Bildirim
Kibrista pilotaj okunur mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Her ne kadar okul burslu olsada kıbrıs çok pahalı bir yer, kiralar falan dolar hep. Bence ordaki öğrenciler ile görüş, forum felan varsa, bölümü bilemem ama bitirince pilot olacaksan hertürlü iş bulursun. -
quote:
Orijinalden alıntı: wozniak
Her ne kadar okul burslu olsada kıbrıs çok pahalı bir yer, kiralar falan dolar hep. Bence ordaki öğrenciler ile görüş, forum felan varsa, bölümü bilemem ama bitirince pilot olacaksan hertürlü iş bulursun.
Dolar değil sterlin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kibris gerçekten bayağı pahalı bi yer mis
quote:
Orijinalden alıntı: Legolas.
quote:
Orijinalden alıntı: yandexio
quote:
Orijinalden alıntı: wozniak
Her ne kadar okul burslu olsada kıbrıs çok pahalı bir yer, kiralar falan dolar hep. Bence ordaki öğrenciler ile görüş, forum felan varsa, bölümü bilemem ama bitirince pilot olacaksan hertürlü iş bulursun.
Dolar değil sterlin
Sterlin falan değil kıbrısta kalmasak inancaz. Ama ortalama 16.000 lira ev kiraları ve peşin istiyorlar
Benim lisede ki fransızca hocam Kıbrıs'tan gelmişti o söylemişti sterlin diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sorunu bir kıbrıslıdan iyi kim cevaplayabilir ki sor bakalım -
Kıbrısa anormal şekilde pahalı imajı verenleri anlamıyorum elbette ki bazı şeylerde pahalılık var fakat bu insanı batıracak kadar değil o pahalılığın nedeni ürünlerin gümrük vergisinden kaynaklanıyor olmasından dolayı. Ayrıca ev araba vs satış ve kiralarda sterlin ön plandadır ancak öğrencilere genelde TL den kiraya verilir kısacası satıcının inisiyatifine de bağlı bir durum
gıda ve su pahalı diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle
Sorunu bir kıbrıslıdan iyi kim cevaplayabilir ki sor bakalım
Pilotaj bölümü hakkında nasıl yorumun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X