Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
15
Favori
80.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle yazılım gerekiyor. Bir de şimdi aklıma geldi. Düşürmediğinde kendim manuele çekip bir vites küçültmesi için komut verdim şanzımana. 2-3 kere 3 ten 1 e veya 4 ten 2 ye aldı ve motor devri ani yükseldi. Halbuki 1 vites küçültmesi için komut vermiştim ama o 2 vites küçülttü. Açıkcası tekrar yapar mı diye tedirgin olduğumdan manuel olarak küçültmüyorum artık pek. Çünkü kavramaya vs zararı olur diye düşünüyorum. Kendisi otomatik olarak vites küçültsün diye iyice frenliyorum ama bunlarla normalde uğraşmamam lazım. 3-4 bin km sonra bakım var. Belki yeni güncelleme geldiyse yüklerler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

Ocakda serviste araca yazılım yüklememişlerdi araca güncelleme var demişlerdi ne güncellemesi dediğimde şanzuman için dediler,

Ben 1000 km fazla kullandım sorun yada hatalı geçiş denk gelmedi, Nazer otomotiv de güncelleme yapılmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. 2020 model elegance araç satın aldım. Daha önce internetten ön arka difüzör ve yan basamak sipariş edip memnun kalan oldu mu? Varsa özelden link atabilirse çok memnun olurum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burmir

Merhabalar. 2020 model elegance araç satın aldım. Daha önce internetten ön arka difüzör ve yan basamak sipariş edip memnun kalan oldu mu? Varsa özelden link atabilirse çok memnun olurum :)
    Bu konu çok ağır ilerliyor. Facebook grubuna sorarsanız daha çabuk çözüm bulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam hangi grup olduğunu bir araştırayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burmir

Teşekkürler hocam hangi grup olduğunu bir araştırayım
    https://m.facebook.com/groups/kiasportage/

• Merhabalar

Kimse araba almıyor heralde araba 2021 alan var ise kablosuz android auto var mı diye sorayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Merhabalar

Kimse araba almıyor heralde araba 2021 alan var ise kablosuz android auto var mı diye sorayım dedim
    Kablosuz Android auto halloldu kardeşim . Müjdemi isterim . Ufak birkaç ayar var sadece .

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Kablosuz Android auto halloldu kardeşim . Müjdemi isterim . Ufak birkaç ayar var sadece .

Alıntıları Göster

Müjde konusu İzmire gelirseniz kolay😉. Ben android autodan ümidi kesmiştim, bu harika bir haber oldu, nasil yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavikozalak

Müjde konusu İzmire gelirseniz kolay😉. Ben android autodan ümidi kesmiştim, bu harika bir haber oldu, nasil yaptınız?

Alıntıları Göster
    https://www.youtube.com/watch?v=fxLBKuulhn8&feature=youtu.be

Sorumluluk sizde yanlız

Çok teşekkürler inceledim, videodaki menüler bendekinden biraz daha farklı görünüyor, ayrıca garanti dışı kalma ihtimalinden bahsediyor o nedenle denemedim. Bakıma 1 ay kaldı servise gittiğimde sorayım diye düşünüyorum.

• Merhabalar

Araçlarımızda kablosuz bağlantı var sadece aktif mi etmemiz gerekiyor ilginç

2018 kasalar da var mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Merhabalar

Araçlarımızda kablosuz bağlantı var sadece aktif mi etmemiz gerekiyor ilginç

2018 kasalar da var mı acaba
    Aynen öyle. Kablosuz Car play ve android auto var ve Kia bu özelliği kapatmış. Neyin kafasındalar bilmem. 2018 leri bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavikozalak

Çok teşekkürler inceledim, videodaki menüler bendekinden biraz daha farklı görünüyor, ayrıca garanti dışı kalma ihtimalinden bahsediyor o nedenle denemedim. Bakıma 1 ay kaldı servise gittiğimde sorayım diye düşünüyorum.

Sormayın bence. Sonra gelen bütün araçlardan kaldırırlar özelliği. Çar play de kopmalar oluyor ama android sıkıntısız

Merhabalar

Teşekkürler hafta sonu denerim heralde, kablosuzu aktif edip kablolu kullanabiliyormuyuz,

Kablosuz süper olmuş deneyince yazarım, ayrıca garanti konusunda sorun olacağını düşünmüyorum netice de program yüklemiyoruz kiKia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı) 

• Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı)

Arkadaşlar bu resimlerdeki donanımlar hangi pakette mevcut acaba? Prestige pakette görünmüyor, ekstra paket olarak da ne broşürde ne donanım bilgilerinde yok bunlar

• A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Gt line pakette mevcut onlar. Sanırım GT line getirmiyorlar artık. Yeni kasada neler gelecek belli değil.

Evet sarı sitede gördüm ben de 4-5 tane var ama sıfır satışı yok şuan, tşkkrler hocam

Merhabalar

Bugün araca yakıt aldıktan sonra denedim, 2019 ocsk çıkışlı 2018 modelde menüler tamamen farklı. Ama hiç bir yerde şifre sormadı

Ama menüler videodaki gibi değil, yani olmadı versionu yeterli değil galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 10 Ekim 2021; 21:1:35 >
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt

GT Line versiyonunda var görünmüyor tabloda. 2021 yılında Türkiye'ye getirmediler. Tabloda görünen otomatik park sistemi yerine bahsedilmeyen 360 derece panoramik görüntü var.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.