bence hiç zorlanmaz zaten bildigim kadarıyla yeni sorento x force 30 beygir yükseltilmiş eskisi zaten bu sınıfta ii di simdi 30 beygir daha geldi bence zorlanmaz bunu bırak süper olmustur.ayrıca arabanın agır olması bi yönden iidir arkadasım yolu daha iyi tutar
Sorento X-FORCE’un yeni Mobil Multimedya Ünitesine, GPS Navigasyonu, DVD oynatıcı, CD- MP3 Çalar ve 6.5” (inç ) LCD Monitör de eklendi. Böylece multimedya ünitesine entegre GPS navigasyon sistemi ile Sorento X-FORCE kullanıcıları, kaybolmadan diledikleri yere rahatlıkla gidebiliyor. Türkçe menü ile kullanım kolaylığı da sağlayan sistem, Türkiye’de ilk kez Sorento X-FORCE ile tüketiciyle buluşuyor.
işte bu cok ii bi yenilik sorento için
ayrıntılı bilgi almak isterseniz sorentoyla ilgili
bence ses düzeyi gayet iyi bu x forceleri bilmiyorum ama bi önceki versiyonlarında normal dizel arac gibi dısardan sesi içeriye fazla ses gecirmiyo.bence her yönüyle güzel bi arac
honda crv yi gördüm bugün 78.500 fiyat verdiler bazı aksesuarları standart donanıma eklemişler öyle satıyolar tr de.
Baya bir boyutu büyümüş yeni kasada. Mayısa sıra veriyolar. Tabi işçilik fln çok kaliteli olduğu hemen anlaşılıyor. Kia'ya bir türlü güvenemiyorum. Alınca uzun süre kullanmayı düşünüyorum ztn. Kararsız kaldım..
crvnin önü ne öğle. ama yandan bi krom çakmışlar cayene gibi olmuş. iri iri
consequance, bizde 2007 kia sportage var.gayet memnunuz araç zaten full donanım tiptronik deri sunroof cruise ısıtma esp gibi...bence sportage al derim çünkü passat ön çeker ve alçak şasili bi araç yollarımızı düşünürsen 4x4 daha mantıklı olacaktır.sportage gayet sessiz yol alıyor içeride fazla motor ve yol gürültüsü yok.izinde kararlı bi şekilde tıpkı bi ray üzerinde ilerliyomuşsun hissi veriyor.tamam belki bi sedan gibi virajlarda bşarılı olamayabilrsin çünkü yere en yakın noktası 195 mm. dir.gelelim yol dışı kullanımına sportage otomatik 4 çeker sistemine sahiptir.ön tahrik tekerlerinden birisi patinaja düştüğünde hemen arka aksı devreye sokuyor.yada istersen konsoldaki 4 wd lock tuşuyla 50/50 iki aksı birbirine kilitleyebilirsin.senin passatla yanaşamayacığın yere sportage ile çok rahat şekilde çıkabilrsin .millete aldırış etme onların dediği araçalın bazıları bizde daha önce vardı.örneğin karlı bi yokuşta kaksınlar da göreyim onlar (bmw mercedes vw opel peugeot)yerinde sayarken sen yanlarından el sallayarak geçersin kimse bi aracı eleştiirken dikkat etsin. arcı kullandınız mı ki yok söle yok o yaramaz yok dandik... km de 225 bin lira yakıyo (şehir içi)+otomatik vitesin rahatlığı yokuşta falanda kalmazsın torku gayet başarılı.bu fiyata bu özellikte bi suv yok!bence gayet başarılı bi arac sorento ya x3 e captiva gibi araclarla kafanı karıştırma şimdiden hayırlı olsun selamlar
sportage ın ses konusunda hiç bi sorunu yok, sınıfında en sessiz araç diye geçiyo, kardeşi tucsondan bile 1-2 db daha sessiz, yalıtımı iyi yapmışlar, zaten motor alt devirler hariç pek ses çıkarmıyo, bilindik dizel sesinden daha az. ama dediğim gibi, motorlar güçsüz, aracı hareket ettiriyo, sizi yolda bırakmaz, ama çok güçsüz araçlar
quote:
Orjinalden alıntı: 2189
honda crv yi gördüm bugün 78.500 fiyat verdiler bazı aksesuarları standart donanıma eklemişler öyle satıyolar tr de.
Baya bir boyutu büyümüş yeni kasada. Mayısa sıra veriyolar. Tabi işçilik fln çok kaliteli olduğu hemen anlaşılıyor. Kia'ya bir türlü güvenemiyorum. Alınca uzun süre kullanmayı düşünüyorum ztn. Kararsız kaldım..
senin düsüncen yanlıs bçlesine müthiş 2 araba cıkarmıs bir markaya güvenmiyosun.bu arabalarda tecrübeli oldugumuz için sana bilgilerimizi verdik gerisi sana kalmıs
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme