Şimdi Ara

KİCKER SUBWOOFERR İMİTASYON OLABİLİRMİ ???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edison 1000a o subwooferları çalıştırır.
  • arkadaşlar anfiyi aldım sublar için mono 1000rms net çıkışı var edisonlar için %30 civarı az rms verir üstünde yazdığından dediler kalitesiz olduğu için bende bunu aldım http://www.sahibinden.com/mono_1000rms-_3000wWQQaXQQ4461325WQQpXQQdisplayitem?
    arkadaşlar bu arada istanbulda peşin fiyata 12 ay taksit yapan tesisatcılar varmı bildiğiniz????????????
  • ya bi soru sorcam sadece wppfer alıp hoparlör almasak olurmu cidden soruorum hee
  • olur benim arkadaşın arabası öyle arkada pioneer 307d var önlerde hoparlör aracın orjinal hoparlorleri
  • OLur ama .... yapar Yani kafa birakmaz bn bi ara öle dinliodu free-air 252 f yi eskim ama hala war Kardes bise soriim bide istanbula gidicem bu kiş büyk bi ihtimalle oradan woofer aliim diorm nereden alicam bide dogubankin falan tam adresi warsa verrisesniz sevinirim oralari çok bilmiok zati bide bu wooferin tekinin fiati?
  • o woofer 307d nin fiyatı 140 ytl doğubank deilde tahtakaleden alırsan çokk daha ucuz 100ytl falan alırsın ben sana alabileceğin bi adres var pm atarım ben ordan aldım bu 2 sub u düşün piyasada 330 ytl ben 2 sini 490 a aldım pazarlık yapmadım bile düşün
  • Arkadaşlar Kickerin çinde orjinalide üretiliyor fakat sahte kicker yüzünden kicker amreikanın sahibi ile çin sorumlusunun türkiyeyi ziyarete geldiğini biliyormuydunuz. TR distribütörü PROMED bu arada.
  • İsa kardes çok sağolda bn sitanbulu o kadar bilmem tam adres yazarsan sevinirim bide taktiran arkadaş memnun mu üründen sesi nasil ii vuruo mu?
  • arkadaslar bende yakın zamanda kicker comp12 sub aldım fakat orjinalmi fasonmu bilmiyorum bunu nasıl anlarım????

fiyat konusuna gelince bende jbl gt4-12 vardı orjinal kutusunda 3-4 aylık kullandım. onu verip kicker comp12 yi aldım üste 60 ytl verdim
    kazık yemişmiyim sizce
    kickerin kutusu jblin kinin aynısı....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogancan67

ya bi soru sorcam sadece wppfer alıp hoparlör almasak olurmu cidden soruorum hee

arabanın orjinal speakerleri ile kullanırsın canavar gibi olur ama tek olarak ses kötü çıkar sadece bass verir
  • biz subu kabin takıp dinledik atn tesisatcı bu orjinal dedi ses bas inanılmaz kaliteli resmen duvarları salladı diyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa86

biz subu kabin takıp dinledik atn tesisatcı bu orjinal dedi ses bas inanılmaz kaliteli resmen duvarları salladı diyebilirim

o zaman hayırlı olsun
  • fazla kazık deil iyi almışın
    quote:

Orjinalden alıntı: grcgrc

arkadaslar bende yakın zamanda kicker comp12 sub aldım fakat orjinalmi fasonmu bilmiyorum bunu nasıl anlarım????

fiyat konusuna gelince bende jbl gt4-12 vardı orjinal kutusunda 3-4 aylık kullandım. onu verip kicker comp12 yi aldım üste 60 ytl verdim
    kazık yemişmiyim sizce
  • normalde kaça almalıydım??? fazla kazık değil dedin ya???
    quote:

fazla kazık deil iyi almışın
    quote:

arkadaslar bende yakın zamanda kicker comp12 sub aldım fakat orjinalmi fasonmu bilmiyorum bunu nasıl anlarım????

kazık yemişmiyim sizce

• aradaşım gt4 ü kaça saydı vs bilmediğim için benim aldığım yerde onun yanlış hatırlamıyosam fiyatı 150 ytl idi ama seninki garantili vs ise iyi fiyat a almışsın hayırlı olsun bu arada orjinalmi deilmi onu tesisatcıya götür onlar anlar
    quote:

normalde kaça almalıydım??? fazla kazık değil dedin ya???
    quote:

fazla kazık deil iyi almışın
    quote:

kazık yemişmiyim sizce

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkercom

quote:

biz subu kabin takıp dinledik atn tesisatcı bu orjinal dedi ses bas inanılmaz kaliteli resmen duvarları salladı diyebilirim

o zaman hayırlı olsun

hayirli olsun o zaman
  • 500ytl L7 38 1000w rms satiorum s1f1rd1r
  • arkadaşar midler için tavsiyeniz varmı ucuz yollu clarion sierra var duyan yada kullanan varmı nasıldır bu anfiler iş gürmü???
  • clarion anfide pek ii değil die biliorm sierra parasina nispeten çok daha ii

componete gelince bunu öneririrmhttp://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4350053
  • clarionun anfileri iyi değilmi yanlışmı duydum.arkadaşlar clarion dünyanın en büyük sq markalarından biridir.hatta en son çıkardığı mp3 ün kabloları daha iyi iletim yapsın diye altın ve gümüşten yapıldı.clarion dünyanın en iyi stereo sq anfilerini üretir.zaten anfilerine para pul yetmez.fason olmaması şartı ile.bu arada piyasada bol bol fason jbl- kicker-pioneer-sony-kenwood-boschmann var.aldanmamak için en iyisi bu 6 markadan uzak durmak.infinity-jl audio-jvc-clarion-xetec-blaupunkt gibi markalar girin. bu arada kickerin orjinal wooferlrı aliminyum sarımlı fasonları bakır sarımlı.ses ve görüntü neredeyse ama fason kicker daha baslı ve daha yüksek sesli çalıyor.çünkü bakır bobinin tur sayısını orjinalinden daha az yapmışlar.o yüzden çamlar altında çamlar altında giyinde kuşan gel yanıma çamlar ....derken woofer pört oluyor.önce hafif bir koku ardından ılık bir hava ardından az bir duman sonra pört. dayanıklılık farkı var.görüntüde ayırt edemezsiniz.arkadaşlar o yüzden doğu bank-gittigidiyor-hepsi burada gibi yerlerden almayın.50-60 liramodeline göre 100-150 lira fazla verin bayisinden alın.garantisiz fason mal almayın.benim arkadaş gitti gidiyordan pioneer woofer getirtti göbeği yapışık çıktı.o yüzden iyi karar verin.fason pioneer cd lerin %90 nı 3 yada 4 ay sonra cd girip çıkması arızası yapıyor.cd yi çıkarmıyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.