Şimdi Ara

KIBRIS İLE İLGİLİ SORUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
13.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi BizBize Kampus'lüler 1 ay tüm Turkcell'lilere 3000, yurt içi her yöne 300 mesaj atıyor hem de sadece 30 kontöre!
    Kampanya ile BizBize Kampus'lüler 30 kontöre 1 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle mesajlaşabilecekleri 3000 SMS ya da yurt içi her yöne mesajlaşabilecekleri 300 SMS alabilecekler.

ŞİMDİ KIBRISTA ARKADAŞIM VAR. TURKIYEDEN TURKCELL KONTURLU HAT ALDI. HATTINI YURTDISINDA KULLANIMA AÇTI. KIBRISA GİTTİĞİNDE TURCELL 3000 SMS İLE BANA BEDAVA SMS ATTI. KAMPANYADA YURTIÇI DEDIĞI İÇİN ASIL SORUM ŞİMDİ,

300 YTL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği ILE arkadasımı 120 dk bedavadan arayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjest -- 17 Mart 2011; 2:51:28 >

• senin açından normal bir turkcellliyi aramandan bir farkı olmayacaktır. aradığında 120dk bedavandan düşer.
    yalnız aradığın kişi kıbrısta olduğu için onun dakikada 6 kontorü gidecek.
  • kıbrıs için ucuz konuşma neden yok. yavru vatan özelliği nerde kıbrısın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byjest

kıbrıs için ucuz konuşma neden yok. yavru vatan özelliği nerde kıbrısın.
    herşey para olmuş kıbrıs hat satayım ayrı ülkeyim ayağına limitler koydu inanılmaz paralar kazandılar kıbrısı yıllarca kalkındıran onbinlerce öğrencinin pek bir önemi yok konuşabilmiş mi ailesiyle eşiyle dostuyla aynı şey asker için içinde geçerli tamamen para için yani başka birşey değil amerikadan bile türkiye ile daha ucuza konuşursun ya da aranırsın bizzat kendim şahit oldum yani bende öğrenci olarak çok problem yaşadım aramakla ilgili malesef yapacak birşey yok
  • arkadaşlar bu sayfayı genişletelim;
    benimde sevgilim kıbrısta, daha önceleri ilk 3 sms'ten sonrası bedava ile msjlaşıyoduk (mesajlarda 1 kontördü hem), ama son 2 ayı aşkın bir süredir türkcell'in 3000 sms kampanyası ile mesajlaşıyoduk. ama 2 gün önce kız arkadaşımdan kontör düşmeye başladı, hemde kampanyası devam ederken. bugün öğrendik, sanırım o düzen iptal olmuş. yani ne 3000sms kampanyası kalmış, ne de günde 3 sms'ten sonra bedava olan mesaj olayı..
    ben onun turkcel'ini arasam benim için normal, ama ondanda çok kontör düşüyor, o beni ararsa yine ondan feci kontör düşüyor. kktcell'i var ama 10kontör/dk. çüşş yanii.. şimdi ise ben onun turkcell'ine atıyorum, o da kktcell'den msj atıyor...!

TURKCELL GÖZÜMDEN DÜŞTÜN!!!

birde dün turkcell'de bi kampanya gördüm, her ay 250 kontör yükleme şartıyla, dış ülkede herhangi bir numarayı 4kontör/dk 'a arıyomuşuz. kktc dahil.

ben avea'nın 5000sms kampanyasını araştırcam, belki o geçiyodur orda.
    elim kolum bağlı kaldım ya..
    yavru vatan falan hikaye, adamlar ingiliz hastası zaten..

• kıbrısta olup da msj sorunu olanlar için kktctelsim çok güzel bir kampanya yaptı. ayda 200kntr/10ytl ye heryöne 5000 sms paketi çıktı.dünyanın neresine istersen atabiliyorsun bedava msjlardan
    kaynak:
    http://kktctelsim.com/index.asp?menu=kampanyalar.faturali.parmaklar.konussun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjk_murat

kıbrısta olup da msj sorunu olanlar için kktctelsim çok güzel bir kampanya yaptı. ayda 200kntr/10ytl ye heryöne 5000 sms paketi çıktı.dünyanın neresine istersen atabiliyorsun bedava msjlardan
    kaynak:
    http://kktctelsim.com/index.asp?menu=kampanyalar.faturali.parmaklar.konussun

yeri degil belki ama neden kktc telsim in adı vodafone ile degismedi bilen arkadaslar warmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar benim de turkcellden mesajlaşıyorduk ama turkcell uyandı iptal etti bi daha yapacağını sanmıyorum. benim kız arkdaşımda kktc telsime geçti her yöne 5000 sms mesajlaşıyoruz. ben de ona gönderiyorum vodafone dan her yöne haftada 100 sms 10 kontür anca böyle iletişim. Bu adaletsizlik ne zaman çözülecek bilmiyorum. Kıbrıs sanki yabancı memleket.

düzeltme yapıyorum vodafone kktc telsime mesaj çektiğinde 3 kontür gidiyor bedavadan gitmiyor bilgilerizne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjest -- 12 Ocak 2009; 0:22:26 >
  • bu arada ilkkez kktctelsimi gördüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: byjest

evet arkadaşlar benim de turkcellden mesajlaşıyorduk ama turkcell uyandı iptal etti bi daha yapacağını sanmıyorum. benim kız arkdaşımda kktc telsime geçti her yöne 5000 sms mesajlaşıyoruz. ben de ona gönderiyorum vodafone dan her yöne haftada 100 sms 10 kontür anca böyle iletişim. Bu adaletsizlik ne zaman çözülecek bilmiyorum. Kıbrıs sanki yabancı memleket.

vodafonedaki her yöne 100 sms kıbrıs telsim içinde geçerli mi ?
  • ya ayriyetten bir de kktc telsim mi var?? hem de web sayfası bile war aktif halde.. anlamadım ben bu işi..
  • kktc telsim ilk defa duyanlar linke tıklasın.

http://www.kktctelsim.com/index.asp?menu=kampanyalar.onodemeli

vodafone her yöneden kktc telsime çekerse mesaj 3 kontür gidiyor ama ben KUZEY KIBRIS TURKCELL e vodafone dan mesaj çekiyorum kontür gitmiyor. oda benim vodafoneye kktc telsimde mesaj çekiyor benden de kontür gitmiyor.

Şimdilik böyle iletişiyoruz..
  • kıbrıstakı hatlardan almalasın veya o ranın sabıt telefonun kullanmalısın yoksaa baya tuzlu olur
  • sms daha az maliyet
  • Benim kardeşimde kıbrısta öğrenci ben buradan alıp yolladığım kampüscell hattına sms atıyorum oda kktctelsimden aldığı 5000 sms paketinden atıyor,turkcellin bu adiliği ancak bu kadar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 18 Ocak 2009; 18:33:37 >
  • evet arkadaşlar. türkcell msj attı, 2009 itibariyle diyo kıbrıs yurtdışı tarifeleri üzerinden işlem görmeye başlamış.. düpedüz şrfszlk.. bende kampuscell'e msj atıyorum. o da kktctelsim 5000sms paketinden gönderiyor. bu pakette martta bitiyor, ama uzar daha demişler.. bakcaz artık.. pöff..
  • arkadaşlar telsiminde şu yurtdışına bedava sms kampanyasıda bitiyor!ne yapıcazz yaaa çıldırmak üzereyim biri başka yurtdışına bedava sms kampanyasının olduğunu söylesin lütfeeeennn:( yardım edin gözünüzü sewim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.