Şimdi Ara

Kicker CompR Vs Comp VR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Kicker CompR 12 1600 watt 800 Rms Sub atakantuning'de 235 Lira iken Cpmp VR 12 800 Watt 400 Rms 240 Lira. Neden daha güçlü Sub daha ucuz? kickerin sitesinde ise ikisi de 189$.
    Bilgisi olan var mı?
    Cevap veren herkese teşekkürler.

• yok mu bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybbb

yok mu bilgisi olan?

189 dolar = 380 lira yaklaşık olarak :)

eğer bunu 240 liraya satabiiyorsa ben olsam almam
  • Bu soruna tam cevap verecek kişiyim

Atakantuning'den Cvr12 siparişi verdim.verdikten sonra da aradım 2+2 ohm istiyorum dedim. 1 gün sonra kargoladılar. Gönderdikleri sub Cvr12 değil. 2+2 ohm Comp R 12 idi.

Sabah ses sistemimi yapıcak olan tuninge gittim. Durumu anlattım. Sub un nasıl olduğunu sordum. Yeni olduğundan hiç bir bilgileri yoktu ama bi Değerlerine Bide mıknatısına bakarak bu değerler gerçek değil dediler.

aradım atakantuning'i durumu anlattım. Şuan bu durumla ilgilenicek arkadaş burada değil. 1 saat sonra ararsanız yardımcı oluruz dediler. Cvr12 den kotu olacağını düşünmediğimden ve yabancı forumlarda hep iyi yorumlar bulduğumdan ve de 2013 model ohm şartelli olduğundan taktırdım geçtim.

Şuan Golf 4 aracımda 4 oval ile birlikte Jameson usa 750 ile 4 ohm da bağladım. Cvr 12 yi deneme fırsatım olmadı. Onunla karşılaştırma yapamıcam ama beni üzmediğini söyleyebilirim. Mono olmamasına rahmen çok sağlam bass çıkarıyo. Sesi çok açtığımda Orta dikiz aynanın sarsıntısından arkayı göremiyorum.Bass a göre ciğerleri titretiyor. Dışarı da çok güzel ses veriyor.Aracımda ilk tesisatim. Varsa sorun cevaplarım.

Mono amfi de olucaksa cok daha iyi ses alacağına eminim. Aydın'da isen test de yapabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonLt -- 23 Eylül 2013; 22:12:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

yok mu bilgisi olan?

189 dolar = 380 lira yaklaşık olarak :)

eğer bunu 240 liraya satabiiyorsa ben olsam almam

Ürünlerin spot oldugu yani garantisiz oldugu ve o yuzden ucuz oldugu söyleniyor. Acikcasi garanti pek sorun degil benim icin. Yani garanti olmadigi icin ucuz ise eger alirim. Fakat ben ürünün sahte olmasindan korkuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

Bu soruna tam cevap verecek kişiyim

Atakantuning'den Cvr12 siparişi verdim.verdikten sonra da aradım 2+2 ohm istiyorum dedim. 1 gün sonra kargoladılar. Gönderdikleri sub Cvr12 değil. 2+2 ohm Comp R 12 idi.

Sabah ses sistemimi yapıcak olan tuninge gittim. Durumu anlattım. Sub un nasıl olduğunu sordum. Yeni olduğundan hiç bir bilgileri yoktu ama bi Değerlerine Bide mıknatısına bakarak bu değerler gerçek değil dediler.

aradım atakantuning'i durumu anlattım. Şuan bu durumla ilgilenicek arkadaş burada değil. 1 saat sonra ararsanız yardımcı oluruz dediler. Cvr12 den kotu olacağını düşünmediğimden ve yabancı forumlarda hep iyi yorumlar bulduğumdan ve de 2013 model ohm şartelli olduğundan taktırdım geçtim.

