Şimdi Ara

Kıbrıs giriş-çıkışıyla iPhone kaydettirmek? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
18
Favori
260.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: nevermscx

quote:

quote:

quote:

t.ederim.

arkadaşlar baska yardımcı olabilecek var mı ? yarın annem gidip belgeyi alacak.e devlete girip kaydedebilir miyim telefonu ?

anladığım kadarıyla sistemden kaydı yapacaksın. eğer öyleyse zaten boşu boşuna emniyete gidip belge almanıza gerek yok. Sanırım aşağıdaki ilgili kısımlar kafanı karıştırdı. Harcı yatırıp sistemden aşağıdaki kısımları işaretleyeceksin.
    durum : pasaport dışında bir belge ile yurda giriş yapıldı
    belge türü : nufus cüzdanı

Annem emniyete gitti almaya.Peki birşey sormak istiyorum tam emin olmak için.

<Şimdi o belgeyi emniyetten aldık.Ben vergi yatırmaya giderken telefonun imei numarasını da mı vereceğim vergi yatıracağım yere ? burada biryerde okumuştum vergiyi öderken imei numarasını da söyleyin size vereceği numaraya işlesin imei no sunu diye.Doğrumudur ?

Vergi ödendi , belge alındı e devlete girdim.Telefonu kaydetmek için adım adım hangi yolları deneyeceğim ? kaydettikten sonra ne zaman açılır telefonum ?

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

sorularının cevabı için lınkı okumalısın

http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40

kayıt yaparken sistem adım adım seni yönlendirecek.

Tesekkur ederim.belgeyi aliyorum , e devlete giriyorum ve pasaport disinda belge ile giris yapildiyi secuiorum , belge turu nufus cuzdani olacak ondan sonra telefon numarasi falan isterse kayit ettirecegim tlefonumu yoksa anneminkinimi yazacagim ? Son sorumdur cvaplaraaniz bitirecegim.tesekkurler

sana ulaşabilecekleri telefon olması yeterli, kime ait olduğu onemli değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

t.ederim.

arkadaşlar baska yardımcı olabilecek var mı ? yarın annem gidip belgeyi alacak.e devlete girip kaydedebilir miyim telefonu ?

anladığım kadarıyla sistemden kaydı yapacaksın. eğer öyleyse zaten boşu boşuna emniyete gidip belge almanıza gerek yok. Sanırım aşağıdaki ilgili kısımlar kafanı karıştırdı. Harcı yatırıp sistemden aşağıdaki kısımları işaretleyeceksin.

<Şimdi o belgeyi emniyetten aldık.Ben vergi yatırmaya giderken telefonun imei numarasını da mı vereceğim vergi yatıracağım yere ? burada biryerde okumuştum vergiyi öderken imei numarasını da söyleyin size vereceği numaraya işlesin imei no sunu diye.Doğrumudur ?

Vergi ödendi , belge alındı e devlete girdim.Telefonu kaydetmek için adım adım hangi yolları deneyeceğim ? kaydettikten sonra ne zaman açılır telefonum ?

Tesekkur ederim.belgeyi aliyorum , e devlete giriyorum ve pasaport disinda belge ile giris yapildiyi secuiorum , belge turu nufus cuzdani olacak ondan sonra telefon numarasi falan isterse kayit ettirecegim tlefonumu yoksa anneminkinimi yazacagim ? Son sorumdur cvaplaraaniz bitirecegim.tesekkurler

Hocam ben e devlete girdim.kktc den geldiği için annem pasaport dışında olan belgeyi seçtim , durum secenine nufus cuzdanını sectim , YURDA GİRİŞ tarihini yazdım , giriş yapılan belgenin hangi ülke tarafından verildiğini TÜRKİYE olarak seçtim , belge nosunu(pasaportla giriş yapmadı annem pasavan kağıdı) annemin nufus cuzdanı seri nosunu yazdım (ornk : e34-123456) ilerledim en sonda yurda giriş kontrolü basarısız dedi.Sorun nerede acaba ? nerede yanlıs yaptım ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

t.ederim.

Hocam ben e devlete girdim.kktc den geldiği için annem pasaport dışında olan belgeyi seçtim , durum secenine nufus cuzdanını sectim , YURDA GİRİŞ tarihini yazdım , giriş yapılan belgenin hangi ülke tarafından verildiğini TÜRKİYE olarak seçtim , belge nosunu(pasaportla giriş yapmadı annem pasavan kağıdı) annemin nufus cuzdanı seri nosunu yazdım (ornk : e34-123456) ilerledim en sonda yurda giriş kontrolü basarısız dedi.Sorun nerede acaba ? nerede yanlıs yaptım ?

valla kardeş benden aynı sorun var, vergi daresine gidip ödemeyi yaptık, e-devletten giriş işlemlerini yaparken en sonda bende aynı hatayı alıyorum. " yurda giriş kontrolü başarısızdır"
    Ankarayla görüştüm, egm bilgi işlemi aradım doğru düzgün bilgi veren hiç kimse yok. Ben networkçüyüm ve anladığım kadarıyla emg nin sistemlerini kullanan web servis giriş çıkışların kontrol edildiği uygulamaya erişemiyor. Buda emniyetin hizmet vermiş olduğu sistemde sorun olduğunu gösterir. Benim kıbrıstan yurda giriş 28 mayıs. Zaman azaldıkça bende stres olmaya başladım. Birazdan turkcell bayisine gidip ücretini ödeyerek kaydettirmeyi deneyeceğim.

