Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
15
Favori
80.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat ne kadar tuttu
    Ampul markalar neler acaba
  • fatiha35 F kullanıcısına yanıt

niken hb3 9005 aldım hburadadan 110 TL ye.pahalı bişey almak istemedim belki takamam diye ama çok basit takıldı.ama gündüz farına uygun olanı bulamadım.

Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzdurs Y kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş gündüz farları da beyaz olaymış daha güzel olurmuş
  • Onu çözme çabasındayım zaten o yüzden sormuştum.umarım bilgisi olan vardır

Merhabalar

Bence servisin önerisi veya servisin taktığı bir ürün olması daha iyi olur. Elektronik hatası sorun olmasın sonra

• İyi akşamlar, geçenlerde 19'' jant takımımı 17'' takım ile takas etmeyi düşündüğümü paylaşmıştım. Düşündüğüm gibi bir takas denk gelmedi ama sıfır 17'' takımı bulunca satın aldım. Konfor farkına dair bişey söylemek için erken ancak illa ki daha yumuşak olacaktır diye düşünüyorum. Bununla birlikte 19'' jant ve lastikler depoda uzun süre duracağına satma seçeneğini de değerlendirmek istiyorum. 2020 20. hafta çıkışlı continental sportcontact 5 lastikli 4bin km yapmış hatasız jant/lastik takımı için düşündüğüm fiyat 16bin TL. Değerlendirmek isteyen olursa mesajım bulunsun özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz.

Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı)

• Merhabalar

2. Servise yarın götüreceğim 1500 tl istediler, yazılım güncelleme var mı sorarım

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Merhabalar

2. Servise yarın götüreceğim 1500 tl istediler, yazılım güncelleme var mı sorarım

Teyp ve şanzıman a güncelleme gelmediğini biliyorum. Dün servisteydim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt

Günaydın

Evet güncelleme gelmiş bakalım ne değişecek. Haber veririm

Bana güncelleme geldi dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 3 Şubat 2021; 9:40:6 >
  • quote:

Günaydın

Evet güncelleme gelmiş bakalım ne değişecek. Haber veririm

Bana güncelleme geldi dediler

Hangi servis.

Merhabalar

Farlarınız hayırlı olsun. Farlar beyaz olunca gündüz farlarının sarılığı daha belirgin olmuş. Gündüz farları için internette şöyle bir video var. belki yardımcı olur. (Mavi kafa beyaz ampül deniyormuş)

• Merhabalar

8900 km itibari ile dün "düşük üre seviyesi" ikazı çıktı. Bugün bir benzin istasyonundan özel ağızlığı olan 5 litre adblue eklendi. ilk çalışmada ikaz ışığı ve üre seviyesi hemen düzelmedi. Ancak hareket ettikten 500-600 metre sonra ikaz ışığı söndü ve üre seviyesi 1/2 seviyesine yükseldi...

• tgezer kullanıcısına yanıt

Servis bilgisini sileyim, niyeti bozuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 3 Şubat 2021; 20:34:21 >
  • halil_ibrhm kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Ben hem kışlık lastik alımında maliyeti azaltmak hemde kışın yolların daha bozuk olacağı düşüncesiyle konforu arttırmak için eski kasanın 17 inç jantlarını taktım. Konfor olarak çok memnunum. 19 luklarlada iyiydi ama şuan çok çok daha iyi. İyi fiyata denk getirirseniz tavsiye ederim.

• Merhabalar

Yeni araçlara da baktım lastikler continantel olmuş, daha iyidir eskisinden

• quote:

Merhabalar

Yeni araçlara da baktım lastikler continantel olmuş, daha iyidir eskisinden

Ben kasım da aldım. Benim de conti

• free men F kullanıcısına yanıt

Evet bu videoya istinaden araştırmaya girmiştim.bir kaç satıcıyla iletişime geçerek ürünü buldum ve satın aldım.uyguladıktan sonra resim ekleyeceğim.

• Bu arada güncelleme otomatik vites için gelmiş. Araca yaptılar. Sürekli 7-7.2 arasında yakıt tüketimi vardı 6.5 la geldim   şakası bir yana eşim sürekli kullandığı için olabilir yakıt bitince fark var mı söylerim.

Servise yolunuz düşmesin ben pimpirikli biriyim beni buluyor. Arka koltuk ayak kısmında ıslaklık gördüm servise bırakırken belirttim sebebi nedir servisde üstten su mu aldım dedim. Yok bir buz çözücü sprey vardı o akmış dediler arka koltuktan düşmüş neyse dedim eve gelince tekrar kontrol ettim sıvı mavi renk sprey renksiz sonra aklıma silecek suyu geldi arka cam için giden hortum alttan gidiyorsa sök tak vb işlemlerde ya çıkmış yada delik olmuş bence nyine servise götüreğim yarın (silecek suyu da azalmış görünmüyor dün fullemiştim ) şimdi sinir olduğum taraf aracı temizlemek için aradılar iç dış temizlik bıya koruma yok gold paket ee 1500 tl 1000 e yaparız dediler kalsın dedim gerek yok.

Biraz servisle köprüleri atmak üzereyiz. Ufak tefek rutuş yerleri vardı hayatımda böyle kötü rutuş görmedim şahine atılmaz bu rutuş renk tonu bile farklı

• free men F kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Araç 10500 km de ama hala üre yarıda duruyor, sarfiyat farkı neden acaba

Yüksek devirle alakalı olabilir mi ilk dizelim ve ilk adblue kullanımım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 3 Şubat 2021; 22:58:38 >
  • åziz Å kullanıcısına yanıt
    Daha önce ne zaman gitmiştiniz servise ? Güncelleme ne zaman gelmiş acaba. Bana evvelsi gün yok dediler. Şanzıman yüzünden gitmiştim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 3 Şubat 2021; 23:15:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.