Şimdi Ara

KIBRIS - TURKIYE Operator Yardım. (Özellikle Kıbrısdaki arkadaşlar içeri buyrun )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kıbrıstaki arkadaşlar türkiye ile daha fazla ve en ekonomik iletişim için hangi operatörü ve hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?

Turkcell Vodafone veya avea kullananlar herhangi bir sorun yaşıyormusunuz ? Çekmeme gibi bir problem varmı ?

Kontör fiyatları ne kadar ? ( Kıbrıs hatları için olanlarda dahil )

En ekonomik kıbrıs hattı hangisi ?

Not : Konuyu nereye açacağımı bilemedim mobil operatörlere açıcakdım ama ordada turkcell avea vodafone türk telekomdan birini seçmek gerkiyor diğer kısmı yok ondan bende buraya açtım. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

• Yokmu hiçbir fikri olan ?
  • İki hat olacak.Ekstradan birde Kktccell mi ne alınması gerekliymiş sanırım.Türkiye'yi arama bedeli de iki bana bir sana şeklinde duydum.Ben de tam bilgi sahibi değilim,umarım beklenen cevaplar gelir.
  • turkcell çalışır ama pahalıya patlar, vodafonun kontörlü hatları çalışmaz. girnenin bazı bölgelerinden türkiyedeki vodafone çekiyor. yakalayabilirsen konuş
    kıbrısta kktcell satın al. 100 kontör 6 tl. üstelik tüm numaralar 533 lü
  • - Kontör 6 tl mi ? Emin misiniz ?
    - Türkiye'yi arayınca dakika başına alınan ücret nedir ?
    - Kıbrıs içindeki konuşmalarda dakika başına alınan ücret nedir ?
    - Ben Türkiyeyi arayınca karşı taraftan da ücret alınıyormu ? veya o beni arayınca benden ücret alınıyormu ?

Bu soruları Bilen herkese soruyorum. Bir bilginiz varsa lütfen cevap atınız. Fazla vaktinizi almaz 2 dakika en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nelth. -- 7 Eylül 2011; 8:47:07 >
  • Faturalı Avea hattım var.Mağusa'ya yerleşiyorum.Ben ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nelth.

Galiba Kıbrısta yaşayan tayfadan kimse konu dışına bakmıyor.

En uygun görüşme imkanı call shoplarda.Girnede öğretmen evinin karşısında mavinet var türkiye ile dk sı 25 kuruş civarı birşey.Lefkoşa yı gazimagusayı falan bilmiyorum. .100 kontör 6 tl fakat numarana yollanmasnı istersen en az 150 kontör alman lazım yani 9tl lik.Türkiye ile dakikası 20 veya 24 kontördü.Kıbrıs içi aynı operatörlerde dakikası 8 kontör falan olması lazım.Türkiye kontörünüde bulmak biraz zor.Girnede birkaç yer satıyor sadece.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 7 Eylül 2011; 8:52:14 >

• Benim gideceğim yer Lefke. Ve haftaya salı gideceğim. O yüzden gitmeden araştırma yapıyorum.
  • kktcellin faturalı hatlarında uygun fiyatlı türkiye paketleri var onları araştır.
  • tamamda nereden araştıracam ? Google amcaya sordum sürekli dhdeki 2006-2007 den kalma konular çıkıyor.
  • Telsim de 30TL ye 200dk paketi var.Bu paket kıbrıs içi fakat türkiye ile %40 indirimli görüşebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.