Kıbrıs iş seyahatlerim nedeniyse sürekli ziyaret etmem gereken bir bölge. Kıbrıs’a daha önce seyahat eden bireylerin bileceği gibi Ercan Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki mesafa biraz uzun, haliyle havalimanından şehir merkezine ulaşım başlı başına bir sorun oluyordu. Özellikle son dönemlerde havalimanı transfer firmalarının popülerleşmeye başlamasıyla birlikte ulaşım sorumu bu tarz transfer firmalarıyla halletmeye karar verdim. Ancak başlarda ne yazık istediğim firmayı bir türlü bulamadım, kiminin hizmeti beklentiyi karşılamazken, kimi oldukça yüksek ücretler talep etti. Ulaşım sorunum bir türlü çözülemeyen bir durum haline geldi derken Kıbrıs Transfer Pro ekibi ile tanıştım. Diğer firmalar gibi bir havalimanı transfer firması olan Kıbrıs Transfer Pro bu zamana kadar tercih ettiğim firmalar arasında açık ara farkla en iyisi. Müşteri memnuniyetine oldukça önem veren bu firma benden tam not aldı. Bu yüzden Kıbrıs’ta havalimanı transferi konusunda güvenilir bir firma arayan herkese https://kibristransfer.pro/ adlı internet adresindeki Kıbrıs Transfer Pro ekibi ile tanışmalarını tavsiye ederim.