Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
359.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ile ilgili bilgi buldugunda paylasirsan sevinirim chip degilde egr iptalinin sonuvlarini merak etmekteyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

selamlar,

2007 sorento xforce aracımın kilometredeki yakışını 52 kuruş olarak hesapladım. (ş.içi) normal bir değer diye düşünüyorum.

chip uygulaması ve egr iptali ile yaklaşık %15 yakıt tasarrufu olabilir dendi (yine bu forumdan chip yapan bir firma)

bu uygulamayı yaptıran var mı, işe yarıyor mu?

şanzıman yağını ne zaman değiştirdiniz ayrıca motor için hangi yağı kullanıyorsunuz.Bunlar yakıt tüketimini etkiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

quote:

selamlar,

2007 sorento xforce aracımın kilometredeki yakışını 52 kuruş olarak hesapladım. (ş.içi) normal bir değer diye düşünüyorum.

chip uygulaması ve egr iptali ile yaklaşık %15 yakıt tasarrufu olabilir dendi (yine bu forumdan chip yapan bir firma)

şanzıman yağını ne zaman değiştirdiniz ayrıca motor için hangi yağı kullanıyorsunuz.Bunlar yakıt tüketimini etkiler.

motor yağı 5w-30

şanzıman yağı en son ne zaman değişti bilmiyorum. servise soracağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altrea

quote:

selamlar,

motor yağı 5w-30

şanzıman yağı en son ne zaman değişti bilmiyorum. servise soracağım.

Motor yağı Mobil 1 5W30 en uygun olanı 7500km de değiştirilmesi uygun olur.Şanzıman yağını değiştirmeniz yakıt tüketimini ve çekişi etkileyecek eğer aracı sürekli şehir içinde kullanıyorsanız Carbon clean uygulatmalısınz.

• arkadaşlar bu arada bende aracımı satmaya karar verdim düşünen olursa görüşebiliriz.

ilanım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-kia-2008-kia-sorento-x-force-kazasiz-ve-yetkili-servis-bakimli-134667307/detay/
  • 2014 baharında yeni Kia Soul satışa çıkacak. Türkiye satış tarihi hakkında bir detay yok. Yeni Soul mevcut kasaya benzer bir görünüme sahip olsa da daha modern ve dinamik bir görünüme kavuşmuş. Araç Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Daha fazla bilgi ve fotoğraflar için tıklayınız.
  • quote:

selamlar,

Merhabalar bende 2008 sorentoya chip uygulamasi dusunuyorum hic bilgisi olan yaptirmis kisi yok mu?
    Deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai İX35 BRC LDI Detaylı Montaj Videosu

• 2006 sportage. CD player error code 42 verdi. Dolayısıyla mp3 okuyucu bozuk. Ama track dinlenebiliyor. Bir oto teypçiye gösterdim geçerken, biz yapamayız dedi. Ankara'da nerede yaptırabilirim?
  • şu anda sorentonuz kaç litre yakıt tüketiyor

kaç model ve kilometrede yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraz.miraz

şu anda sorentonuz kaç litre yakıt tüketiyor

1470bin km'de 2007 soren exforce
    son depomla yaklaşık 500km yaptım (full şehir içi kısa mesafe)
  • quote:

quote:

bu kilometreye kadar herhangi ağır bi arıza yaptımı aracınız
  • quote:

quote:

quote:

Ben 139binde aldim
    Ariza yapmamis diye biliyorum
    Alimdan sonra enjektor takimlari degistirmistik

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 139binde aldim

çok geçmiş olsun ben 105 bin km de aldım ve bi hayli masraf ettim o ssebepten sizede sordum

masrafınız ne kadar oldu acaba bilgim olması açısından soruyorum yetkili serviste mi yaptırdınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 139binde aldim

çok geçmiş olsun ben 105 bin km de aldım ve bi hayli masraf ettim o ssebepten sizede sordum

masrafınız ne kadar oldu acaba bilgim olması açısından soruyorum yetkili serviste mi yaptırdınız

çok geçmiş olsun derken ?

yakıt ücreti hafiften geçiyor aslında

ilk aldığımda komple bakım yaptırdım. bin tl'ye yakın bir masraf etti.

bir kaç gün önce de 150bin bakımı yaptırdım. 800tl tuttu.

