Şimdi Ara

Kıbrıs için birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi iş için kıbrısa gideceğim, daha önce forumda Kıbrısla ilgili bilgiler yazılmış ama tarihleri 2012 yada 2013 başı.. Aradan zaman geçtiği için yeniden sormak istedim ve benim merak ettiğim sorular alkol ve kumar üzerine, bazı otellerin kumarhane hizmetlerinin yeme içme servislerinin kötü olduğu söyleniyor. Biz iş için gideceğimizden şu an hangi şehirde kalacağımızı şu an bilmiyoruz.

1) Lefkoşaya gidersek eğer hangi otelin kumarhanesine gitmemizi önerirsiniz?
    2) 5cl ve 20cc içki koleksiyonu yapıyorum, Çoğu kişi freeshoptan almayın diyor sanırım şehir merkezlerinde daha uygunmuş fiyatları. Lefkoşada 5'likve 20'lik çeşitlerin bol olduğu hangi dükkan ya da marketi önerirsiniz?
    3) çikolata çeşitlerininde bol olduğu bir market öneriniz varmı?

Aynı sorular bir de Girne için geçerli, girneye gidersek eğer hangi kumarhaneyi ve içki için hangi marketi önerirsiniz?

• lefkoşada cankan marketten bahsediliyor çeşitlilik açısından nette öğrendiğim kadarı ile, girne için bilgisi olan varmı?
  • girne de limana yakın ertan market var tavsiye ederim.Kumarhane olarak da pasha yı beğendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr0663

Pazartesi iş için kıbrısa gideceğim, daha önce forumda Kıbrısla ilgili bilgiler yazılmış ama tarihleri 2012 yada 2013 başı.. Aradan zaman geçtiği için yeniden sormak istedim ve benim merak ettiğim sorular alkol ve kumar üzerine, bazı otellerin kumarhane hizmetlerinin yeme içme servislerinin kötü olduğu söyleniyor. Biz iş için gideceğimizden şu an hangi şehirde kalacağımızı şu an bilmiyoruz.

1) Lefkoşaya gidersek eğer hangi otelin kumarhanesine gitmemizi önerirsiniz?
    2) 5cl ve 20cc içki koleksiyonu yapıyorum, Çoğu kişi freeshoptan almayın diyor sanırım şehir merkezlerinde daha uygunmuş fiyatları. Lefkoşada 5'likve 20'lik çeşitlerin bol olduğu hangi dükkan ya da marketi önerirsiniz?
    3) çikolata çeşitlerininde bol olduğu bir market öneriniz varmı?

Aynı sorular bir de Girne için geçerli, girneye gidersek eğer hangi kumarhaneyi ve içki için hangi marketi önerirsiniz?

lefkosada merıt otel e gıdebılırsın ıckı olarakta cankan market e gıt girne için merit park otel -cratos otel bu ikisi kumarhane ve ikram konusunda ıyıdır cıkolata ıse heryerde aynı cesıtler var sorun olmaz ıckı ıcın ertan market e bak o cıvarda 3-4 ıckı dukkanı var hepsıne bak aynı fıyata bulursun

• cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar, yorumlar çok işime yaradı diyebilirim. kumar için girne merkezdeki rocks oteli tercih ettik, dome hotel'in kumar salonu hiç güzel değildiz bize göre, başka güzel salonlarda var, merit'de çok güzelmiş dediler ama uzak diye gidemedik. Rocks otel favorimiz oldu. ben beğendim hizmet falan güzeldi. birde kazanabilseydik 3-5 birşeyler düğün öncesi iyi olacaktı ama olmadı :)

gidecek arkadaşlara bir öneri de benden, bütçeniz kısıtlı ise ve 3-5 tl hesabı yapıyorsanız alacağınız içkileri tüm marketlere sorun hangi içki hangi markette ucuz ise gidip ordan alın, 3 tl 5 tl derken toplama vurduğunuza karlı olursunuz. tek bir yerden alırsanız pahalı gelir çünkü girne gerçekten pahalıymış. Lefkoşada cankan market var oranın fiyatlarıda çok iyi. Hatta gazimagusa'da da fiyatlar oldukça iyi. 1 tane 20cl'lik viskide gazimagusa ile girne arasında 5 tl oynuyordu.

bu arada, 1 pasaport hakkımı, 2 tane 70'lik jack daniles ve 1 adet 70'lik bacardi satılık, ilgilenen olursa pm atabilir. (ankara olması tercihimdir)

yanıtlayan herkese teşekkürler.

• quote:

cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar, yorumlar çok işime yaradı diyebilirim. kumar için girne merkezdeki rocks oteli tercih ettik, dome hotel'in kumar salonu hiç güzel değildiz bize göre, başka güzel salonlarda var, merit'de çok güzelmiş dediler ama uzak diye gidemedik. Rocks otel favorimiz oldu. ben beğendim hizmet falan güzeldi. birde kazanabilseydik 3-5 birşeyler düğün öncesi iyi olacaktı ama olmadı :)

gidecek arkadaşlara bir öneri de benden, bütçeniz kısıtlı ise ve 3-5 tl hesabı yapıyorsanız alacağınız içkileri tüm marketlere sorun hangi içki hangi markette ucuz ise gidip ordan alın, 3 tl 5 tl derken toplama vurduğunuza karlı olursunuz. tek bir yerden alırsanız pahalı gelir çünkü girne gerçekten pahalıymış. Lefkoşada cankan market var oranın fiyatlarıda çok iyi. Hatta gazimagusa'da da fiyatlar oldukça iyi. 1 tane 20cl'lik viskide gazimagusa ile girne arasında 5 tl oynuyordu.

bu arada, 1 pasaport hakkımı, 2 tane 70'lik jack daniles ve 1 adet 70'lik bacardi satılık, ilgilenen olursa pm atabilir. (ankara olması tercihimdir)

yanıtlayan herkese teşekkürler.

Çikolata getirseydiniz keşke:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çikolata da aldım ama kendim için :) satış amaçlı almadım satılmaz diye.. :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çikolata da aldım ama kendim için :) satış amaçlı almadım satılmaz diye.. :/

Ben isteyecektim de çekindim. Hangilerinden aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.