Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
359.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba yakıt tüketimi ne kadar hiç deneyen varmı
  • 1 ay içinde
    2 sportage aldık arkadaşlara
    2 side aldıkları gün kaza yaptılar
    fiyatları arasında 5500 tl farklı
    biri giriş fiyatı diğeri güncel fiyat
  • arkadaşlar sorento ile sportage arasnda ne fark var acaba..

donanımsal mı yoksa tamamen farklı araçlar mı..

mesela ford trend ve titanyum var

renault dinamik var yada autantik var bu gibi mi acaba..

birde bu ilan hakkında yardımınız olur mu bana..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-sportage-emekli-ogretmenden-34525190/detay

40 bin biter gibi konuştuk..acil yardım bekliyorum tecrübeli arkadaşlardan..

bu kadar donanım var araçta park sensörü yok yalnız kafama o takıldı bakarsanız sevinirim

• çok fark var
    polo -golf
    gibi
    yada x3 x5 gibi
    Sizin beklentileriniz ne?
    sorento 2,5 motor olduğu için vergi ve yakıtı yüksek onun dışında muhteşem bir araç
    o kadar para verdikten sonra x force sorento ya bakın bence 170 BG
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

arkadaşlar sorento ile sportage arasnda ne fark var acaba..

donanımsal mı yoksa tamamen farklı araçlar mı..

mesela ford trend ve titanyum var

renault dinamik var yada autantik var bu gibi mi acaba..

birde bu ilan hakkında yardımınız olur mu bana..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-sportage-emekli-ogretmenden-34525190/detay

40 bin biter gibi konuştuk..acil yardım bekliyorum tecrübeli arkadaşlardan..

bu kadar donanım var araçta park sensörü yok yalnız kafama o takıldı bakarsanız sevinirim

Park sensörü var araçta.Ekstra özelliklerde "Gece görüşlü geri vites kamerası"biçiminde ifade etmiş.Fotoğraflarda sensörler görülüyor.Dikkatli bakın.Selamlar.

• Arkadaşlar 2006 model 86000 km de kia sportage aldım. Şimdiye kadar gayet memnunum.Hızlanmada biraz geç kalıyor. Önde sportage yazısı olan, arkada yine bir eleman ,yanlarda barlar bütün bunları nereden temin edebilirim.Ankara'da servise sordum yok dediler sadece ön getirtebileceklerini söylediler.Onun da fiyatı 800 TL.Biraz pahalı gibi geldi. Bunların temininde yardımcı olabilirmisiniz.Bir de araca mültimedya cihaz alacağım hangi marka ve model tavsiye edersiniz.Kolay gelsin...
  • Xforce ile 2005 model arasındaki farklar nelerdir? Sorento
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

Xforce ile 2005 model arasındaki farklar nelerdir? Sorento

2007 ve önceleri 140 HP ve ESP yok. 2007'den sonra X-Force modelleri ise 170 HP ve ESP var. Temel farklar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent_Kuzey -- 23 Kasım 2010; 19:38:12 >
  • koltuk başlarında TV 2007 de yok o zaman?
  • Slm,sorento da handsfree nasıl oluyor ben telefonla bir türlü eslestiremedim,özel bir method falan mı var acaba.
  • Günaydın herkese,

acaba bayiilerin elinde eski kasa Sportage kalmışmıdır sıfır km. olarak. 2009 Kia Ceed'imi verip 2010 model 140 hp.lik bir tane alayım diyorum..55.000'e falan bıraksalar varsa iyi olurdu..
  • Yeni Sportage Hoş Olmuş Gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TaHoE_

Günaydın herkese,

acaba bayiilerin elinde eski kasa Sportage kalmışmıdır sıfır km. olarak. 2009 Kia Ceed'imi verip 2010 model 140 hp.lik bir tane alayım diyorum..55.000'e falan bıraksalar varsa iyi olurdu..

Neredeyse yılbaşından bu yana bu araç getirilmedi. Sıfır Km Bulabileceğinize pek ihtimal vermiyorum.

Ayrıca eski kasa hiçbir zaman 140 PS lik motor ile gelmedi ülkemize. 112 PS ile geldi.

140 PS Sportage olsun diyorsanız, Hyundai'da tamamen aynısı 140 PS geldi diye hatırlıyorum, hatta 150 PS de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9

Xforce ile 2005 model arasındaki farklar nelerdir? Sorento

Emin olduğum iki tane teknik ve önemli fark var aklıma gelen:
    1-Motor güçleri farklı. Yeni kasa hem daha güçlü hem daha az yakıyor.
    2-Süsüpansiyonlar farklı. Yeni sistem çok daha güzel. Makyajsız kasa çok daha yumuşak, fazla yatıyor. Makyajlı olan kasada arka amortisörler yüke göre otomatik ayarlama yapan, yükseklik ayarlı bir sistem kullanıyor.
    Ayrıca airbag sayısı farklı. Sanırım şanzımanda da iyileştirme-ler var ama araştırmam lazım.
    Aksesuar, donanım farkları var. Mesela jant, mercekli far, tamponlar, göstergeler v.s.
  • yaşım 35

arkadaşlar megane 3 ile (2011 full donanım yaklaşık 45 bin tl) ve 2006 - 2007 modellerde aynı paralara sorento veya sportage alınabiliyor..