• 2008 model sorentoyu ben 105 bin km de aldım. Alacağıma aldığama pişman oldum araba bıyasız kazasız ve yetkili servis bakımlıydı hala da öyle ama aldım 10 gün sonra klima kompresörü kilitledi 2000 tl verdim serviste değiştirdim. Bir ay kadar kullandım ve bakıma götürdüm bakım esnasında intercoller hortumları patlamış dedi servis 300 tl verdim. 3 veya 4 ay sonra esp ışığı durduk yere yanmaya başladı götürdüm sağı kurcaladılar gönderdiler tekrar yandı solu kurcaladılar gönderdiler olmadı. Be 1 daha sonra arabanın altında kople yağ gördüm götürdüm intercoller kople çatlamış tamir tutmaz dedi servis 1000 tl verdim. Şu an klima yönlendirici arızalı 250 tl dediler yaptırmadım anahtarı bazen tanımıyor immobilizer devreye giriyor çalışmıyor 250 tl dediler yaptırmadım. Şanzıman yağını değiştirelim km si gelmiş dediler değiştirdim fren balataları tamamen bitmiş dördünü değiştirdim. Sözün özü batmak üzereyim

• Not bukadar sorunu 35 bin km de yaptı su an 140 bin de yani 105 bin km den 140 bin km arası

• Degerli arkadaslar, Avusturya"dan yaziyorum.

2014 yili basinda kia soul ismarlayacagim. Satis sozlesmesini imzaladim, renk konusu kaldi geriye. Ocak ayinin ilk haftasinda siparisi verecegim. Buradaki renk secenekleri arasinda reel olarak gorme imkanim olan renk silver gri. Bayide 2013 kia soul uzerinde gorebildim ve renk katalogdakinden cok daha farkli. Beyazi hanim buzdolabi gibi renk diyerek istemiyor. Kirmizi ve vanilla shake cok hos duruyor, ancak onlari da sadece katalog uzerinden ve web sitesinden gorebildim.

Bayi bana riske girmemek icin ana renkleri secmemin daha dogru olacagini ve bu cercevede metalic siyah ve titanium silver renklerinden birisini secmemin ileride arabayi satarken de isimi kolaylastiracagini soyluyor.

Trafikte simdiye kadar sadece 1 kia soul gorebildim, o da benim dusunmedigim yesil.

3-4 sene sonra araci turkiyeye getirecegim bir 2 sene kadar da orada kullandiktan sonra belki satmayi dusunecegim.

2014 model kia soula gidecek renk konusundaki degerli gorus ve degerlendirmelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BYTEPE -- 24 Ekim 2013; 0:42:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BYTEPE

Degerli arkadaslar, Avusturya"dan yaziyorum.

2014 yili basinda kia soul ismarlayacagim. Satis sozlesmesini imzaladim, renk konusu kaldi geriye. Ocak ayinin ilk haftasinda siparisi verecegim. Buradaki renk secenekleri arasinda reel olarak gorme imkanim olan renk silver gri. Bayide 2013 kia soul uzerinde gorebildim ve renk katalogdakinden cok daha farkli. Beyazi hanim buzdolabi gibi renk diyerek istemiyor. Kirmizi ve vanilla shake cok hos duruyor, ancak onlari da sadece katalog uzerinden ve web sitesinden gorebildim.

Bayi bana riske girmemek icin ana renkleri secmemin daha dogru olacagini ve bu cercevede metalic siyah ve titanium silver renklerinden birisini secmemin ileride arabayi satarken de isimi kolaylastiracagini soyluyor.

Trafikte simdiye kadar sadece 1 kia soul gorebildim, o da benim dusunmedigim yesil.

3-4 sene sonra araci turkiyeye getirecegim bir 2 sene kadar da orada kullandiktan sonra belki satmayi dusunecegim.

2014 model kia soula gidecek renk konusundaki degerli gorus ve degerlendirmelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

2 yıldır soul kullancısıyım, alacağınız kasa yeni tasarlanan kasa mı acaba ? eğer öyle ise düşünmeden alabilirsiniz..

• Evet yeni kasa, araçta bayağı değişiklikler var. Araç konusunda, elime ulaşması biraz gecikecek olması (normal şartlarda 2014 yılı Mart ayının ortaları) dışında bir sıkıntım yok. Ancak, reel olarak göremediğim cihetle, titanium silver ve siyah arasında kaldım.
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.