Şimdi Ara

Kıbrıs giriş-çıkışıyla iPhone kaydettirmek? (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
499
Cevap
18
Favori
260.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu sekilde kayit islemi batuma giris cikis yapinca da oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana nereden ulaşabiliriz..
  • Konularda göremedim. Peki KKTC den Türkiye ye pasaportla gelen T.C vatandaşlarıda aynı şekilde KKTC den gelen Türk vatandaşı kısmını mı seçiyor. Kayıt yaptıracağımız kişi KKTC de yaşıyor dolayısıyla Türkiye ye giriş-çıkış işlemlerini nüfus cüzdanıyla değil de pasaportla yapmak zorundalar.
  • Arkadaşlar Avrupa'dan gelen bir cihaz var elimde ve kayıt dışı.
    Kıbrıs'ta üniversite okuyan arkadaşım şu anda tatile geldi ve saolsun kayıt için e-devlet şifresini verdi.
    Fakat bugün iş bankasına gidince personel,bilgisizliğinden dolayı benden pasaport numarası falan istedi bende durumu izah ettiğimde bana yanlışlık yaparsak paramın yanacağını söyledi.
    Bende yarın vergi dairesine giderek ödeme yapacağım
    Vergi dairesinde sadece arkdaşımın TC si ve İMEİ no bildirerek para yatırabiliyor muyum ? Nufus cüzdanı elzem mi ?
    Birde arkdaşın Kıbras'a giriş tarihini bilmiyoruz, Türkiye'ye giriş tarihini biliyoruz. Sıkıntı olur mu ?
    Bu konudaki yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safir_yusuf -- 11 Şubat 2014; 2:47:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safir_yusuf

Arkadaşlar Avrupa'dan gelen bir cihaz var elimde ve kayıt dışı.
    Kıbrıs'ta üniversite okuyan arkadaşım şu anda tatile geldi ve saolsun kayıt için e-devlet şifresini verdi.
    Fakat bugün iş bankasına gidince personel,bilgisizliğinden dolayı benden pasaport numarası falan istedi bende durumu izah ettiğimde bana yanlışlık yaparsak paramın yanacağını söyledi.
    Vergi dairesinde sadece arkdaşımın TC si ve İMEİ no bildirerek para yatırabiliyor muyum ? Nufus cüzdanı elzem mi ?
    Birde arkdaşın Kıbras'a giriş tarihini bilmiyoruz, Türkiye'ye giriş tarihini biliyoruz. Sıkıntı olur mu ?

Banka gorevlisi,neden pasaport bilgisini istemiş anlamadım,
    Vergiyi yatırmak için,sadece TC no ve İMEİ no yeterlidir,nüfus cüzdanı istemezler,iyice kontrol edin,rakamlarda tek bir yanlişlık olursa geri dönüşü zor
    Diğer bilgiler edevlet kaydı yaparken gerekli oluyor
    Türkiye'ye giriş tarihini bilmeniz yeterlidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Vergiyi yatırmak için,sadece TC no ve İMEİ no yeterlidir,nüfus cüzdanı istemezler,iyice kontrol edin,rakamlarda tek bir yanlişlık olursa geri dönüşü zor

Kaç gündür doğru düzgün bilgi alamıyordum. Çok çok teşekkür ederim ilginiz için. Selamlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Kaç gündür doğru düzgün bilgi alamıyordum. Çok çok teşekkür ederim ilginiz için. Selamlar.

Ne demek,rica ederim
    Saygılar

• birkaç konuda fikrinizi almak istiyorum.

1. kıbrısa gideceğiz. pasaport yerine kimlikle gireceğimiz için imei kaydı için hudut belgesi alacağız. hudut belgesini kayıt yaptıktan sonra diğer gidişimizde yine hudut belgesiyle kayıt yaptırabilir miyiz (2 yıl dolmadan tekrar kıbrısa gittiğimizi farz edin)

2. hudut belgesiyle kayıt yaptırdıktan sonra çipli bordo pasaport ile ayrıca imei kaydı yaptırabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

birkaç konuda fikrinizi almak istiyorum.

