Şimdi Ara

KİCKER SUBWOOFERR İMİTASYON OLABİLİRMİ ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bugün arkadaşıma 2 adet 38 cm kicker 500 watt rms li sub aldım arkadaşım sonradan kutunun üstünde gördüğü çin malı yazısını gösterdi içimize kurt düştü piyasası çifti 800ytl ye yakın ben ona tahtakaleden 490ytl ye aldım adam kesinlikle orjinal sadece kaçak mal dedi götür istediğin tesisatcıya gösder orjinal deilse geri alırım malımı dedi bende içinde kağıtlarına kadar herşey vardı almış bulundum eyer alan bu işten anlayan arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim

• q

• hepsi çin de üretiliyor benim bildigim.ben kicker yetkili satıcısından almıstım oda çin di
  • O zaamn bi sorun yok için rahat olsun
  • sağol dostum
  • bu arada kicker hakkında ne malı amerikanmı aldım ama hiç bişey bilmiyorum
  • imitasyon değil sadece fason
    ama şunuda bil gerçeği ile arasında karlı dağ var
  • http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=142 burada fiyat biraz pahalı normal 330 ytl falan sen 2 tane mi aldın tek mi aldın?
  • 2 tane aldım 490 ytl ye ama alan arkadaşlar var garantili onlardada çin malı yazıyo bugün baktım yanlız tahtakale de internetten en az 70 ila 100 ytl ucuz sonuçta garantisiz kaçak mal
  • işçilik maliyeti uygun oldugu için çinde üretilen ürünlerdir
    çinden abd ye giden magnetlerede made in abd yazılıyor o zaman çin malı değil demek oluyor bu
    mal sanki başka yerde üretilince daha kaliteli oluyor
  • arkadaşlar ana bu 1000watt rms li 2 sub a companent tavsiye edermisiniz 150 watt rms nin altında alırsan hiçbi işe yaramaz dedi tesisatcı 2 takıma cadence ye 800ytl diyo kickere de 1takıma 650 ytl tahtakalede toptancıda kalmamıştı başka ne alabilirim çok yüksek fiyatlı olmazsa sevinirim basların herkez çokk kuvvetli olduğunu çok iyi bi comp almamı söylüyo ama bulamıyorum tesisat yarıda kaldı
  • İlginçmiş o 150 RMS altı işe yaramaması? Benim 90lık infinitylerle 750lik pioneer spl çalışıyor birlikte mutlu mesut. Bir düşün bence.
  • Yüksek meblağlarda satıcı karı tabiki daha yüksektir
    150 Rms altı kelimesinden sunu çıkartıyorum fazla kağıt üstü konuşuyor başka tesisatçıya bak
    Satıcı psikolojisi işte

quote:

Orjinalden alıntı: isa86

arkadaşlar ana bu 1000watt rms li 2 sub a companent tavsiye edermisiniz 150 watt rms nin altında alırsan hiçbi işe yaramaz dedi tesisatcı 2 takıma cadence ye 800ytl diyo kickere de 1takıma 650 ytl tahtakalede toptancıda kalmamıştı başka ne alabilirim çok yüksek fiyatlı olmazsa sevinirim basların herkez çokk kuvvetli olduğunu çok iyi bi comp almamı söylüyo ama bulamıyorum tesisat yarıda kaldı
  • bide başka bi tesisatcı bana bu 2 sub için anfi 2400 watt alpin önerdi bu bası besler dedi ben güvenipte almadım çünkü 400watt rms si var woofere göre kimi anfiyi rms yi yüksek alıyo woofer yanıyo kimi daha düşük rms li aldığı için yakıyo ben bu sublara nası bi anfi almalıyım audison istiyodum ama pahalı 1000watt rms li anfilerin yanına yaklaşılmıyo kaliteli ucuz yollu bi anfi tavsiye edebilirmisiniz
  • Bağlantı temasını bilmezlerse yakarlar tabi
    Ucuz yollu fiyat/performans olarak sana Edison1000A yı öneririm

quote:

Orjinalden alıntı: isa86

bide başka bi tesisatcı bana bu 2 sub için anfi 2400 watt alpin önerdi bu bası besler dedi ben güvenipte almadım çünkü 400watt rms si var woofere göre kimi anfiyi rms yi yüksek alıyo woofer yanıyo kimi daha düşük rms li aldığı için yakıyo ben bu sublara nası bi anfi almalıyım audison istiyodum ama pahalı 1000watt rms li anfilerin yanına yaklaşılmıyo kaliteli ucuz yollu bi anfi tavsiye edebilirmisiniz
  • alpin alırsan hayatta çalıştıramassın onların tekini bile..
  • isini görüyorsa gerisi sorun yapma bence
  • edison anfiyi nerden bulabilirim 4 ohm yazıyo subların üstünde 4 ohm de bu edison 1000watt üretiyomu??
  • gokhan2 arkadaşım ben o anfiyi subları aldığım yerde 200ytl ye buldum fakat anfi işini biraz geriye attım adam çok iy bi cihaz deil dedi hevesim kaçtı componet olarak infiniti 6010cs 90 rms 100ytl hertz hsk163.3 150 watt rms 300 ytl hertz esk165.2 100 watt rms 140ytl bunlar arasında kaldım fakat 100 watt beslermi bu subları verim alamam diye korkuyorum bidaha sil baştan tesisat yapmak istemem
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.