Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
15
Favori
80.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bayilerde var diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karidesteknesi K kullanıcısına yanıt

Turbo motor ve otomatik şanzıman nedeniyle Skoda ağır basıyor. Ancak atmosferik motor ve manuel vites önemli değil ise araçların diğer özellikleri kıyaslanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: karidesteknesi

bayilerde var diye biliyorum

Malesef çok arayan var ama çoğu bayide yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merhabalar

Otomatik tercih etmekte fayda var, ama 1.0 motor da bu fiyata alınmaz vergi dilimiyle bu fiyat olmamalı

• åziz Å kullanıcısına yanıt

Kia yı tebrik etmekte fayda var üzerne garip aksesuarlar ekleyip fiyatı şişirmiyor 231.600 den satıyor. Honda civic %50 vergiden 265 e satıyor 34 bin liralık garip aksesuarlar, kamiq de de aynı şey 248 e satıyor, 17 bin liralık garip şeyler.

• Radyonun saati kafasına göre takılmaya başladı. Önce saatin olduğu yer çizgi şeklinde görünüyor. Sonra 25 Ocak pazartesi saat 9:00 dan başlıyor.
    Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı)
    Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı)

Merhabalar

Youtube da araba ile ilgili bir kanalda 231 den sonra 276 yada 86 arasında araç olmasının mümkün olmadığı vergi dilimleri vs nedenlerle, ama firmalar araca sensör gibi ıvor zıvır ekleyip fiyatlarını artırdıklarını yasal olmadığından bahsediyordu (Soner Şahin)

Yani araçlar vergi diliminde max 231 yada bir üst vergi dilimine girmesinden dolayı min 276-86 olmak zorunda , arasındaki fiyatlar firmaların kandırmcaları oluyor

• free men F kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Ya radyo bozuluyor yada akü de sorun var yada servise gitmek lazım Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı) 

Merhabalar

Akü sağlam :) Bakımı geçen perşembe yapıldı (1400 TL cik). Saat ayarı GPS modundan çıkmış. Ya çocuklar kurcaladı ya da araç yıkanırken ayarlara girildi. Şu an düzeldi bakalım...

• Benimde 2-3 kere şöyle bir olay başıma geldi. Multimedya ekranı çalışıyor ama ne bluetoothdan müzik açtığımda ne de radyodan müzik dinlemek istediğimde ses gelmedi. Hemen ekranı kapatıp açtım düzelmedi. Aracı stop edip tekrar çalıştırdım düzelmedi. Ertesi sabah tekrardan çalıştırdığımda düzelmişti. Çok değil 6 ayda 2-3 kere başıma geldi ama o 2-3 kerede müziksiz gittim gideceğim yere. Biraz canımı sıktı :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barneystinson06 B kullanıcısına yanıt

Merhaba

radyo ekranı ile ilgili başka bir problemi ben daha önce yazmıştım. Videosunu da link haline getirmediğim için yükleyememiştim. 1 yıl içinde 3 defa bu sorunu verdi. Sorun şu. Radyo açılıyor. Ses var (veya USB bellekten müzik dinlenebiliyor). Ama ekranda görüntü olmadığı için menüler arası geçiş yapamıyorsunuz. Sesi açıp kapandığınızda turuncu çubuklar görünüyor ama başka görüntü yok. Gece sürüşünde ekran kapana moduna mı geçti diye düşündüm ama sonraki ilk çalıştırmalarda düzeldi.

• Kia nin garanti süresi ne kadar acaba kitapçıkta 2 yıl yazıyor alırken 5 yıl demişlerdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Merhabalar,
    Ara ara yapıyor bu sorunu. Yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyorum. Güncelleme geldiyse sonraki bakımda yüklerler diye düşünüyorum. Eğer yazılım güncellemesi yoksa, çok ellettirmek istemem sık sık yapmıyor çünkü. :))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barneystinson06 B kullanıcısına yanıt

Aynen dediğiniz gibi. Servis radyonun sökülüp İstanbul’a güncellemeye gitmesi gerekiyor dedi. Bende sök tak istemediğim için kalsın dedim. Uzun bir zamandır da tekrarlamadı. Bunu yazdığım için muhtemelen bugünlerde tekrarlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: free men

Aynen dediğiniz gibi. Servis radyonun sökülüp İstanbul’a güncellemeye gitmesi gerekiyor dedi. Bende sök tak istemediğim için kalsın dedim. Uzun bir zamandır da tekrarlamadı. Bunu yazdığım için muhtemelen bugünlerde tekrarlar :)

Sakın öyle bir hataya düşmeyin. Birşey bldikleri yok reset atıp aynen geri yollarlar cihazı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Merhabalar

Bence de sakın söktürmeyin güncelleme vb gelir gerrk te yok.

Ekran koruyucusu ile alakalı da olabilir ama hiç gerek yok söktürmeye

• Merhabalar

İlk kez android auto kullandım, navigasyon iyi oluyor, 2021 lerde kablosuz android auto araçlarda olmalı artık 2021 alan var mı

• Merhabalar. Aracim suan 450 km de ve sehir ici ortalama 8.5 l yakıyor gösteriyor. Normal mi bu değer? Ne zaman düşer?

• mdursun92 M kullanıcısına yanıt

Merhabalar

7 litre civarı olmalı çok yüksek, ya çok devirli kullanıyorsnuz yada çok sıkışık trafik dur kalk yoksa 7.2 geçmez

Ayrıca güzel günlerde kullanmanız dileğiyle,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 8 Temmuz 2021; 20:39:20 >

Çoğunlukla mahalle arasında ve yokuş bi yerdeyim. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.