Rakipleri baz pakette 6 havayastığına çoktan geçmişken Polo daha yeni yeni geçiyor. D segmenti Passatta hala dijital klima,far sensörü gibi donanımlar yok. Uzakdoğululara ya da Fransızlara sallamanızı cahilliğinize veriyorum. |
KİA Sportage Live Paket Gelmiş, 265.000,00TL (2. sayfa)
-
-
yakında yeni sportage gelecek. bu koyun tulumu gibi araçlar demode kaldı.
-
Yeni araç gelse ne olacak, tucson gibi 400 bin TL den başlayacak. Haliyle şu araç 265 bin TL ye gideri olan bir araç, şahsi fikrim.
-
live paket gelmiş de araç da onunla birlikte gelmiş mi showroomlara?
-
Ben dedim zamaninda matrah artisi hikaye artmasa bu aracı 231den satmak icin takla atacaklardi yine burun kiviracaktik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yok haklısınız yine. bu fiyatlara neredeyse anca B sınıfı araç alınabilirken, c suv bir araç için boş da olsa iyi fiyat.
-
ortadoğu edition olmuş.
-
2023 te bu araca 500 bin tl den sıra bekleyenleri görmek için ülkenin şahlanmasına gerek yok. Al geç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cool paket geçen 230k idi. Ondan düşük paket 265k olmuş. Şahlanmaya devam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duster dışında %50'lik dilimde başka C-SUV var mı şu anda ?
-
Passatta nasıl dijital klima far sensörü yok ya boş paketten mi bahsediyorsun . Bizim arkadaş trendline dijital klima taktırdı 3200 liraya
Boşu bile gayet pahalı olduğu için boş paketten bahsetmekte bir sakınca yok.
Dışarıdan taktırılabilir tabii ama rakipleri bu özellikleri fabrika çıkışı sunuyorsa dışarıda uğraşmaya çok ta gerek kalmaz.
-
Kucuksehirler icin fena degil ancak buyuksehirlerde iskenceye donebilir. Gdi + manuel uzak dursun benden :))
LİVE paketten sonra herhalde DEATH paket gelir.
(C3Aircross Live sahibiyim :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X