Önümüzdeki günlerde, ben, eşim ve 8 yaşında oğlum ile kıbrısa gideceğiz. Sabiha Gökçen Havalimanından uçacağız. Elimde çocuğumun bileti dahil 3 tane bilet var. Sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.
1-) Hepimizin TC kimliği var. Çocugum 8 yaşında olduğundan dolayı kimliğinde resim yok. Kıbrıs girişinde çocuk kimlik resim olmamasından dolayı sorun çıkarmı ?
2-) Türkiye dönüşümde maksimum adette alkol getirmek istiyorum. Bu sebeple giderken Sabiha Gökçenden çıkarken duty free den alkol alıp valize atmak dönüşte avantaj sağlarmı ? Yoksa sadece dönüşte Ercan Havalimanından ben, eşim ve çocucugum eline birer spor canta verip, içlerine 3 lt alkol ve 3 karton sigara koyabilirmiyim ?
3-) Eğer yukarıdaki gibi 3 çanta ile Ercan havalimanından sorunsuz şekilde Sabiha Gökçen'e gelirsem bizim buradaki gümrükte her birimizin elinde bir çanta olmasından dolayı sorun çıkarmı ?
4-) Sabiha Gökçen gümrüğünden çıktıntan sonra, Sabiha Gökçen havalimanı duty free den ayrıca alkol alabilirmiyim ?
5-) Alkol ve sigara fiyatları hakkında bilginiz var mı ? Jack Daniels viski 1 lt ? - Yeni rakı 70 veya 1 lt ? - malboro ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
kimlikte resim yoksa sorun cıkmaz 1 şişe 1 kutu sigara 1kilo cikolata hakkın var gümrükte bunlar geçerli kıbrısta içki pahalıdır almayınız
quote:
Orijinalden alıntı: YalamaYapanCivata
kimlikte resim yoksa sorun cıkmaz 1 şişe 1 kutu sigara 1kilo cikolata hakkın var gümrükte bunlar geçerli kıbrısta içki pahalıdır almayınız
Nick mesaj uyumu.
Kıbrıs'ta alkol pahalı felan değil. 1 litre Chivas Regal viski 67 liraydı en son arkadaş bayrama gelirken.
1-giriş yaparsınız rahatça sorun olmaz. 2-dönüşte ercandan al daha ucuz.3karton sigara ve 1 lt yada 2 70 lik hakkın var ama çocuk almaz 18 yaş altı sayma onu. 3-dediğim gibi sen ve eşin olmaz ama çocuk olmaz. 4-alamazsın. 5-Jack Daniels viski 40 50 lira bşeydi tam hatırlamıyorum.yeni rakı 70 lik 16 tl 2 li 70 lik paket al daha iyi.1 lt i boşver. marlboro kartonu 23 euro omalı parliament o kadar çünkü
ve şimdiden iyi tatiller iyi eğlenceler
quote:
Orijinalden alıntı: emir*
1-giriş yaparsınız rahatça sorun olmaz. 2-dönüşte ercandan al daha ucuz.3karton sigara ve 1 lt yada 2 70 lik hakkın var ama çocuk almaz 18 yaş altı sayma onu. 3-dediğim gibi sen ve eşin olmaz ama çocuk olmaz. 4-alamazsın. 5-Jack Daniels viski 40 50 lira bşeydi tam hatırlamıyorum.yeni rakı 70 lik 16 tl 2 li 70 lik paket al daha iyi.1 lt i boşver. marlboro kartonu 23 euro omalı parliament o kadar çünkü
selam hocam bu bilgileri nerden biliyorsun doğruluğuna güvenebilirmiyiz.