Şimdi Ara

Kicker L5 + JBL 700,1 + KAMASONİC KS 7702 DOUBLE DIN FULL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Kicker L5 + JBL 700,1 + KAMASONİC KS 7702 DOUBLE DIN FULL
    Aracımı sattığım için ses sistemini satışa sunuyorum..
    kicker l5 = 400 tl ( kabiniyle )
    jbl 700,1 = 400 tl ( 1,5 sene garantisi devam etmektedir. ) ( kutulu ve garanti belgeli )
    not : kabin resimlerdeki kabindir. orjinal kabinindedir.
    bass : tekli resimdeki bassdır.
    KAMASONIC KS 7702 = 400 TL
    CİHAZ FULL KUTULUDUR 1 SENELİK CİHAZ TEMİZ SORUNSUZ VE TAMİR GÖRMEMİŞTİR.

ayrıca komple tesisat almak isteyen arkadaşlara :
    kamasonic double dın + pionner 6950 cd çalar + pionner 6995 ( 460 w oval kolonlar ) + jbl 700.1 mono + kicker L5 ( kabinli )
    komple fiyat = 1600tl dir ( pazarlıksız )
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• KAMOSONİC 7702 ILE ILGILENIYORUM URUNUN HERHANGIBIR ARIZASI VARMI AYRICA ORJINALINDE DIREKSIYON KUMANDASIDA VAR SANIRSAM EGER ANLASIRSAK ALMAYI DUŞÜNUYORUM ANTALYADA OTURUYORUM AMA EGER ANKARADA ISENIZ ORADA OTURAN COK TANIDIGIM VAR ELDEN ALMAK ZOR OLAMYACAKTIR BENIM ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER URUNUN ORJINAL FOTOSUNU KOYABILME SANSINIZ VARMI ??*
  • cihazda herhangi bir arıza yok garanti belgesi mevcut zaten bu arada bursadayım evet direksiyon kumandası da var hiç kullanılmadı poşetinde duruyor o..full kutu ve içeriği mevcut yani....
  • 1400 olduu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soundmax Sx 2700.4 Amfi Alınırmı
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.