< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (28. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar
Ocakda serviste araca yazılım yüklememişlerdi araca güncelleme var demişlerdi ne güncellemesi dediğimde şanzuman için dediler,
Ben 1000 km fazla kullandım sorun yada hatalı geçiş denk gelmedi, Nazer otomotiv de güncelleme yapılmıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. 2020 model elegance araç satın aldım. Daha önce internetten ön arka difüzör ve yan basamak sipariş edip memnun kalan oldu mu? Varsa özelden link atabilirse çok memnun olurum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu konu çok ağır ilerliyor. Facebook grubuna sorarsanız daha çabuk çözüm bulursunuz.quote:
Orijinalden alıntı: burmir
Merhabalar. 2020 model elegance araç satın aldım. Daha önce internetten ön arka difüzör ve yan basamak sipariş edip memnun kalan oldu mu? Varsa özelden link atabilirse çok memnun olurum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam hangi grup olduğunu bir araştırayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://m.facebook.com/groups/kiasportage/quote:
Orijinalden alıntı: burmir
Teşekkürler hocam hangi grup olduğunu bir araştırayım
Merhabalar
Kimse araba almıyor heralde araba2021 alan var ise kablosuz android auto var mı diye sorayım dedim
Kablosuz Android auto halloldu kardeşim . Müjdemi isterim . Ufak birkaç ayar var sadece .quote:
Orijinalden alıntı: åziz
Merhabalar
Kimse araba almıyor heralde araba2021 alan var ise kablosuz android auto var mı diye sorayım dedim
quote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Kablosuz Android auto halloldu kardeşim . Müjdemi isterim . Ufak birkaç ayar var sadece .
Alıntıları GösterMüjde konusu İzmire gelirseniz kolay😉. Ben android autodan ümidi kesmiştim, bu harika bir haber oldu, nasil yaptınız?
https://www.youtube.com/watch?v=fxLBKuulhn8&feature=youtu.bequote:
Orijinalden alıntı: MavikozalakMüjde konusu İzmire gelirseniz kolay😉. Ben android autodan ümidi kesmiştim, bu harika bir haber oldu, nasil yaptınız?
Alıntıları Göster
Sorumluluk sizde yanlız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkürler inceledim, videodaki menüler bendekinden biraz daha farklı görünüyor, ayrıca garanti dışı kalma ihtimalinden bahsediyor o nedenle denemedim. Bakıma 1 ay kaldı servise gittiğimde sorayım diye düşünüyorum.
Merhabalar
Araçlarımızda kablosuz bağlantı var sadece aktif mi etmemiz gerekiyor ilginç
2018 kasalar da var mı acaba
Aynen öyle. Kablosuz Car play ve android auto var ve Kia bu özelliği kapatmış. Neyin kafasındalar bilmem. 2018 leri bilemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: åziz
Merhabalar
Araçlarımızda kablosuz bağlantı var sadece aktif mi etmemiz gerekiyor ilginç
2018 kasalar da var mı acaba
Sormayın bence. Sonra gelen bütün araçlardan kaldırırlar özelliği. Çar play de kopmalar oluyor ama android sıkıntısızquote:
Orijinalden alıntı: MavikozalakÇok teşekkürler inceledim, videodaki menüler bendekinden biraz daha farklı görünüyor, ayrıca garanti dışı kalma ihtimalinden bahsediyor o nedenle denemedim. Bakıma 1 ay kaldı servise gittiğimde sorayım diye düşünüyorum.
Merhabalar
Teşekkürler hafta sonu denerim heralde, kablosuzu aktif edip kablolu kullanabiliyormuyuz,
Kablosuz süper olmuş deneyince yazarım, ayrıca garanti konusunda sorun olacağını düşünmüyorum netice de program yüklemiyoruz ki
-
Gt line pakette mevcut onlar. Sanırım GT line getirmiyorlar artık. Yeni kasada neler gelecek belli değil.
Evet sarı sitede gördüm ben de 4-5 tane var ama sıfır satışı yok şuan, tşkkrler hocam
Merhabalar
Bugün araca yakıt aldıktan sonra denedim, 2019 ocsk çıkışlı 2018 modelde menüler tamamen farklı. Ama hiç bir yerde şifre sormadı
Ama menüler videodaki gibi değil, yani olmadı versionu yeterli değil galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 10 Ekim 2021; 21:1:35 >
GT Line versiyonunda var görünmüyor tabloda. 2021 yılında Türkiye'ye getirmediler. Tabloda görünen otomatik park sistemi yerine bahsedilmeyen 360 derece panoramik görüntü var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X