Şimdi Ara

*KİA SPORTAGE,SOUL VE SORENTO KULÜBÜ* (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.341
Cevap
14
Favori
359.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kia sorento veya sportage markadan birisini almayı düşünüyorum. İki modeli karşılaştırdığımızda hangisinin kaç modeli ve sonrasını bakmamı ve almamı tavsiye edersiniz. Maximum 35.000-40.000 tl arasında fiyat aralığım var. Sorento mu yoksa sportage de mi benim için daha az masrafsız olur bu konuda bilginiz varda verirseniz sevinirim. Birde sportage iç hacmi sorentodan çok mu küçük ve arazi performansı açısından değerlendirirsek hangisi arazide daha kullanışlı? bu konularda bilgilendiriseniz ona göre bir model seçimi yapıcam arkadaşlar.
  • Arazi için elbette sorento. Çünkü sportagede sadece ihtiyaç halinde 4x4 devreye giriyor. Ama maliyet açısından sportage derim. Malum mtv olarak daha avantajlı.
    Ben tercihimi sorentodan yana kullandım. Ancak sorento alacaksanız da 2007 ve üstü x force modelini almalısınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 sonrasındaki sorento 170 beygir ile önceki 140 bg lerin çok büyük bir farkı varmı ? 10-15 bin oynuyor fiyatta , değer mi ?
  • Sportage 1.6 GDI için LPG cephesinde bir gelişme var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henastone

2007 sonrasındaki sorento 170 beygir ile önceki 140 bg lerin çok büyük bir farkı varmı ? 10-15 bin oynuyor fiyatta , değer mi ?

Beygir farkından çok daha önemlisi 2007 model ile birlikte esp geldi. Motor elbette çok daha atak ve ekonomik oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 ve sonra sındaki sorentolarda esp off ışığı sürekli yanması sorunu olan varmı

2008 model kia sorento aracımın esp off ışığı sürekli yanıyor servis çözüm bulamadı. fren sivici değişti yine devam ediyor
  • asbengu A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bende bu arkadaş gibi bu soruya yanıt arıyorum. FORUMU BAŞTAN BERİ OKUDUM. Bir kaç arkadaş bu soruyu sormuş. AMA NEDENSE bu soruyu kimse cevaplayamamış. Yok mu bu konuda bizi aydınlatacak AYDIN bir arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkany69

Arkadaşlar bende bu arkadaş gibi bu soruya yanıt arıyorum. FORUMU BAŞTAN BERİ OKUDUM. Bir kaç arkadaş bu soruyu sormuş. AMA NEDENSE bu soruyu kimse cevaplayamamış. Yok mu bu konuda bizi aydınlatacak AYDIN bir arkadaş.

Merhaba bende de KİA SORENTO 2008 var.
    Araba 2.el olduğu için navigasyonu silmişler fakat aygıt sağlam. Sd kartın içine netten indirdiğim dosyayı kopyaladım talimatları uyguladım fakat navigation program not found diyor.Usb giriş yeri var gösteriyor ara yüzünde ama usb giriş yerini göremedim.
    Not:Sd kartımı biçimlendirdim içi bomboş
  • Erkany69 E kullanıcısına yanıt
    ESKİ KASA SPORTAGE (2009 MODEL) LERİN CRDİ EX, CRDİ LX, DSL EX, DSLPLUS EX HANGİSİ FULL, ÖZELLİKLERİ NE, FARKLARI NE BİLEN YOKMU ARKADAŞLAR. şU GÜNLERDE 2009 SPORTAGE BAKIYORUM.YOK MU BU KONUDA BENİ VE BU KONUYU ÖĞRENMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI BİLGİLENDİRECEK BİRİLERİ. bU FORUMU BAŞINDAN BERİ OKUDUM. BİR KAÇ ARKADAŞDA BU SORUYU SORMUŞ AMA CEVAP ALAMAMIŞLAR.
  • Biraz geç oldu ama teşekkür ederim açıklamanız için. Ortalamayı hiç düşüremedim, dikkatli kullanmama rağmen şu an 13,9 civarında geziyor. Aklıma başka şeyler geliyor, güç artışı için katalizörü devre dışı bırakmış olabilirler mi diye düşünmeye başladım. Bir ara plakayı değiştiriyordum araç çalışıyordu, aracın arkasında 1 dakikada nefesim kesildi, Çok yoğun gaz çıkışı var.
    Araçta ESP var, çünkü devredışı bırakabiliyorsunuz. Tamamen mıcır yokuşta denedim, önce difransiyeli kitledim tam verim alamadım. ESP devre dışı da bırakınca hiç tepkimesiz çıktı mıcırlı yokuşu.
  • Arkadaşlar merhabalar babamda 2008 kia sportage 2.0 dizel otomatik araç bulunmakta bu aracın teknik özelliklerini nette bulamadım size zahmet yazabilirmisiniz özellikle torkunu çok merak ediyorum
  • Arkadaşlar iki sorum daha olacak 2008 kia sportage dizelimiz var dediğim gibi, bagaj kapağı açıkken bagajın alt köşesindeki ışık sürekli yanıyor onu nerden kapatabiliriz? bir de necvox ekran var tv göstermiyor karıncalı gösteriyor hep onu nasıl ayarlayabiliriz çok mağdurum bu konuda cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar Merhaba bende 1 aydan beri sorento almaya karar verdim 2006-2007 modelleri bunların üst modelleri beni zorlar sizden öğrenmek istediğim kilometre olayı genelde 200 bin altında çok zor kaç bin km kadar bakabilirim bilgi verirseniz sevinirim
  • bulent6161 kullanıcısına yanıt
    yardımcı olacak yokmu arkadaşlar
  • Arkadaşlar Merhaba
    ''0'' km.'den beri kullandığım, aslında fazla kullanmadığım aracımı araç fazlalığı nedeniyle satışa çıkarttım. Forum'un daha önceki sayfalarını gözlemlediğim kadarıyla ''satılık araçlarla ilgili'' bir uygunsuzluk (teamüllere aykırı) hissetmediğim için ve/varsa aksi bir durumu bilmediğim için özellikle bu ürünün aslında değerinin en iyi anlaşılacağı bir yerde de yayınlanması doğru olabileceği inancıyla paylaşmak istedim.
    Bu araca sahip olacak kişinin, değerini bilen birisi olması beni daha mutlu edecektir.
    Doğaldır ki, tespit ettiğim (gönlümden geçen) fiyat, en azından ''ürünü'' tanıyanlar tarafından makul karşılanacaktır.
    Bununla birlikte; forum'a aykırı bir durum sözkonusu ise kaldırılması istendiğinde mesajımı kaldırabilirim.
    Saygı ve sevgilerimle,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentalya -- 20 Mayıs 2014; 22:10:19 >