Şuan Golf 4 aracımda 4 oval ile birlikte Jameson usa 750 ile 4 ohm da bağladım. Cvr 12 yi deneme fırsatım olmadı. Onunla karşılaştırma yapamıcam ama beni üzmediğini söyleyebilirim. Mono olmamasına rahmen çok sağlam bass çıkarıyo. Sesi çok açtığımda Orta dikiz aynanın sarsıntısından arkayı göremiyorum.Bass a göre ciğerleri titretiyor. Dışarı da çok güzel ses veriyor.Aracımda ilk tesisatim. Varsa sorun cevaplarım.

Mono amfi de olucaksa cok daha iyi ses alacağına eminim. Aydın'da isen test de yapabiliriz

Cevabiniz icin cok tesekkurler. Ben m acustic mono amfi ile beslemeyi dusunuyorum. Ankaradayim keske dinleme sansim olabilseydi. Icinize sindiyse sikinti yok. Gule gule kullanin.

• quote:

quote:

Cevabiniz icin cok tesekkurler. Ben m acustic mono amfi ile beslemeyi dusunuyorum. Ankaradayim keske dinleme sansim olabilseydi. Icinize sindiyse sikinti yok. Gule gule kullanin.

Cvr12 kendini kanıtlamış bi sub. Comp R serisi bu sene çıktı. Yabancı forumlarda Cvr serisiniz üretiminin durduğunu. veliahtı olarak Comp R serisi cıktığı yazıyor.

hangisini alırsanız alın 3 aşağı 5 yukarı aynı Bass siddetini alıcaksınız. Mıknatısından ve tuningdeki arkadaşın yorumlarından yola cıkarak Comp R 12 nin 400 -500 Rms cıvarında olduğunu söyleyebilirim.

Hangisini alırsanız alın bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. Aldığınız zamanki yorumlarınızı da bilmek isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Cvr12 kendini kanıtlamış bi sub. Comp R serisi bu sene çıktı. Yabancı forumlarda Cvr serisiniz üretiminin durduğunu. veliahtı olarak Comp R serisi cıktığı yazıyor.

hangisini alırsanız alın 3 aşağı 5 yukarı aynı Bass siddetini alıcaksınız. Mıknatısından ve tuningdeki arkadaşın yorumlarından yola cıkarak Comp R 12 nin 400 -500 Rms cıvarında olduğunu söyleyebilirim.

Hangisini alırsanız alın bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. Aldığınız zamanki yorumlarınızı da bilmek isterim

Kurban bayraminda yurt disindayim. Dönüsünde montajini yaptiracagim. Yorumlarimi burdan ulastiririm size.

• quote:

Ürünlerin spot oldugu yani garantisiz oldugu ve o yuzden ucuz oldugu söyleniyor. Acikcasi garanti pek sorun degil benim icin. Yani garanti olmadigi icin ucuz ise eger alirim. Fakat ben ürünün sahte olmasindan korkuyorum.

sıfır sub garanti veriyorlar fakat yanarsa montaj hatası diyip geçebiliyorlar.

eve bizim için önemli olan seri numarasına fatura kestirerek adamı vergi kaçağı yapmasını engellemek değil açıkçası önemli olan orjinal olduğunu kanıtlamasıdır

bana kalırsa seri nuamrasına fatura kesmezlerse orjinal değil der geçerim ve almam

bire bir aynısını yapıyorlar ürünlerin anlaşılması çok çok zor

• CR CVR yanına sokulamaz. yeni nesil çakma basslar bunlar malzemeden çalma yapılan .nerde eski basslarr..
  • quote:

Arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Kicker CompR 12 1600 watt 800 Rms Sub atakantuning'de 235 Lira iken Cpmp VR 12 800 Watt 400 Rms 240 Lira. Neden daha güçlü Sub daha ucuz? kickerin sitesinde ise ikisi de 189$.
    Bilgisi olan var mı?
    Cevap veren herkese teşekkürler.

Hocam oncelılıkle Kıcker konusunda tam bır fıyat ve gercek anlamda orjınal urun sormak ıstıyorsanız sahıbınden adresıne powerbass yazın ankara kecıorende bır powerbass forması var bılal bey sahıbı ankara kıcker bayısı
    Sahsen kıcker CompS serısı kullanan ve powerbassdan almıs bırısı olarak cok memnunum ve gercek anlamda guzel bass
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.