|
Bildirim
En ucuz araçlar artık 1 milyon TL yapılabilir başta biraz halk gürültü yapar ama sonra alışır herkez almasın artık her yer araç doldu hem yakıt pahalı azıcık ülkenizi düşünün scooter neyinize yetmiyor
|
Doğru söyledin.oturun yerinize keranacılar:)
|
hadi biz istediğimiz arabaları alamıyoruz ekonomi kötü anladımda...
650 milletvekili 8 milyon liralık mersedes s400 lere nasıl utanmadan biniyorlar onu anlamıyorum. |
Tüm arabalar 1 milyon yapılır, sonra seneye 1.5 milyon olacak denir, tüm arabalar anında satılır. Böyle bir ülke olduk maalesef. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 4 Mayıs 2022; 09:19:26 > |
Tüm arabalar 1 milyon yapılır, sonra seneye 1.5 milyon olacak denir, tüm arabalar anında satılır. Böyle bir ülke olduk maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawy -- 4 Mayıs 2022; 10:36:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kafayı yicem Benim suçum Türkiye'de doğmakmış, anladım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stableRevulation -- 4 Mayıs 2022; 13:43:59 > |
|
|
|
Sırf bu konudan en az 4 kişiye cumhurbaşkanına hakaret vb. gibi uydurmasyon suçlamalarla dava açılabilir. Bu işi meslek edinmiş troller var. Forumda örneği de çok var. Bu işlerden daha önce başı yanmış biri olarak ne yazdığınıza bence dikkat edin. |
Artık yeni çıkan araçlar benim için haber değeri taşımıyor. Eskiden olsa açar incelemesini izlerdim, hesap yapardım bunu acaba ne zaman alabilirim diye... Şimdilerde bakmıyorum bile gerek yok. |
|