< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (25. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Hocam detaylı yanıtlarınız bilgilendirmeleriniz için teşekkürler. Aydınlatıcı oluyor. Tüketimi bu cüsseye bu performansa göre gayet iyi geldi bana. Qashqai de benzer yakıyor elle tutulur fark yok. Balgattaki bayi ile görüştüm 2020 model elegance akıllı anahtar için 353.000 son dedi daha da inmedi. Açıkcası bana pahalı geldi. 2021'in ikinci yarısına girmek üzereyiz 1.5 yaşındaki bir aracı sıfır almayı çok mantıklı bulmadım. Sanırım ikinci ele yönelmek durumunda kalacağım. Bakalım neler olacak...
Aracı inceledim bu arada. Kapıları cidden ağır ve tok kapanıyor hoşuma gitti. Suv hissi var araçta. C segmenti suvlar arasında belli ediyor kendini. İçi de gayet genişti söylenenler gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 20 Mayıs 2021; 0:25:30 > -
Rica ederim. Dediğim gibi siz bir de Bursa İnallar la görüşün, Türkiyedeki çoğu bayii ye göre uygun söylüyor genelde :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar
ilk bakıma 26 gün kaldı. Bakım maliyetini bildirecek kullanıcı var mı?
-
-
Link için teşekkürler.
-
Sportage'da lastik basınç uyarsını sıfırlamanın bir yolu var mı? Düşük basınç uyarısı verdi, bastım havayı (35 psi) ama uyarı hala devam ediyor, kendiliğinden uyarının gitmesi lazım algılayınca ama 10 gündür uyarı veriyor :) Var mı bunun bir yolu yoksa sensör mü bozuk ?
-
Merhabalar
4 lastiği de aynı yapın hangi değere siz karar verin .
Sonra araca binip 200-500 metre gidince eğer 4 lastik de aynı ise direk uyarı kalkıyor.
Sizde hala aynı ise sensöre bakmak lazım
Edit: eğer lastiğe işlem yaptınız yada yatırdıysanız, zarar vermiş olabilirler sensöre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 22 Mayıs 2021; 15:59:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
Fiyatlar yine artmaya başladı 2021 alan varmı
Liste fiyatları çok artmış, gt line versiyon getirmiyorlar galiba fiyat bilgisini göremedim.
Ben prestige design için bayiilerle görüştüm. Elinde prestige design olan bir bayii bulamadım. Ne zaman geleceğini de bilmiyorlar. Üretimde çip sıkıntısı varmış. İkinci elde de fiyatlar pek artmıyor gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhabalar
2021 lerde bir fark varmı acaba kasa yenilenir diyordum 2022 ye kaldı artık
Fark Yok dediler. Yeni kasa bu sene zor dediler ama bunlara güven olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: åzizMerhabalar
2021 lerde bir fark varmı acaba kasa yenilenir diyordum 2022 ye kaldı artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2022 sportage
Merhabalar
Kablosuz Androidauto bari olsaydı 2021 araçlarda çıkacaktı
Merhabalar
Bu görselleri gördüm ama çok beğendim diyemem, canlısını görsem belki değişir fikrim tucsonu da beğenmedim görmek lazım ama ikisinin de önü çok hoşuma gitmedi
Bu kadar köşeli bir tasarım yapmışken yuvarlak çamurlukları da biraz köşeli yapsalardı daha şık olabilirdi. Farklı bir tasarım olmuş kötü de değil, belki gözümüz alışmadığındandır bilemiyorum ama Tusconu gerçekten beğenmedim özellikle de ön kısmını.
Arkadaşlar sportage 1.6 manuel cool (231 bin) ile kamiq 1.0 dsg elite (248 bin) arasında kaldım. Sportage benim gibi 1.90 boyu olan birsi için daha kullanışlı diye düşünüyorum ama atm manuel araç hakkında görüşünüz nedir, sizce tercih konusunda hangisi mantıklı
231 lik sportage ı bulabildiniz mi ? Bayilerde yok biliyorum .quote:
Orijinalden alıntı: karidesteknesi
Arkadaşlar sportage 1.6 manuel cool (231 bin) ile kamiq 1.0 dsg elite (248 bin) arasında kaldım. Sportage benim gibi 1.90 boyu olan birsi için daha kullanışlı diye düşünüyorum ama atm manuel araç hakkında görüşünüz nedir, sizce tercih konusunda hangisi mantıklı
Sportage C segment olması nedeniyle genişlikte öne geçiyor . Siklet farkı var . Ama manuel ve cansız motor . Biraz da yüzü eskidi modelin.
Kamiq otomatik şanzıman ve turbo motoruyla önde .
Genişlik ve rahatlık derseniz spo
performans derseniz kamiq
Ben olsam küçük de olsa kamiq alırdım .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X