1 ay önce kazadan dolayı gitmiştim bugün 2 bakıma gittim, ama 1-2ay önce güncelleme geldiğini formdan okumuştum. Bugün özellikle servis danışmanına sordum şanzuman güncellemesi dedi, şikayet vb düzeltme diye belirtti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (19. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hangi servisti. Önceki mesajdakini silmişsiniz kızıp 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gidişat kötü yerlere gidiyor sonra resmi bir durum olursa diye sildim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne gibi. Hayırdır inşallah. -
Tekrardan geçmiş olsun hocam umarım makul bir çözüm sunarlar. Siz yine de bize özel mesaj ile hangi servis olduğunu söylerseniz riskimizi azaltalım. Benim de aracım yeni ve titiz birisiyim yarın bir gün gidince aynı şeyleri yaşamayalım. -
Merhabalar
evet. Sanki benim araç üreyi fazla püskürtüyor gibi :) dediğiniz gibi kullanım tarzı etkili olabilir.
Merhabalar
Sonunda müşteri ilişkileri iyi ve iş odaklı birini buldum Servis müdürü ile iletişime geçtim içim rahatladı. (Sinirim geçti)
Arka silecege giden hortum hasar görmüş galiba sök tak aşamasında ondan su birikmiş. Hallettiler yeni parça için bekliyeceğiz biraz bu corona her işe zorluk oluyor.
Merhaba, araca hiç ön park sensörü taktıran oldu mu acaba? Ya da mümkün mü, aracın elektronik yapısına uygun mu bilen var mıdır?
Kasım 2020 de aldım. Ön pek sensörü vardı. Ekranda da görünüyor. Ama çok güvenilir değil.quote:
Orijinalden alıntı: usmanoguz
Merhaba, araca hiç ön park sensörü taktıran oldu mu acaba? Ya da mümkün mü, aracın elektronik yapısına uygun mu bilen var mıdır?
Yani arabanın orijinalinde mi vardı? Neden çok güvenilir değil? Ben Elegance Plus alacam onda da olur mu acaba donanım listesinden görünmüyor aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usmanoguz -- 7 Şubat 2021; 9:18:40 >
Merhabalar
Önden sensörler neden güvenli değil bende merak ettim.
Ekrandan çubuklar halinde gösteriyor benzer araçta, araç hatalı mı gösteriyor
Listede yoktu evet ama bende vardı. Güvenilir değil den kastım. Mesela bir yere hızla yaklaştınız yavaşlıyorsunuz iyice yaklaşıyorsunuz ötmüyor. Geri gidip gelince çalışıyor. Sensöre güvenip yaklaşmamak gerekiyor. Sanırım dur kalk hareketlerinde çalışıyor. İnsignia aracımda hiç böyle bir sorun yoktu.quote:
Orijinalden alıntı: usmanoguzYani arabanın orijinalinde mi vardı? Neden çok güvenilir değil? Ben Elegance Plus alacam onda da olur mu acaba donanım listesinden görünmüyor aslında
Yukarıda açıkladım. Araç algılamıyor belli hızlarda sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: åzizMerhabalar
Önden sensörler neden güvenli değil bende merak ettim.
Ekrandan çubuklar halinde gösteriyor benzer araçta, araç hatalı mı gösteriyor
Merhabalar
Araç orjinal donanım ise servisin taktığı değilse, bakıma götürünce sorun bildirin belki güncelleme gelebilir.
Görünümü nasıl araç önü çubuklarla seviye mi gösteriyor görsel yada sadece sesli uyarı mı var.
Görsel ve sesli uyarı orjinal yani.quote:
Orijinalden alıntı: åzizMerhabalar
Araç orjinal donanım ise servisin taktığı değilse, bakıma götürünce sorun bildirin belki güncelleme gelebilir.
Görünümü nasıl araç önü çubuklarla seviye mi gösteriyor görsel yada sadece sesli uyarı mı var.
Serviste dediğim şey olmuyor. Biraz hızlı yaklaşmak gerekiyor. Servis zaten sıkıntı yok modunda.
Ben hızlı yaklaşınca çarparsam
ön sensör için servise sordum tampon çatlama riski var bu yüzden yapmıyoruz dediler.
-
Yalancının deseydiniz. Böyle saçma bir bahane olabilir mi. Bizim tamponlar çatlamayan tampon mu o zaman. Ön sensörlü olanlara farklı tampon mu takıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: houdini105ön sensör için servise sordum tampon çatlama riski var bu yüzden yapmıyoruz dediler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X