1. kıbrısa gideceğiz. pasaport yerine kimlikle gireceğimiz için imei kaydı için hudut belgesi alacağız. hudut belgesini kayıt yaptıktan sonra diğer gidişimizde yine hudut belgesiyle kayıt yaptırabilir miyiz (2 yıl dolmadan tekrar kıbrısa gittiğimizi farz edin)

2. hudut belgesiyle kayıt yaptırdıktan sonra çipli bordo pasaport ile ayrıca imei kaydı yaptırabilir miyiz?

Bir tc numarasina iki takvim yilinda sadece bir telefon kaydedebilirsiniz. İki sorunuzun cevabida budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

quote:

Orijinalden alıntı: boombip

birkaç konuda fikrinizi almak istiyorum.

Bir tc numarasina iki takvim yilinda sadece bir telefon kaydedebilirsiniz. İki sorunuzun cevabida budur.

teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kocaseyit

Ben Kıbrıs kaydını dün e devletten yaptım,telefon şu an açık.Kaç güne geçici kayıttan kayıtlıya geçer acaba?

Kayıt yaparken pasaport numarasi yerine ne yazıyorsunuz ???

• quote:

Orijinalden alıntı: baltacifatih

quote:

Orijinalden alıntı: kocaseyit

Ben Kıbrıs kaydını dün e devletten yaptım,telefon şu an açık.Kaç güne geçici kayıttan kayıtlıya geçer acaba?

Kayıt yaparken pasaport numarasi yerine ne yazıyorsunuz ???

Pasaport numarasi istemiyor ki kibris kayidi yaparken.

• Ufak bir hort yapalım

Evet arkadaşlar yurtdışından İphone getirtebilirim fakat pasaportu dolu arkadaşın. Bu sebeple Kıbrıs'a bi selam verip gelmem gerekiyor. En uygun ne kadar maliyetle hallederiz, ayrıca değer mi :)

Ingiltereden getirteceğim cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Ufak bir hort yapalım

Evet arkadaşlar yurtdışından İphone getirtebilirim fakat pasaportu dolu arkadaşın. Bu sebeple Kıbrıs'a bi selam verip gelmem gerekiyor. En uygun ne kadar maliyetle hallederiz, ayrıca değer mi :)

Ingiltereden getirteceğim cihazı.

Suan alırsan Kasım'da 100 lira gidiş dönüş ucak bileti n11 de sorgulatabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Kıbrıs'a pasaportsuz giriş-çıkış yapıp kayıt yaptıran kişi 2 yıllık süreye bakılmaksızın başka bir ülkeye giriş-çıkış yaptığında pasaport kaydı yaptırabilir mi?
    Sonuçta TC kimlik numarası sıkıntı çıkarabilir. Bilgisi olan var mı?
  • ikskareyim kullanıcısına yanıt
    O şekilde olmaz.. Sonuçta pasaport kaydı dediğim olay TC numarasına bağlı olarak yapılıyor. Mesela şimdi pasaport kaydı yaptıran bir kişi 1 Ocak 2016 tarihinden sonra yeni bir kayıt yaptırabilir.
  • Merhabalar
    Kıbrıs da askerim 6 ay burada kalacağım. Geldiğimde telefonu kıbrısdan aldım. Telefonuma 2 ay sonra telefonun kapanacağını kayıt ettirmem gerektiğini bildiren bir mesaji geldi. Türkiye ye dönmeden kayıt mı yaptırmalıyım? Türkiye ye döndüğümde süre geçtı kayıt yaptıramıyorsunuz denmez değil mi ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

• Bu bankaya vergi yatırılırken yurtdışından gelen kişinin tc siylemi yatırmamız gerek yoksa telefonu kullanacak kişinin tc si ilemi işlemleri yapıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HideBound

Bu bankaya vergi yatırılırken yurtdışından gelen kişinin tc siylemi yatırmamız gerek yoksa telefonu kullanacak kişinin tc si ilemi işlemleri yapıcaz ?

Yurtdışından gelen kişinin tc numarası

• arkadaşlar,

an itibariyle yurt dışından gelen telefon kapanmaması için kayıtları 4 aya uzatıltı fakat TC kimliğe kayıt etme süresi nedir? yani yurt dışı girişinden sonra TC ye işletmek için ne kadar süremiz var? o da mı 4 aydır?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.