Şimdi Ara

KIBRIS İLE İLGİLİ SORUNLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
13.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yıl 2011 oldu hala kktc den türkiyeyi ve türkiyedende kktc'yi aramak çok pahalı yalnız türkiyeden sabit telefondan kıbrıs ceplerini aramak tr ceplerini aramak ile aynı ücret bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: levi karakian

Merhaba arkadaşlar yıl 2011 oldu hala kktc den türkiyeyi ve türkiyedende kktc'yi aramak çok pahalı yalnız türkiyeden sabit telefondan kıbrıs ceplerini aramak tr ceplerini aramak ile aynı ücret bilginize...

kaynak?
  • Kaynak bizzat ben olmakla beraber (Ben Kıbrısda öğrenciyim)www.kktcell.com veyawww.kktctelsim.com buradan da bakabilirsiniz tr deki cepleri aramak dk 0,78 kr aynı şekilde tr den de kktc yi aramak 0,79 kr bunun içinde türkiyedeki gsm operatörleri web sitesi teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levi karakian -- 13 Mart 2011; 19:38:48 >
  • Levi Karakian, peki sms konusunda bir degisiklik var mi? Türkiye'den Kibrisla mesajlasmanin en uygun sekli nedir? Yardimci olursaniz coook sevinirim
  • Arkadaşım tr den kıbrısa ucuz mesaj diye bişey yok uluslararası sms tariferlerine göz atmalısın fakat kıbrısdaki biri elinde tr hattı varsa buna mesaj atabilirsin kişi orada sadece mesajı aldığı için herhangibir ücret ödemez kişi de size kktc hatlarından cevap verebilir çünkü kktc den tr ye mesaj paketleri var ve heryöne olduğu için çok ucuz :)
  • olmaz böyle bişey türkiyedeki hat yurtdışına çıkarsa o zman her iki tarafada yazar ücret vee yurtdışı ücretlendirme geçerli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

quote:

Orjinalden alıntı: bjk_murat

kıbrısta olup da msj sorunu olanlar için kktctelsim çok güzel bir kampanya yaptı. ayda 200kntr/10ytl ye heryöne 5000 sms paketi çıktı.dünyanın neresine istersen atabiliyorsun bedava msjlardan
    kaynak:
    http://kktctelsim.com/index.asp?menu=kampanyalar.faturali.parmaklar.konussun

yeri degil belki ama neden kktc telsim in adı vodafone ile degismedi bilen arkadaslar warmı?

Geç olmuş ama merak eden için açıklayayım:

Vodafone bir İngiliz sirketidir.Ve ülkeleri KKTCyi tanımadıkları için bu adlarla hizmet veriyorlar.KKTC de hizmet veren cogu uluslararası şirket böyle.

• Bıgdede sen yanlış anlamışsın eğer senin tr hattına kktc de mesaj gelirse ve sen Kıbrıs hattından cevap verirsen,senin tr hattına ücret yansımaz eğer görüşme yapılsaydı yansırdı.Teşekkürler
  • Yavru vatan Kıbrıs Türk kesimi bizim öz vatan toprağımızdır.
    Vf bu arama sorununu artık çözmeli.
  • Vodafon kırmızı pasaport seçeneginde bile kktc yi kapsamamaktadır.Buranın adı sadece yavru vatan uygulamaya gelince yurt dışı diyorlar...
  • anladim, peki aldigimiz TR hattini yurtdisi kullanimina acmamiz gerekio mu yoksa turkcell kibrista ceker mi??
  • Peki çok güzel söylemişsiniz dünya KKTC tanınmıyor haklısınız bu konuda ve Tr'nin alan kodunu kullanıyor o zaman tek sorum var neden Roaming???
  • Merhaba yanlış hatırlamıyorsam 2003 yıllarına kadar kıbrıs ile tr arasında roaming yoktu peki bu doğruysa hatırladığım,demekki kuruluşa dayanmıyor anlaşmalar?
  • doğru o yıllarda roamin olayı yoktu. burda nasıl kullanılıyorsak orda da aynı şekildeydi. kıbrıs trnin bir şehri gibiydi dolayısıyla telefon kullanmak tamamen aynı ücretlerdeydi. sonradan işler değişti.

bu işler düzelene kadar voip. başka çare yok. onada bi ......lık bulmazlarsa tabi.
  • Uptullah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

Uptullah

Hortun dibine vurmuşsunuz yine =D

• Kıbrıs da okuyorum birşeyler yazayım yardımci olsun. Beyler kıbrısta fiber yok. Adsl bizim 2005 senesinde ki gibi. Kopmalar, donmalardan geçilmiyor. Internet için wdsl kullanılıyor. Anten bağlıyorsunuz eve interneti öyle kullanıyorsunuz. Gideri var bu olayın. 3g sağlam hakkını yemeyim. Her yerde çekiyor. 20 mpbs civarlarında. Durum bu şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: vista1

quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

Uptullah

Hortun dibine vurmuşsunuz yine =D

Konu hakkında bilgi hasıl oldu napalım

• Slm arkadaşlar benim birader kıbrısta asker türkcell hattı kullanıyor.beni aradığında tl ondan değilde benden kesiliyor neden acaba bilen varmı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.