Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
15
Favori
80.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, bugün bayiden elegance plus paket için 352bin lira fiyat aldım..kullanıcılara sormak istedim, tecrübenize dayanak bu fiyata günümüz şartlarında başka seçenek düşünürmuydunuz? C sınıfı suv arıyorum..yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quicklet Q kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Yaklaşık 10 ay önce Elegans A paket almıştım. O dönem fiyat olarak diğer C-SUV lara göre daha avantajlı idi. Ben araçtan memnunum. Şu an satış adedine göre sıralama sanırım Tiguan, Duster, 3008, qashqai, Tucson şeklinde. Sportage söz konusu araçlara göre (Duster hariç) fiyat olarak avantajlı olabilir....

• quote:

Orijinalden alıntı: free men

Merhabalar

Yaklaşık 10 ay önce Elegans A paket almıştım. O dönem fiyat olarak diğer C-SUV lara göre daha avantajlı idi. Ben araçtan memnunum. Şu an satış adedine göre sıralama sanırım Tiguan, Duster, 3008, qashqai, Tucson şeklinde. Sportage söz konusu araçlara göre (Duster hariç) fiyat olarak avantajlı olabilir....

Yorumunuz için teşekkür ederim..aslında c5a feel adv. paketi ile Sportage elagance arasında kaldım..c5a da eat sanzuman olması, bağımsız 3 arka koltuk olması avantaj..fakat tasarımını ve malzeme kalitesini beğenmedim..kianin dct şanzumanı tek soru isaretim..

• C5 de güzel araç. Arkadaşım memnun. Ben 2014 yılından bu yana çift kavramalı otomatik vites araç kullanıyorum (Renault ve Kia). Ben bir problem yaşamadım. Ama bu yaşanmayacağı anlamına gelmiyor. Benim avantajım dur-kalk ve yoğun bir trafiği olmayan bir ilde yaşamam. Bu durum yakıt tüketimine de olumlu olarak yansıyor. 10.000 km olan aracın yakıt ortalaması 6.3 lt. Sportage için internette yaptığım incelemelerde DCT için geçmişte ısınmaya bağlı problemlere rastlamıştım. Ancak yeni araçlarda böyle probleme rastlamadım. Bu forum sayfasında ise bir arkadaşın ilk kalkışlarda bir titreme probleminden bahsettiğini hatırlıyorum

Merhabalar

İyi fiyat vermişler, liste fiyatına göre. Kia otomatiği ile sorun yaşayan duymadım, yada kronik sorunu olanı.

Ben araçları alırken kasa tipi hep 1. Tercihim. Artık araçlarda çok sorunlu bir araç yok gibi. Ben tüm altermatiflerinde mutlaka bir sürüş yapın yakımdan göeün kararı öyle verin. Tucson yeni kasa çıkıyor geldi mi bilmiyorum (ben beğenmedimKia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı) ama kendisini görsem belki fikrim değişir)

Şimdi bu şartlarda tekrar araç alsam 3008 yada spo olur yine sportage alırım heralde 3008 içi küçük geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Merhabalar

İyi fiyat vermişler, liste fiyatına göre. Kia otomatiği ile sorun yaşayan duymadım, yada kronik sorunu olanı.

Ben araçları alırken kasa tipi hep 1. Tercihim. Artık araçlarda çok sorunlu bir araç yok gibi. Ben tüm altermatiflerinde mutlaka bir sürüş yapın yakımdan göeün kararı öyle verin. Tucson yeni kasa çıkıyor geldi mi bilmiyorum (ben beğenmedim ama kendisini görsem belki fikrim değişir)

Şimdi bu şartlarda tekrar araç alsam 3008 yada spo olur yine sportage alırım heralde 3008 içi küçük geldi bana

Yanıtınız için teşekkür ederim..bugün bayiden aldım..hayırlısı olsun..daha öncede sıfır araba alırken test sürüşü yapamamistim Kia da öyle oldu ( fırsat buldukça sayfadaki yorumlara baktım)ama sürüşü hoşuma gitti açıkçası .3008 dediğiniz gibi arkası dar..2008i eşim kullanıyor ..genişligi hissedilsin istedik..

