Şimdi Ara

Kıbrıs Harekatı ve Bülent Ecevit..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Orjinal BBC belgeseli arkadaşlar. yarım saaitinizi ayırıp izlemenizi öneririm. Kıbrıs Harekatında dahi dış politika nasıl yapılır, devlet adamı nasıl olur, nasıl davranır onu gösteriyor "Karaoğlan". Son zamanlarında hatalar yaptı evet ama cidden büyük adamdı. Özellikle BBC Muhabirinin köşeye sıkıştırmaya çalıştığı anlarda dahi soğukkanlılığını koruyup çok güzel cevaplar veriyor üstelik bütün konuşma ingilizce olduğu halde..

• 2. Atatürk mü?
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    evet ingilizler orda abartmış
  • Adamın yaptığı şey çok çılgınca aslında. Tüm dünyaya, tehditlere, yaptırımlara rağmen ben Kıbrıs'a giricem diyor giriyor. Ülkemde afyon yetiştiricem diyor yetiştiriyor. Abd'ye hava sahasını incirliği kapatıyor ve bunu Türkiye gibi bir ülkede yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben o dönemleri yaşadım. Erbakan ve Ecevit koalisyon hükümetiydi o vakit, Erbakan olmasaydı Ecevit Kıbrıs harekatına hayatta girmezdi çünkü korkuyordu.
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    Adnan Menderesle beraber amerikanın kuklası olduk diyebiliriz sanırım.. bu durum bugun bile geçerlidir.
  • Bu bahsettiğiniz olay menderesten de eskiye dayanır, ismet inönü diyebiliriz mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • surfcasting S kullanıcısına yanıt
    doğru o da kendi açtığı köy enstütülerini kendi kapatmıştı. gomunizm geliyeah korkusuyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 4 Ağustos 2018; 11:59:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

doğru o da kendi açtığı köy enstütülerini kendi kapatmıştı. gomunizm geliyeah korkusuyla..
    Fulbirght anlaşması da var. Atatürk'le o kadar sene yan yana savaşıp ülkeyi emperyalizmden kurtarıp nasıl geri emperyalizmle böyle yakınlaştı ikili anlaşmalar yaptı bu adam çok şaşırtıcı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.