Benim anlamadığım bir nokta var şimdi. Diyelim Hazırkartlı Biri almanyaya gitti. Benim Kampüs hattımda turkcellilerle kullanabileceğim ücretsiz dakikam var. Benim hediye dakikalarımdanmı düşecek?
quote:
Orjinalden alıntı: cemsaglam
Benim anlamadığım bir nokta var şimdi. Diyelim Hazırkartlı Biri almanyaya gitti. Benim Kampüs hattımda turkcellilerle kullanabileceğim ücretsiz dakikam var. Benim hediye dakikalarımdanmı düşecek?
evet dostum sen onu arayınca senden normal tarife ile kontör düşecek ama aradığın adamdan da kontör düşecek fazlaca hemde..
quote:
Orjinalden alıntı: thespear
arkadaşlar telsiminde şu yurtdışına bedava sms kampanyasıda bitiyor!ne yapıcazz yaaa çıldırmak üzereyim biri başka yurtdışına bedava sms kampanyasının olduğunu söylesin lütfeeeennn:( yardım edin gözünüzü sewim
thespear, benim kız arkadaşım kıbrıs telsimi satın alırken satan adam "kampanya uzar" demiş. ama net bişi yok henüz.. ben de kara kara düşünüyom ya.. hadi hiç olmazsa ben 3sms'ten sonra bedavadan yararlanabilirm ama kıbrıstaki için biraz problem..
(1 hafta oldu kıbrıstan geleli, 7gün kaldım, o memleket bir TC gibi değil benden söylemesi, bi çay 4 lira, kola 5 lira. trafik soldan, direksiyon sağdan. ayrıca alan kodları var zaten, mesela evden TR'yi arayınca +392 çıkıyo, cepten arayınca +90 diye çıkıyor :s )
uzun konuşmaları sabıt hatlardan yaparsan çok ucuz olur
ya banada hattı alırken uzar dediler ama kktc telsimin resmi sitesinde uzadı falan diye herhangi bir açıklama yok!1 sms 3 kontor ya şaka gibi ya ben deli gibi kontor parası vericem!şu kampanyayı uzatmak için bir yol bulalım ya we bunu istiyen çok arkadaşım var!!
quote:
ya banada hattı alırken uzar dediler ama kktc telsimin resmi sitesinde uzadı falan diye herhangi bir açıklama yok!1 sms 3 kontor ya şaka gibi ya ben deli gibi kontor parası vericem!şu kampanyayı uzatmak için bir yol bulalım ya we bunu istiyen çok arkadaşım var!!
DUYURU
UZAMIŞ TARİHİ. AMA 31 MARTA KADAR. SON BAŞVURU TARİHİ 31 MART OLMUŞ. YANİ 30UNDA KATILSAN 1 AY DAHA MESAJLAŞIRSIN. BU ARADA KIBRIS TÜRKCELLİN Bİ KAMPANYASI VARMIŞ, 5 SMS'TEN SONRA BEDAVAYMIŞ---DUYURULUR---
quote:
DOSTUM BEN MAİL ATMIŞTIM TELSİME, 31MARTA UZADI DİYE CEVAP ATMIŞLAR.
tekrar uzaması için herkesi mail atmaya davet ediyorum.hazirana kadar uzatsalar süper olacak
bencede kesinlikle herkez hazirana kadar uzatın diye mail atsın ama artık uzatıcaklarını zannetmiyorum! bu arada turkcelin günde 5 smsten sonraki bedava sms olayı nasıl oluyomus ya tam ayrıntılı bilen war mıı????
ilginç
arkadaşlar kktc turkcele mail attım günde 5 smsten sonra türkiyede dahil tüm hatlara atılan msjların bedava olan kampanyası 30 hazirana kadarmış!mutluyum mutlusun mutlu yanı:D
kıbrıs turkcell ile, burdaki turkcell numaralar ön ek aynı olsa da tarifeler farklı ya da turkcell içi olmuyo, aslında olabilir ama yurt dışı olarak geçtiğinden dolayı
evet, aylık 250 kontör yükleme mecburiyeti var. o da 4kontör/dk'dan 1saate falan denk geliyor. 250kontör burda 42TL. - sen ararsan 62dk görüşme sağlıyor kıbrısta 400kontör 20TL. - o ararsa 20dk görüşme sağlıyor (20kontör/dk) kontörünüz yoksa evden arayın.. (ama tel faturası geldiğinde aileyle papaz olursunuz benden söylemesi :D )
Arkadaslar tezgaha gelmeyin yukarida yazdigim sistemle hala sms yollayabiliyorum ve kkcttelsimin sms kampanyasi suruyor.
kktcell de öğrenci tarifesinde ilk5 sms'ten sonra bedava atıyosun. TR'ye 1sms 3 kontör.
biz böyle görüşüyoruz. ben turkcell hattına atıyorum, o kktcell'den atıyor. son çare bunu seçtik..
Yurt dışı sms paketleride çıkarsalar ne iyi olacak çok lazım çoook
Kazık marka yurtdışı tarifeler yüzünden konuşmayı unuttuk
arkadaşlar evde interneti olanlar ve kulaklığı bulunan arkadaşlar, voipraider diye bir program var. voipraider
ben birkez kullandm, 10 dolar yüklemiştm, 1 saat 15-20dk konuştm kıbrıs cep telefonla. ayrıca 90günlük türkiye sabit hatları da bedava arıyosun.
hocam kıbrıs aramaları da bedava değil mi voipraider da. bazı sitelerde bedava olduğu yazmıştı.??
quote:
Orijinalden alıntı: reis48
arkadaşlar evde interneti olanlar ve kulaklığı bulunan arkadaşlar, voipraider diye bir program var. voipraider
ben birkez kullandm, 10 dolar yüklemiştm, 1 saat 15-20dk konuştm kıbrıs cep telefonla. ayrıca 90günlük türkiye sabit hatları da bedava arıyosun.