merhaba arkadaşlar. Ben 2 günlüğüne Kıbrıs a gidicem fakat benim için telefon büyük bir sıkıntı yaratıyor. Kıbrısa gitmeden önce roaming denilen olayı açtırdım. Kıbrıstayken aranabiliyomuşum fakat şimdiki soracağım soruya herkes farklı yanıt verdi ve kafam çok karıştı. Ben kıbrıs a gittiğimde beni arayan kişinin hattı yurtdışı aramalara açık değilse de beni arayabiliyor mu? eğer arayamıyorsa karşıda ki kişiye nasıl bir uyarı gider? Lütfen yardımcı olun.. İyi günler
tazzmanyaT
kullanıcısına yanıt
Sizi arar ama iki yönlü yazar. Yani hem o yurtdışı öder,hem siz. Bu yüzden Türkiyeyi siz kıbrıstayken sizin aramanız daha iyidir. Veya kıbrıs turkcell hat alıp o şekilde de konuşabilirsiniz. ama 2 gün için değmez diye düşünüyorum. Vodafoneun yurtdışı tarifeleri var ve Kıbrısa da indirimli konuşma mümkün. Kullandıkça ödüyorsunuz. Günlük 10Tl kesiliyor, onu gün boyu kullanıyorsunuz. Bir araştırın derim
Son seçenek ankesörlü telefonlar. Hemen her bakkalda kartlar satılıyor,onlarla konuşabilirsiniz. Ama bakkalın kendi hattından değil,kulübeli ve pttye bağllı ankesörlülerden bahsediyorum.
Ankesörlü telefon en mantıklısı hocam yoksa çok yazıyor malesef.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme