Şimdi Ara

KICKER CVX 12 ACİL KABİN YARDIMI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim kardeşlerim ustalarım bana yardımcı olun lutfen..Bir adet kicker cvx 12 mevcut ahım şahım övüle övüle bitiremediler bu cihazı ama cevherini ben göremedim.Normal her tuningcide dahi bulunan 30 cm kabin aldım biliyorum büyük bir hata var burda ama sadece geçici olarak aldım.Şimdi ise Kabin yaptırıcam fakat bir türlü bu işi anlamış değilim KİCKER in kendi sayfasında bulunan değerlere göre bu subwoofer icin portsuz max. 130 lt portlu ise max. 63.7 Lt kabin kullanmayı uygun görmüşler benim tesisatı bağlattığım arkadaşta spl kabin yapıcaz dedi kabinide baya büyük olacak dedi açıkcası pek güvenemedim ona sallıyor diye düşünüyorum para kazanmak için... ne yapmalıyım bu subwooferin 750 RMS gücünü nasıl görürüm herhangi bir ölçü mevcutmudur elinizde yada bi fikir verebilirmisiniz tek istediğim sağlam bir bass vurup tüklerimin diken diken olması sanırım bunun içinde hz nin assagılarda olması gerek:))) ...Teşekkürler

• video fotograf mevcut şimdiden ilginize teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exesmall97 -- 10 Kasım 2014; 20:13:51 >
  • Kendi sitesinde veya kutu içinde çıkan ölçülerde yaptırın kabini en iyi öyle verim alınır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede kendi verilerini kullanmak cok daha mantikli ama düzgün bir olcu bulamadim 63.7 litre diyor fakat bunun olculeri neler port olculeri neler hepsi onemli net bir olcu olsa kendim yapicam.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kicker.com/sites/default/files/2010%20CompVX%20e01.pdf

63.7 litre vented sq portlu sound quality öneri

pdfteki tablolarda port ölçüleri verilmiş. örneğin port l tipi

port genişliği 63.7 litre için 3 inc yani 7.5 cm portun yüksekliği 12.5 inc 31.8 - 32 santim port derinliği 52 cm

portun kapladıgı hacim + kutu hacmi = 63.7 litre olmalıymış

kutuyuda buna göre yapcan yüksekliğini genişliğini derinliğini vs.

pdfte sound chek die bir yazı var . eger kötü bir bass cevabı varsa sistemde faz ayarını degiştir diyor . hani 30 cm kabin almışın ya iyi bass sesi alamadıysan sistemin fazını degiştirerek ses testi yap . anfinin + sını subun eksisine anfinin - eksi sini subun + artısına baglayarak fazı degğiştirebilirsin . kabini degişmeden bide böyle bir dene bakalım.

almış oldugun kabinde neden iyi ses alamadın ? bu sorunun 1 kaç cevabı olabilir .

kabinin portuyla alakalı veya kabinle ilgili olabilir . 50 litre altı dar hacimli bir kabinse veya port kabine veya hoparlöre uyumlu degilse

sistem ayarları iyi yapılmamıştır

anfi sub ile uyumlu degildir 4+4 veya 2+2 dvc çift ses bobinli bu basslar

hb-heçbek bir aracta degilde sedan bir aracta subdan cok performanslı olmasını bekliyosundur ki bumümkün degil sedanda ... cünkü sedanlar subun caldıgı bagajdan bagımsız bir odaya sahiptir . pandizotta veya koltuk sırtlarında hava ses girişleri açman lazım .. yüzde 30 performans kaybı sedan araclarda sub . o yüzden sedan araclarda sistemkurarken iyi düşünüpte para harcayın ses almak zordur

• bir yanlışımı düzelteyim bendenkaynaklanmıyor da ilk verdiğim pdften kaynaklanıyor hata

http://www.kicker.com/sites/default/files/2006%20CVX%20Box.pdf

bu pdf te kabin hacmi 63.7 litre olacak diyor + portun hacmi

portun kapladıgı hacim haric yani 63.7 litre olcak portuda eklersen birde subun kapladıgı hacmi eklersen 70 litre civarı kabin yapman gerekir ki buda bu bass için iyi bir kabin olur . genelde bu litrelerde 38lik bass kabini olur .
  • Abilerim selamünaleyküm buralarda yeniyim arabama yeni kabin yaptırdım kicker sayfasında verilen ölçülere göre 63 litrelik 38 cm kiçker bass var topladım ama buna port deliğini borunun uzunluğu kaç cm olacak şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abilerim selamünaleyküm ben buralarda yeniyim ben 38 cm kiçker bass var yeni kabin yaptırdım kicker sayfasında verilen ölçülere göre 63 litrelik ama port deliğini çapı ve uzunluğu ne kadar olacak bi kimseden öğrenemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.