Bildirim
Kick Box ve zayıflık acil utanıyorum kendimden
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne bulursan ye, ciddiyim. sürekli birşeyler atıştır, kuru yemiş meyva falan. miden hiç boş kalmamalı. 6 öğün ye, ideal senin için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uzaydakiadam
millet selamlar ben 16 yaşındayım boyum 182 ve kilom 43 kick box a başladım ve başladığım gün bıktım yardım edin nasıl kilo alırım millet dalga geçiyo hocam 25 kilo felan acil alman lazım iyisin kick box ta fakat zayıfsın dedi ne yapmam lazım
hocam kilo almak, kilo vermek öyle kolay bir iş değil. en önce insanın metabolizmasıyla alakalı. örneğin kimi insanlar vardır ki rahat kilo alır ama zor verir. kimileri vardır ki kilo almakta zorlaşır. örneğin ben ne yersem yiyeyim kilom hep aynı. aç da kalsam kilom değişmiyor. yaş 21 boy 182 kilo 76. öncelikle bir diyetisyene danışabilirsin. ayrıca hocan bodybuilding ve fitness'dan anlıyor ve antrenörlüğünü yapabiliyor ise ondan kilo alma proğramları alabilirsin (bizim hoca muay thai'nin yanında bodybuilding - fitness resmi antrenörü). öncelikle yeme içmeyi düzene sokmalısın. alacağın kilo glikozla birlikte sırf yağ olmamalı. yani abur cubur yok. protein ağırlıklı beslenmelisin. kesinlikle tatlı ve tatlı türü, cips, çerez, asit içerikli içecekler (kola, gazoz) olmamalı. zaten kick boks ve muay thai'nin içerisinde aletsiz (vücut ağırlığıyla yapılan) fitness var. dengeli ve düzenli beslendiğin takdirde düzgün antremanlarla vücudunu toplarsın bence
-
takip.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X