Şimdi Ara

Vodafone ayrım yapmayan ile ilgili Önemli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ayrım yapmayan tarifede çok büyük bir haksızlık yapılıyor. Şöyleki:

Bugün 250 kontör yükledim ve mesaj geldi bu ayın 23 üne kadar her yöne dakikası 1 kontörden faydalanabileceğim. Bu da 21 gün anlamına geliyor. Bu resmen bir saçmalık. Tabi bunu neye göre hesapladılar. Geçen ay ayrım yapmayan tarifem geçen ayın 23 ünde bitiyordu. Demekki her ay mete zoru 200 kontör yüklemek zorundasınız.Öyle 200 kontör yükleyim de 1 ay 1 kontörden konuşurum sonraki ay 3 kontörden konuşurum olmuyor.

Bu noktada ayrım yapmayan tarifenin hiçbir avantajı kalmamıştır. Böyle olacağını bilsem yüklemezdim.

• Ayın 23 ünde tekrar uzama bilgisi gelecektir..

Koskoca kurum Vodafone..

Böyle bvir şey yapmayacağını bilmek lazım
  • Bu konuyu bende çözemedim. Benim de ayın 18'i. Bu ayın 18'ine kadar kontör yüklesem mi yüklemesem mi diye karar vericem. Aradaki ayda yüklemedim. Şimdi yüklesem ayın 18'inde sürem dolacak garip bişey olacak. Sonra dönem yeniden başlarsa bile ben yeniden mi 250 dk indirimli konuşma hakkına sahip olucam? Eğer öyleyse, mantıklı çünkü dk.sı 1 kontör olunca ben o sınırı yeri geliyor 10 günde bitiriyorum, ayın 7sinde konuşmaya başlar, 18ine kadar 250 dk sınırımı doldurup, 18'inden sonra yeniden parça kontör yükleyip dk.sı 1 kontörden konuşabiliyorsam iyidir.

Ama Vodafone'un hiçte böyle yaptığını düşünmüyorum.
  • Cepöğrenci gibi arkadaşlar 250 dk 30 günde bir veriliyor siz yükleme yapsanızda yapmasanızda olan sürenizi hattınıza 30 günde bir 200 ve üzeri yükleme yaparak kullanmaya devam ediyorsunuz.Şayet 250 dk biterse ya da son kontör yükleme süreniz 30 günü aşarsa dk/73 kontör
  • Offf havuz problemi gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Offf havuz problemi gibi

beni de en çok yıldıran bu ya zaten okumak yetmiyo tarifeyi yaşamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mirage616

quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

Offf havuz problemi gibi

beni de en çok yıldıran bu ya zaten okumak yetmiyo tarifeyi yaşamak lazım

öldüm gülmekten.. yoruma bak vallahi haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat var mı iş ile ilgili
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CepÖğrencide öle :)

Kimse anlamıyor ki :D
  • şu 500 dakia olayını anlamadan ölüp gidersem öldüğüme değil, olayı çözemeden öldüğüme üzülürüm.

belli mi olur. olayı bi çözersem turkcell 500 sms si 5 ytl ye sattığım gibi belkide vodafone 500 dakikayı da 10 ytl ye satabilirim.

ben biraz daha araştırayım şu işi.
  • Cep öğrencide de buna benzer msj geliyo ama arkasından bi uzatma msji daha geliyo toplam 30 gün kullnabiliyoruz
  • Ben çözdüm arkadaşlar,

Şimdi benim durumdan örnek vereyim, birde vodafone'un yeni kurallarından bahsedeyim.

1- Vodafone'a göre bir müşteri 30 günde bir 250dk indirimli görüşme hakkına sahip olur. Bu süreç kontör yüklemeye göre değişmez.

2- Kontör yüklediğinizde 30 gün indirimli görüşme hakkına sahip olursunuz.

Peki.. Benm dönemim 18 Şubat'a kadardı, 7 Mart'a kadar kontör almadım. 7 Mart'ta kontör yükleyince, mesaj geldi, 18 Mart'a kadar 250 dk indirimli görüşme hakkınız var diye. 18 Martta bir daha 250 dk vericek Vodafone. Kontör olsun olmasın yükleme yapılsın yapılmasın indirim hakkı ayrı bir dönem. Ben 7'sinde yükleme yaptığım için 7 Nisana kadar indirimli olarak 500 dk bile görüşebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Ben çözdüm arkadaşlar,

Şimdi benim durumdan örnek vereyim, birde vodafone'un yeni kurallarından bahsedeyim.

1- Vodafone'a göre bir müşteri 30 günde bir 250dk indirimli görüşme hakkına sahip olur. Bu süreç kontör yüklemeye göre değişmez.

2- Kontör yüklediğinizde 30 gün indirimli görüşme hakkına sahip olursunuz.

Peki.. Benm dönemim 18 Şubat'a kadardı, 7 Mart'a kadar kontör almadım. 7 Mart'ta kontör yükleyince, mesaj geldi, 18 Mart'a kadar 250 dk indirimli görüşme hakkınız var diye. 18 Martta bir daha 250 dk vericek Vodafone. Kontör olsun olmasın yükleme yapılsın yapılmasın indirim hakkı ayrı bir dönem. Ben 7'sinde yükleme yaptığım için 7 Nisana kadar indirimli olarak 500 dk bile görüşebilirim.

Aynen öyle 500 dk sürelerin belli tarihleri var bu sürenin kullanımı için ise 30 günde bir kontör yüklemek yeterli

• @mirage616, bilgilendirmeniz için teşekkürler. Eşimin cep öğrenci hattına eğer bir aydan önce ikinci kez 100 kontör yüklersek 100 ücretsiz SMS'i ay tamamlandıktan sonra kalan sürede kullanabiliyor muyum? Yoksa ücretsiz SMS hakkı kazanabilmek için mutlaka "ayda bir kere kontör" yüklememiz mi gerekir? Diyelim ki 28. günde 100 kontör yükledik, bundan iki gün sonra 28 günlüğüne kullanabileceğim 100 SMS kazanabiliyor muyuz?
  • Diyelim ki 28. günde 100 kontör yükledik, bundan iki gün sonra 28 günlüğüne kullanabileceğim 100 SMS kazanabiliyor muyuz?
    Bitmeyen ay içinde yüklenen ikinci 100 kontürde sonraki aya devretme yada 100 sms hakkı verilmiyor.
    500 dk olayı gibi 100sms olayıda 1 ayını doldurması lazım. 250 'de ise kazanma var ama sonraki aya devretme yok.
  • yaptıkalrı tarifeleri hala çözebilmiş degilim walla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.