• erentalya E kullanıcısına yanıt
    hocam aracınız ilk günki gibi fakat bu fiyatlara imkansız satılmaz bende 2008 model var 140.000 km de 45 bin civarı diyorlar bende satmıyorum. inşallah istediğiniz fiyata satabilirsiniz ama bilmiyorum piyasayı öldürdüler hele galericiler resmen ölü fiyatına alıyorlar
  • Merhaba,
    55.000 verdiler hocam, 56500 diye ısrarcı olduk.
    53.000 Euro'ya al, 53.000 TL'ye sat. O da olmaz ki yahu:))
    El insaf, ''0'' dan biraz eski:))))
  • Arkadaşlar selamlar 2007-08 model 2.5 ex sorento almayı düşünüyoruz. Bu modelin artıları eksileri nelerdir ? Otomatik vites sistemi nasıldır verimlimidir. 50 bin tl ye kadar bu modellerde önereceğiniz suv'lara açığım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentalya

Merhaba,
    55.000 verdiler hocam, 56500 diye ısrarcı olduk.
    53.000 Euro'ya al, 53.000 TL'ye sat. O da olmaz ki yahu:))
    El insaf, ''0'' dan biraz eski:))))

Pek tutulmayan bir arac sonucta. Yollarda cok var ama sifir fiyati ile ikinci el fiyati cok farkli haliyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meraba ben ibrahim 17 yasındayım 2011 de kredi cektiğimizde satmak zorunda kaldıgımız vw caddy nin ardından arabasızlıga son vermek için arayış içerisindeyiz ve bir akrabamızın kendisi yurt dışında oldugu için 6 yıldır garajda yatan 2004 model kia sorento suna alıcı olduk araç orjinal 80.000 km de boya darbe kesinlikle yok sadece sag ön ve arka camurluklarda 1 er cizik dışında araba da en ufak birşey yok km si biraz kafa karıştırmıyor değil ama sonuçta akrabamız ve g. Antep de oldugumuzdan biraz beni rahatlatmıyor değil duydugum kadarıyla aracı 3 yada 4 yasında 50.000 km de alan akrabamız 6 yıldan beri 30.000 km yapabilmiş aracı satmaya niyeti yok ama bizim ısrarlarımız sonucunda garaj da yatmasın mantıgıyla satmaya karar verdi yaklasık 1 haftadan beri sorentoyla ilgili ne kadar forum varsa okudum az çok arac hakkında bilgi sahibide oldum şimdi sizlere sormak istediğim bu aracı ne kadar a alırsak ? bizi yarın bi gün satarsak mağdur etmez bir de bu araç bize tamamen bi fırsat olarak geldiği için karar verdik bahçemiz arazimiz var ama böyle bi aracı gerektiren durum yok şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim esen kalın saygılar la

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.