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Mavikozalak M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: free men

C5 de güzel araç. Arkadaşım memnun. Ben 2014 yılından bu yana çift kavramalı otomatik vites araç kullanıyorum (Renault ve Kia). Ben bir problem yaşamadım. Ama bu yaşanmayacağı anlamına gelmiyor. Benim avantajım dur-kalk ve yoğun bir trafiği olmayan bir ilde yaşamam. Bu durum yakıt tüketimine de olumlu olarak yansıyor. 10.000 km olan aracın yakıt ortalaması 6.3 lt. Sportage için internette yaptığım incelemelerde DCT için geçmişte ısınmaya bağlı problemlere rastlamıştım. Ancak yeni araçlarda böyle probleme rastlamadım. Bu forum sayfasında ise bir arkadaşın ilk kalkışlarda bir titreme probleminden bahsettiğini hatırlıyorum

Sorun yaşayan benim ve İstanbul'da yaşadığım için çift kavramalı tüm araçlarda sorun yaşadım. DSG EDC ve bunda . Araç 2500 deyken kavraması değişti. Şimdi 2 ve 4. Viteslerde hafif titreme var. Servis farketmedi abi kullan zaten garantisi var deyip geçiştirdi. İmkanınız varsa CVT EAT6 8 vs gibi şanzımanlara yönelin. Servis bana günde 2-3 kavrama değiştiriyoruz dedi. Çift kavrama ülkemiz koşullarına uygun değil. Avrupa daki 2021 benzin modellerde tork konverter a dönmüşler. YouTube'a 2021 Sportage yazın incelemeler çıkıyor. DCT şanzıman yok hiçbirinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğinize katılıyorum tork konv/cvt . olanlar daha uzun ömürlü orası kesin..ama araba alırken sadece buna göre karar vermek istemedim.. şimdilik kullanım zevkini alalım bakalım..kesin sıkıntı yaratacak diye bir kanıt yok:)).yola bu düşünceyle çıkıyorum..ne zaman sorun yaşarım kaygısıyla kullanılacaksa, alınması dogru olmaz fikrindeyim..yaşarsak bir çaresi bulunur elbet..

• Şehirlerarası ilk yolculuğumu İzmir'den Balıkesir' e Edremit üzerinden geçerek yaptım. Rahat bir yolculuktu ve hiç yorucu degildi, bu arabayı kullanmak gerçekten çok keyifli.
    Gidişte genelde 110 -120 civarı hız sabitleyici pek kullanmadım Balıkesir 'e vardığında ortalama yakıt tüketimi 7.3 tü. Dönüşte daha yavaş kullandım 90-110 aralığında. İzmir'e geldigimde genel ortalama verisi 6.8 e kadar düştü.
    Ayrıca dün şehiriçi dur kalk şeklinde çok yoğun trafikte 30 km kadar kullandım. 30 km nin ortalama yakıt tüketim verisi 8.1 olarak gösteriyordu.

Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavikozalak -- 17 Nisan 2021; 13:9:59 >

• 2020 model sportage elegace plus 1.6 dizel otomatik model aracımla aranıza katıldım. 1100 km oldu henüz yakıt ortalamam 5,5 lt civarı araçtan gayet memnun kaldım. burdan paylaımlar yaparım artık.

• Yeni araç alan arkadaşlara (quicklet/warland) kazasız, belasız ve sorunsuz sürüşler dilerim. Araçlarınız hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: warland

2020 model sportage elegace plus 1.6 dizel otomatik model aracımla aranıza katıldım. 1100 km oldu henüz yakıt ortalamam 5,5 lt civarı araçtan gayet memnun kaldım. burdan paylaımlar yaparım artık.

Hayırlı olsun. 2 çeker mi aracınız. Nerede yaşıyorsunuz bir de. O tüketim bizde hayal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • free men F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim..daha önce autohold özelliği olan araç kullanmamıştım..sürekli devrede olmasının bir sakıncası var mı?

Merhabalar

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle,

B Suv olsa 2008 alırım ama Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı) 

• warland kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

• tgezer kullanıcısına yanıt

Evet 2 çeker aracım. Ankaradayım birde 600 km falan şehirler arası oldu yolculuğun. Ama 1.6 motor ve 136 beygir gayet yeterli geldi bana araçta gayet tok. Önceki aracım 2014 volvo s60 a gore baya atak ve daha rahat manevra yapıyorum. 7 yil s60 dan sonra ben gayet beğendim

• Arkadaşlar

Kia Sportage arcına Yan Basamak taktıran oldumu. Taktıran olduysa marka ve memnuniyetini konusunda bilgilerdirirseniz sevinirim. Yan Basamak taktırma konusunda karar verme aşamasındayım. Şİmdiden Teşekkür ederim.

• Yan basamaklar arabanın yerden yüksekliğini alçaltıyor. Şahsen Suv araçlara pek yakışmadığını düşünüyorum birde ben bazen araziye çıkıyorum sorun olabiliyor o nedenle ben taktırmadim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.