Bildirim
Kia Yeni Sportage anahtar sistemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu yeni degilki Benim 2004 model Scenic Aracımdada Var ne olmuş... -
yeni alacaklara tavsiye -
herhalde bunu ilk kia keşfetmiş :) 2006 yariste bile var... -
Sistem o kadar da güvensiz değil.Anahtarın olduğu çantayı kapıya uzak olan elinize aldığınızda bile görmüyor.70 cm yakınında olmanız gerekiyor.Söylediğiniz gibi bir hırsızlık olması söz konusu bile değil.
Edit:İmla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ken_618 -- 26 Ağustos 2011; 14:21:19 > -
En iyisi klasik anahtar gerek yok bu kadar teknolojiye -
pek yeni bir teknoloji sayılmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: lewel123
bu yeni degilki Benim 2004 model Scenic Aracımdada Var ne olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: VeNoM
pek yeni bir teknoloji sayılmaz
Yeni teknoloji demedim zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Ramirez
quote:
bu yeni degilki Benim 2004 model Scenic Aracımdada Var ne olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: VeNoM
pek yeni bir teknoloji sayılmaz
Yeni teknoloji demedim zaten
ben sana teknoloji diyorsun demedim ki teknoloji lafını ben soyluyorum zaten okuduğunu anlamıyorsun sanırım..
-
ARKADAŞLAR KESİNLİKLE YANLIŞ YORUM YAPMIŞSINIZ KONU YANILTICI
ARABANIN ANAHTARI CEBİNİZDEYKEN BİRKAÇ ADIM ATTIĞINIZDA HEMEN BAĞLANTIYI KESİYOR VE KİLİDİ AÇILAMAZ OLUYOR
BAKKALA GİTME MESAFESİNDE ARACINIZ AÇIK KALMAZ HEMEN ALGILIYOR UZAKLAŞTIĞINIZI
zaten ken_618 de açıklamış çok yakın durman lazım uzaklaşınca hemen bağlantı kopuyor -
anahtarın resmini koyda konu şenlensin -
klasik anahtar en iyisi ama o düğmeye basıpta arabayı çalıştırmak adamı bi havaya sokmuyo değil hani -
-
Konuyu açan Söylemiş kaçmış bari ben anahraımızı Tanıtıyım...
-
quote:
Konuyu açan Söylemiş kaçmış bari ben anahraımızı Tanıtıyım...
teşekkürler :)
Eski sistemin gözünü seveyim ama inşallah buna da alışırız.
-
hocam peki arabanın içindeyiz mesela kapıyı içerden kitledik dışardan biri düğmeye basıp açabilir mi?? -
quote:
Orijinalden alıntı: DrHw
hocam peki arabanın içindeyiz mesela kapıyı içerden kitledik dışardan biri düğmeye basıp açabilir mi??
o zaman dışarıda açamıyor. iptal oluyor dışarısı. -
şimdi bence grand cmax var oda böyle de şimdi merak ettiğim konu denemedim ama araç çalışır vayizetten araçtan çıktık anahtarla beraber diyelim orada aldı biri götürmetye kalktı anahtarsız.araç kendi duruyormu.bana göre duruyor diye tahmin ediyorum ama ne kadar gidiyordur.yoksa hırsızlara kolaylık. -
gereksiz bana göre. -
quote:
Orijinalden alıntı: yunusssss
şimdi bence grand cmax var oda böyle de şimdi merak ettiğim konu denemedim ama araç çalışır vayizetten araçtan çıktık anahtarla beraber diyelim orada aldı biri götürmetye kalktı anahtarsız.araç kendi duruyormu.bana göre duruyor diye tahmin ediyorum ama ne kadar gidiyordur.yoksa hırsızlara kolaylık.
benim de merak ettiğim şeyler var bu konuda.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X