ne yapmaı tavsiye ederseniz acaba..

vergi megane da 628 tl..kia da 1800-2000 olanlarda 1250 tl..

bakım masrafı megane da 300 tl yıllık..kia da kaç acaba????

birde kia 06-07 model olacağı için 80-90 binde km de araçlar..

büyük bakımları nelerdir..

iki araç tabi sınıfsal vs.olarak tabi kıyaslanmaz ama fiyat v masraflar olarak kıyaslanır..

aslında içimde kia almak var tabi sükse ve sürüş kalitesi ama desteklenmek istiyorum sanırım..

içimi rahatlatacak arkadaşlardan yorum bekliyorum..

2.el alırken de neler yapmam gerektiğini pylaşan arkadaş olursa da ayrıca teşekkür ederim..
  • Kullanım amacınıza uyuyor ise Sorento donanım, konfor, sürüş pozisyonu ile daha iyi bir seçim olacaktır.
    Arazi performansı, motor gücü çok iyidir. İç hacmi çok geniştir. Geçen hafta iki adet 180cm boyunda demonte kitaplık, çöp kovaları, dolap kapakları yükleyip evime götürdüm. Araçta üç kişi olmamıza rağmen sadece bir arka koltuk yatırarak diğer eşyalarımızla oldukça konforlu 200km yol yaptık.
    İstediğinizde çok iyi bir arazi aracı, istediğinizde devasa bagaj hacmi sunması, beş kişi hiç sıkışmadan seyehat edebilmek benim için tercih nedeni idi.
    Tam otomatik, tiptronik şanzıman, 4H, 4L diferansiyel kilidi, 2.5 lt turbo dizel motor, 392nm tork, çift bölgeli otomatik klima, deri döşeme, sunroof, açılabilir bagaj camı gibi özellikleri ile her gün "iyi ki almışım!" dedirtti bana. Yüksek sürüş pozisyonu ile ilerideki, arkadaki trafiği rahat takip edebilmek harika.
    Bakım masrafları ve vergi Megane'a göre elbette fazladır. Motoru zaten bakımda 8.5 litre yağ alıyor! Bir Kia servisini arayıp, alacağınız aracın kilometresini söyleyip servisin ne kadar tutacağını öğrenebilirsiniz.

• Merhaba,

Kia Sorento ve Sportage araçlarınıza Ucuz Yedek Parça temin ediyoruz. Lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Kia Yedek Parçaları

Bilginize Sunarız.
  • Selam arkadaşlar. Benimde 2007 sportage im var. 44500 de şu anda. Aracın ilk hızlanması herkezinde bildiği gibi baya yavaştı. Ankarada ACT de chip tuning uygulaması yaptırdım. Şu an ilk gözlemlediğim kadarıyla. ilk hızlanma çok fark etti diyebilirim. Daha uzun yolda denemedim ama verilere göre 140 bg civarı oldu araç. Uzun yolda deneyince izlenimlerimi bildireceğim.

Ayrıca fikir almak isteyen arkadaşlar için üzerinde XETEC cihazı söküp Necvox un HD çözünürlükte Navigasyon cihazını taktırdım. Ayrıca Samsung Galaxy Tab cihazınıda araçta kullanıyorum. Arka kafalıklarda ise bej rengi REDPOWER AP 72 LCD USB SD KARTLI 2 ADET KAFALIK MONİTÖR kullanıyorum.

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ*

• Sportage için angel eye far ve ilk resimde görülen arka dikey fren ışıklarından Ankara da uygulama yapan bi yer bilen varmıdır. Bilgi veren olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wildwind06

Selam arkadaşlar. Benimde 2007 sportage im var. 44500 de şu anda. Aracın ilk hızlanması herkezinde bildiği gibi baya yavaştı. Ankarada ACT de chip tuning uygulaması yaptırdım. Şu an ilk gözlemlediğim kadarıyla. ilk hızlanma çok fark etti diyebilirim. Daha uzun yolda denemedim ama verilere göre 140 bg civarı oldu araç. Uzun yolda deneyince izlenimlerimi bildireceğim.

Ayrıca fikir almak isteyen arkadaşlar için üzerinde XETEC cihazı söküp Necvox un HD çözünürlükte Navigasyon cihazını taktırdım. Ayrıca Samsung Galaxy Tab cihazınıda araçta kullanıyorum. Arka kafalıklarda ise bej rengi REDPOWER AP 72 LCD USB SD KARTLI 2 ADET KAFALIK MONİTÖR kullanıyorum.

maşallah neler koymuşşunuz aracınıza.tüm bunlara ödediğiniz parayla başka bir araba daha alınırdı nerdeyse.!!!navigasyon da harita sorunu var diyorlardı sizde oldumu böyle bir sorun?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.