Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
15
Favori
80.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim. Ancak dediğim gibi, o kadar para vereceksiniz sonuçta 10 dk kapılarını açtırmak hakkınız. Talep etmekten çekinmeyin :)) Ve eğer kia da karar kılarsanız, ben araç alırken Bursa İnallar bayii Türkiyedeki diğer bayiilere göre oldukça uygun fiyata veriyordu. Ankarada ki bayiler fiyat konusunda biraz daha tutucu oluyor. Firma ismi vermeyeceğim anlarsınız zaten, balgat tarafındaki prestige design da karar kıldım dememe rağmen elegance 4x4 almamı, elektrikli bagaj gibi donanımları arabayı serviste kesip biçerek takacağını diretmişti. İyi dedim bi hesap yapalım. İnalların prestige design için verdiği fiyatın 15 bin tl üzerine çıkmıştı elegance paket araç. Eskişehir yolundaki bayii de 1 krş inmemişti direk liste fiyatını söylemişti. Bazı taleplerimi söylediğimde de siz önce arabayı alında bakarız gibi bir tavırla karşılaşmıştım. Kısaca Ankarada ki bayilerden çok haz etmem yani, servise bile Bolu ya gidiyorum :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı)

Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı)

Hocam 42 km li olan fotoğraf yaşamkent-öveçler arası git gel yaptım 6 lt yaktı. Gidişte yol yapım çalışmasından dolayı bilkent sapağı, diyanet işleri başkanlığı önünden cepa avm nin önüne kadar dur kalk trafik. Odtü-öveçler arası trafik açıldı ama yol düz gibi görünsede çaktırmadan eğim tırmandım araba devirli tuttu kendini. Öveçler tarafı sokaklar dar baya bir dur kalk ve rampa tırmandım baya. Öveçler-çayyolu dönüş yolu Eskişehir yolundan döndüm trafik akıcıydı Sport modda aşırı agresif olmayan akıcı kullanım yaptım. Çayyolu içinde markete giderken ve marketten çıktığımda 2-3 ışıkta durdum kalktım ve şehir içi hızlarında hızlanıp yavaşlamalı bir kullanım yaparak eve geldim. Tüketim bu şekilde.

Diğer fotoğrafta 7300 km kullanımı arabayı aldığımda bayiden çıkıp biraz yol yaptığımda sıfırlamıştım 18 Aralık 2020-18 Mayıs 2021 arası tüketim 5.8 lt. Bunun içinde çok dur kalklar- otobanda son hız denemeleri- işe gidiş gelişler-Bolu dağlarına tırmanmalar dahil.

• barneystinson06 B kullanıcısına yanıt

Hocam detaylı yanıtlarınız bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Aydınlatıcı oluyor. Tüketimi bu cüsseye bu performansa göre gayet iyi geldi bana. Qashqai de benzer yakıyor elle tutulur fark yok. Balgattaki bayi ile görüştüm 2020 model elegance akıllı anahtar için 353.000 son dedi daha da inmedi. Açıkcası bana pahalı geldi. 2021'in ikinci yarısına girmek üzereyiz 1.5 yaşındaki bir aracı sıfır almayı çok mantıklı bulmadım. Sanırım ikinci ele yönelmek durumunda kalacağım. Bakalım neler olacak...

Aracı inceledim bu arada. Kapıları cidden ağır ve tok kapanıyor hoşuma gitti. Suv hissi var araçta. C segmenti suvlar arasında belli ediyor kendini. İçi de gayet genişti söylenenler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 20 Mayıs 2021; 0:25:30 >
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Dediğim gibi siz bir de Bursa İnallar la görüşün, Türkiyedeki çoğu bayii ye göre uygun söylüyor genelde :)

• Merhabalar

ilk bakıma 26 gün kaldı. Bakım maliyetini bildirecek kullanıcı var mı?

• free men F kullanıcısına yanıt
  • warland kullanıcısına yanıt

Link için teşekkürler.

• Sportage'da lastik basınç uyarsını sıfırlamanın bir yolu var mı? Düşük basınç uyarısı verdi, bastım havayı (35 psi) ama uyarı hala devam ediyor, kendiliğinden uyarının gitmesi lazım algılayınca ama 10 gündür uyarı veriyor :) Var mı bunun bir yolu yoksa sensör mü bozuk ?

• usmanoguz U kullanıcısına yanıt

Merhabalar

4 lastiği de aynı yapın hangi değere siz karar verin .

Sonra araca binip 200-500 metre gidince eğer 4 lastik de aynı ise direk uyarı kalkıyor.

Sizde hala aynı ise sensöre bakmak lazım

Edit: eğer lastiğe işlem yaptınız yada yatırdıysanız, zarar vermiş olabilirler sensöre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 22 Mayıs 2021; 15:59:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar

Fiyatlar yine artmaya başladı 2021 alan varmı

• åziz Å kullanıcısına yanıt

Liste fiyatları çok artmış, gt line versiyon getirmiyorlar galiba fiyat bilgisini göremedim.

• Ben prestige design için bayiilerle görüştüm. Elinde prestige design olan bir bayii bulamadım. Ne zaman geleceğini de bilmiyorlar. Üretimde çip sıkıntısı varmış. İkinci elde de fiyatlar pek artmıyor gibi.

• Merhabalar

2021 lerde bir fark varmı acaba kasa yenilenir diyordum 2022 ye kaldı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Merhabalar

2021 lerde bir fark varmı acaba kasa yenilenir diyordum 2022 ye kaldı artık

Fark Yok dediler. Yeni kasa bu sene zor dediler ama bunlara güven olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 sportage

• tgezer kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Kablosuz Androidauto bari olsaydı 2021 araçlarda çıkacaktıKia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı) 

• free men F kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Bu görselleri gördüm ama çok beğendim diyemem, canlısını görsem belki değişir fikrim tucsonu da beğenmedim görmek lazım ama ikisinin de önü çok hoşuma gitmedi

• åziz Å kullanıcısına yanıt

Bu kadar köşeli bir tasarım yapmışken yuvarlak çamurlukları da biraz köşeli yapsalardı daha şık olabilirdi. Farklı bir tasarım olmuş kötü de değil, belki gözümüz alışmadığındandır bilemiyorum ama Tusconu gerçekten beğenmedim özellikle de ön kısmını.

• Arkadaşlar sportage 1.6 manuel cool (231 bin) ile kamiq 1.0 dsg elite (248 bin) arasında kaldım. Sportage benim gibi 1.90 boyu olan birsi için daha kullanışlı diye düşünüyorum ama atm manuel araç hakkında görüşünüz nedir, sizce tercih konusunda hangisi mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: karidesteknesi

Arkadaşlar sportage 1.6 manuel cool (231 bin) ile kamiq 1.0 dsg elite (248 bin) arasında kaldım. Sportage benim gibi 1.90 boyu olan birsi için daha kullanışlı diye düşünüyorum ama atm manuel araç hakkında görüşünüz nedir, sizce tercih konusunda hangisi mantıklı
    231 lik sportage ı bulabildiniz mi ? Bayilerde yok biliyorum .
    Sportage C segment olması nedeniyle genişlikte öne geçiyor . Siklet farkı var . Ama manuel ve cansız motor . Biraz da yüzü eskidi modelin.
    Kamiq otomatik şanzıman ve turbo motoruyla önde .
    Genişlik ve rahatlık derseniz spo
    performans derseniz kamiq
    Ben olsam küçük de olsa kamiq alırdım .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.