

Kamil bey iyi günler. Kia Cee'd ile Hyundai İ30'un kapı kolları ve cam çıtası gözlemdiğim kadarıyla aynı.Bu gözlemim doğrumudur?

doğrusu incelemedim ama büyük bir ihtimal ile haklısınız...
  • Malum aracım Cool donanımı olduğu için kapı kolları siyah çok sırıtıyor.İ30'un krom kapı kollarından almayı düşünüyorum.Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.