• Sanırım üzerinde değişiklik yapıyorlar onun yüzünden olabilir çünkü önce kktc den gelen daha sonra o seçenek değişti. Hatta bundan sonra önce pasaport bölümü iptal oluyordu şimdi belge nufus cuzdan no falan yazıyor. Ben de gelecek ay gir çık kayıt yaptıracağım. Sanırım şuanda en garantisi belge ile bayiden kayıt yaptırmak.
  • Ben ksyit ysptm dun arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar , dün bende aynı sorunu yaşadım, kayıt yaptırmayı denedim ve yurda giriş kontrolü başarısız gibi bir uyarı almıştım , sabahtan akşama kadar kayıt ettirmeye çalıştım olmadı, aramadığım yer kalmadı . En sonunda nüfus cüzdanı seri numarasının sadece sağ kısımda ki numaralarını yazarak yapabildim. Yani sol tarafta ki harfle başlayan 3lü kısımı yazmadım. Eğer hala yapamayan varsa birde öyle denesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

Arkadaşlar , dün bende aynı sorunu yaşadım, kayıt yaptırmayı denedim ve yurda giriş kontrolü başarısız gibi bir uyarı almıştım , sabahtan akşama kadar kayıt ettirmeye çalıştım olmadı, aramadığım yer kalmadı . En sonunda nüfus cüzdanı seri numarasının sadece sağ kısımda ki numaralarını yazarak yapabildim. Yani sol tarafta ki harfle başlayan 3lü kısımı yazmadım. Eğer hala yapamayan varsa birde öyle denesin.

Tuhaftır çünkü örnekte A00-123456 diye yazmışlar.
  • Kıbrısta askerlik yapanlar hudut geçiş belgesi ile cep telefonu kayıt ettirebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosbeles

Kıbrısta askerlik yapanlar hudut geçiş belgesi ile cep telefonu kayıt ettirebiliyor mu?

Yuh hocam sende utanmasan rüyamda sınırı geçtim kayıt ediliyor mu diyeceksin ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necmisz -- 7 Haziran 2013; 16:48:40 >
  • Hudut geçiş belgesiylede kayıt yaptırabilirsiniz

• az once kayıt yaptım kıprıstan gelen arkadaşımız giriş kagıdıyla vergı dairesine gittim pasaport sordu memur arkadaş kıprıstan geldı dedım kagıdı gosterdım sadece tc nosu ve imeili istedı gırış kagıdını istemedi e devletten papaport dışında belge tc nın altındakı 6 rakamlı serı nıyu yazın belge turu nufus cuzdanını seçin belgenın ait oldugu ulke turkiye gırış yapılan no az once soyledigim 6 rakam yurda gırış tarıhı hepsı bu kadar
  • arkadaşlar kıbrıstan akrabam geldi 2 gün önce. ancak ankaraya gelince giriş kağıdını yırtmış atmış. şimdi nasıl kayıt yaptırabilrim bu durumda? neler yapmam gerektigini söyler misiniz
  • o kağıda ihtiyacın yok..arkadaş üstte çok güzel bi şekilde anlatmış,
    e devletten papaport dışında belge yi seç tc nın altındakı 6 rakamlı serı noyu yazın belge turu nufus cuzdanını seçin belgenın ait oldugu ulke turkiye gırış yapılan no az once soyledigim 6 rakam yurda gırış tarıhı
    o kişinin e devlet şifresiyle bu işlemleri yapmak zorundasın
  • şu anda tahmini fiyatları ne kadar acaba iphone 5 16gb'ın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ios7kayit

quote:

Orijinalden alıntı: blackeyes

kibrisa giris cikis yapilan o kucuk kagitla kayit yapiliyor.eger o kagidi kaybettiyseniz emniyetten giris cikis yaptiginizi gosteren bir dokum almaniz da yeterli olur.

kıbrıs giriş ınde verılen gecıcı pasaport kagıdı cıkış sırasında sizden alınıyor.
    o kagıdı teslim ederek cıkıyorsunuz. kaybederseniz cezası var.

pasaportunuz varsa o kagıdı almazsınız ve pasaportunuzu muhurletirsiniz.
    ama kıbrıs kabul oluyormu emin degılım.

http://ios7kayit.com

öncelikle kıbrıs giriş ve çıkışında verilen kağıt sizde kalıyor eğer görevli alırsa telefon kaydettireceğinizi söyleyip kağıdı alabilirsiniz . ben daha 1 ay önce e devlet üzerinden kayıt ettirdim hiç bir sıkıntı yaşamadım

• Arkadaşlar e-devletten yukarıda belirttiğim gibi kişi sorgulaması(emniyetin sistemine yönlenen webservis) yapılamaması sebebiyle Türkcell bayisine gittim kaydımı yaptırdım. 30 tl ödeme yaptım.Telefonum şuanda açık.
  • Bugün kıbrıstan gelmiş bulunmaktayım.Telefon kayıt ettirmek isteyenler izmir için bana ulaşabilir fiyatta anlaşırız
  • e devlette pasaport kaydı yapmaya çalışıyorum.

nüfüs cüzdanı ile yapacagım elimde belge yok.

Giriş Yapılan Belge No: istiyor. buraya hangi numarayı girmeliyiz? giriş çıkış belgesi falan hiç bir şey yok elimde.
  • bu harcı işbankası online ödeme yolu var mı? yoksa illa vergi dairesine mi gideceğiz? bugün kıbrıs tan geldim. havaalanında yatırılabiliyor muydu unuttum neyse geçti artık pazartesi yatırıcam artık.
  • Arkadaşlar 28 Mayısta Kıbrıs'a gitmiştim. Dönüşüm de 29 Mayıs gecesi... Şuan kayıt için hala 1 haftam var yanılmıyorsam.Sormak istediğim soru şu ; İŞ BANKASINDAN ŞUAN ONLİNE ÖDEME YAPABİLİYOR MUYUZ ? Yukarıdaki arkadaşta aynı soruyu sormuş !

Acil cevap lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.