Merhaba Arkadaşlar, KTBK KTKA 1'inci Mekanize Piyade Taburu 3'üncü Mekanize Piyade Bölüğü'ne asteğmen olarak gidiyorum. Tabur nerede, oralar nasıldır, bilgisi olan var mı?
Hayirli olsun, KTKA Lefkosa'dadir. Bu alayin ozel bir statusu oldugunu biliyorum, direkt KTBK'a (Kitibik okunur) baglidir. Kibris'i seven var, sevmeyen var. Ben kisa donem yaptim, cok ama cok sevdim Kibris'i. Havasi, denizi guzel, tarihi acidan zengin, ancak biraz pahalidir. Yasayacak ve goreceksin, ne desek bos. Insallah rutbeliler acisindan sansli olursun, cunku spor, egitim, denetlemesi bitmez.
Hayırlı teskereler...
Bende 3 tabur 6. bolukte yaptım kısa donem olara.Kısa donem olarak denetlemelerden dolayı baya bı yogun gectı mayıs ayında kıbrısta egıtımler bıter .Yatış.Eylul gıbı denetlemeler baslar .Dikkatını çekmek istediğim nokta şu kıbrıs barış bölgesi değildir .Ateşkes bolgesıdır.Sıcagı adamı oldurur sogugu sururdurur girne dsında kıbrısta zor bır askerlık senı beklıyor.Fakat sporun ıyıyse harıka askerlık yaparsın Gumak die bişey olduğu için sıgaraa içki parfum puro lcd tv mp3 calar gıbı bılımum guzel seyler bedava kadar ucuzdur.. Kıbrıs bırazcık memleketten farklı gelır ınsana ama farklı oldugu ıcın ılgı cekıcıdır.Genelde benım arkadaslar kısa sure sonra benzın ucuz oldugu ıcın araba ald cok da faydasını gorduler..aman dıkkat trafık turkıyenın tam ters serıdınden ılerlıor.Gece kuluplerı a vrupanın en ıyılerı arasında gosterılıo gece klubu derken tamamen super luks ve harıka hatunların oldugu genel ev :D kumarhaneler zaten ayrı bı dunya .
detaylı bılgı ıstersen pm atasbılırsın cep numarnı yaz araım ben ..
Bende 2. taburda görev yapıyorum. Tam olarak Ktbk Ktka 2. mknz P. tb 2. mknz P. Bl... şimdiden belirteyim ki buraya gelecek arkadaşlar büyük beklenti içinde olmasın. acemi birlikleriyle bura arasında dağlar kadar fark var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme